Auto reinigen in Rotterdam e.o. | Interieur stomen aan huis

Laat je auto gemakkelijk aan huis reinigen in Rotterdam en omgeving. Wij garanderen vakmanschap, en kunnen zowel de buitenkant als het interieur grondig stoomreinigen en poetsen. Het stomen van het interieur is een effectieve methode om bacteriën en vuil te verwijderen. Ook effectief om je autobekleding grondig te reinigen. Of het grondig reinigen en poetsen van de buienkant.  Onze ervaren medewerkers kunnen snel vlekken, vuil en nare geuren verwijderen. Stap weer trots in je schone auto!
Maak kennis met ons autopoetsbedrijf zonder voorrijkosten in Rotterdam en omgeving. Onze bestelbussen zijn voor zien van al het nodige om je auto weer blinkend schoon te krijgen.

Extreem vervuilde Skoda Kodiaq interieur showroom klaar maken en geurbehandeling uitvoeren

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Wash and Care, het autopoetsbedrijf in Rotterdam voor alle type reinigingen op jouw locatie

Als autopoetsbedrijf in Rotterdam kun je bij ons terecht voor alle soorten reinigingen op jouw locatie. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s, vrachtwagenscampers, caravans, bestelbussen, motorfietsen of bedrijfsmachines grondig schoon te maken. 

Wij zijn het autopoetsbedrijf in Rotterdam dat naar jou toe komt voor:

 • Normale interieur en buitenkant reiniging
 • Schimmel verwijderen
 • Vlekken uit de bekleding stomen
 • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
 • Nare geur van urine en ontlasting reinigen
 • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
 • Auto poetsen met lak beschermende coat wax
 • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit
 • Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs, en geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
📆 Afspraak binnen 48 uur
👑 We vertrekken als je tevreden bent
♻ Goede klanttevredenheid & aftersale service
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ecologisch ➡ Ontsmettend ➡ Geurneutraliserend
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

auto poetsen polijsten Rotterdam

Auto poetsen en polijsten in Rotterdam en omstreken

Wil je jouw autolak weer laten glanzen als nieuw? Laat je auto professioneel poetsen of polijsten voor je deur in Rotterdam. Of kies alleen voor poetsen met wax voor extra glans en bescherming. Ga voor de beste kwaliteit en service als het gaat om het polijsten of poetsen van je auto in Rotterdam. Het handige aan onze dienst is dat we naar je huis komen. Geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto.

In Rotterdam en omgeving bieden we drie varianten van polijsten aan. Of je nu kiest voor polijsten in één, twee of drie stappen, onze ervaren specialisten zorgen voor een indrukwekkend resultaat.
Klik hier voor meer informatie over auto poetsen en polijsten op locatie.

Auto interieur schoonmaken stoomreinigen Rotterdam

Je auto interieur reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Het reinigen van je auto interieur met stoom is de meest effectieve manier om het grondig schoon te maken. Bij ons in Rotterdam kun je terecht voor professionele auto interieur reiniging. Het is gemakkelijk en voordelig, omdat we naar jouw huis of bedrijf komen zonder extra kosten.
Stoomreiniging heeft verschillende voordelen:

1. Grondige reiniging: De hitte en kracht van de stoom dringen diep door in de bekleding en naden, waardoor vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief worden verwijderd.
2. Verwijderen van allergenen: Stof, pollen, huisstofmijt en andere allergenen kunnen zich ophopen in het interieur van je auto.
3. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging is een milieuvriendelijke methode om je auto interieur schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën.
4. Verlengt de levensduur van je interieur: Door regelmatig je auto interieur te laten stomen, verwijder je vuil en vlekken die anders schade kunnen veroorzaken aan de bekleding en het tapijt.
Klik hier voor meer informatie over auto interieur reinigen op locatie.

car cleaning aan huis Rotterdam

Waarom kiezen voor onze car cleaning aan huis in Rotterdam

In Rotterdam zijn er verschillende opties beschikbaar als het gaat om het schoonmaken van je auto. Traditioneel genoeg bracht men de auto naar een wasstraat. Maar steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoom car cleaning aan huis in Rotterdam en omgeving.

 • Een belangrijk voordeel van stoom car cleaning is dat het milieuvriendelijk is. In tegenstelling tot traditionele wasstraten, waar veel water wordt gebruikt en chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt, is stoom car cleaning een milieuvriendelijke optie.
 • Een ander voordeel is de kwaliteit van de reiniging. Met stoom car cleaning kunnen we grondiger schoonmaken door middel van hitte en hogedruk, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals onder de stoelen en tussen het middenconsole.
 • Gemak is ook een pluspunt bij stoom car cleaning aan huis. Je hoeft niet langer tijd te besteden aan het rijden naar een wasstraat en wachten in de rij. Als professionele car cleaners komen wij naar jou toe op een locatie die jij kiest in Rotterdam.
 • Hoewel de initiële kosten van stoom car cleaning iets hoger kunnen zijn dan die van een traditionele wasbeurt, bespaar je op de lange termijn geld. Je hebt geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak van je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen oxidatie en roestvorming te voorkomen, waardoor je auto langer meegaat.

Locaties om je auto te laten reinigen:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |