Auto reinigen in Rotterdam e.o. | Interieur stomen aan huis

Laat je auto gemakkelijk aan huis reinigen in Rotterdam en omgeving. Wij garanderen vakmanschap, en kunnen zowel de buitenkant als het interieur grondig stoomreinigen en poetsen. Het stomen van het interieur is een effectieve methode om bacteriën en vuil te verwijderen. Ook effectief om je autobekleding grondig te reinigen. Of het grondig reinigen en poetsen van de buienkant.  Onze ervaren medewerkers kunnen snel vlekken, vuil en nare geuren verwijderen. Stap weer trots in je schone auto!
Maak kennis met ons autopoetsbedrijf zonder voorrijkosten in Rotterdam en omgeving. Onze bestelbussen zijn voor zien van al het nodige om je auto weer blinkend schoon te krijgen.

Extreem vervuilde Skoda Kodiaq interieur showroom klaar maken en geurbehandeling uitvoeren

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wash and Care, het autopoetsbedrijf in Rotterdam voor alle type reinigingen op jouw locatie

Als autopoetsbedrijf in Rotterdam kun je bij ons terecht voor alle soorten reinigingen op jouw locatie. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s, vrachtwagenscampers, caravans, bestelbussen, motorfietsen of bedrijfsmachines grondig schoon te maken. 

Wij zijn het autopoetsbedrijf in Rotterdam dat naar jou toe komt voor:

 • Normale interieur en buitenkant reiniging
 • Schimmel verwijderen
 • Vlekken uit de bekleding stomen
 • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
 • Nare geur van urine en ontlasting reinigen
 • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
 • Auto poetsen met lak beschermende coat wax
 • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit
 • Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

auto poetsen polijsten Rotterdam

Auto poetsen en polijsten in Rotterdam en omstreken

Wil je jouw autolak weer laten glanzen als nieuw? Laat je auto professioneel poetsen of polijsten voor je deur in Rotterdam. Of kies alleen voor poetsen met wax voor extra glans en bescherming. Ga voor de beste kwaliteit en service als het gaat om het polijsten of poetsen van je auto in Rotterdam. Het handige aan onze dienst is dat we naar je huis komen. Geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto.

In Rotterdam en omgeving bieden we drie varianten van polijsten aan. Of je nu kiest voor polijsten in één, twee of drie stappen, onze ervaren specialisten zorgen voor een indrukwekkend resultaat.
Klik hier voor meer informatie over auto poetsen en polijsten op locatie.

Auto interieur schoonmaken stoomreinigen Rotterdam

Je auto interieur reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Het reinigen van je auto interieur met stoom is de meest effectieve manier om het grondig schoon te maken. Bij ons in Rotterdam kun je terecht voor professionele auto interieur reiniging. Het is gemakkelijk en voordelig, omdat we naar jouw huis of bedrijf komen zonder extra kosten.
Stoomreiniging heeft verschillende voordelen:

1. Grondige reiniging: De hitte en kracht van de stoom dringen diep door in de bekleding en naden, waardoor vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief worden verwijderd.
2. Verwijderen van allergenen: Stof, pollen, huisstofmijt en andere allergenen kunnen zich ophopen in het interieur van je auto.
3. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging is een milieuvriendelijke methode om je auto interieur schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën.
4. Verlengt de levensduur van je interieur: Door regelmatig je auto interieur te laten stomen, verwijder je vuil en vlekken die anders schade kunnen veroorzaken aan de bekleding en het tapijt.
Klik hier voor meer informatie over auto interieur reinigen op locatie.

car cleaning aan huis Rotterdam

Waarom kiezen voor onze car cleaning aan huis in Rotterdam

In Rotterdam zijn er verschillende opties beschikbaar als het gaat om het schoonmaken van je auto. Traditioneel genoeg bracht men de auto naar een wasstraat. Maar steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoom car cleaning aan huis in Rotterdam en omgeving.

 • Een belangrijk voordeel van stoom car cleaning is dat het milieuvriendelijk is. In tegenstelling tot traditionele wasstraten, waar veel water wordt gebruikt en chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt, is stoom car cleaning een milieuvriendelijke optie.
 • Een ander voordeel is de kwaliteit van de reiniging. Met stoom car cleaning kunnen we grondiger schoonmaken door middel van hitte en hogedruk, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals onder de stoelen en tussen het middenconsole.
 • Gemak is ook een pluspunt bij stoom car cleaning aan huis. Je hoeft niet langer tijd te besteden aan het rijden naar een wasstraat en wachten in de rij. Als professionele car cleaners komen wij naar jou toe op een locatie die jij kiest in Rotterdam.
 • Hoewel de initiële kosten van stoom car cleaning iets hoger kunnen zijn dan die van een traditionele wasbeurt, bespaar je op de lange termijn geld. Je hebt geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak van je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen oxidatie en roestvorming te voorkomen, waardoor je auto langer meegaat.

Locaties om je auto te laten reinigen:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |