auto polieren

Auto laten poetsen op locatie v.a. €79

Jouw auto poetsen kan vol gemak en vakkundig voor je deur. Daardoor geen gedoe met jouw auto achterlaten of laten ophalen. Zo heb je meer controle en staan jij en je auto centraal. Je kan je auto laten poetsen met een coat wax voor bescherming voor €79. Ofwel de auto polijsten om doffe lak of lichte krassen te herstellen vanaf €269. Indien je kiest voor polijsten, is dat inclusief de coat wax ter bescherming. Ook reinigen wij de auto in beide gevallen eerst. Wij werken met producten van het top Nederlands merk CARTEC en de grote Chemical Guys ® uit Amerika. Bekijk de video’s en extra uitleg over het programma.

🚚We hebben alles bij ons ⏱Sinds 2011 – Gecertificeerd ⭐Prima prijs – GEEN voorrijkosten 🦠Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Betalingswijze Wash and Care

Hoe gaan wij de auto polijsten en poetsen?

Buitenkant reinigen ➡ Kleien ➡ 1e stap polijsten 32 pasta ➡ 2e stap polijsten 34 pasta ➡ 3e stap polijsten 36 pasta ➡ Coat wax aanbrengen.

autopoetsen polijsten amsterdam rotterdam Utrecht Den Haag
1, 2, OF IN 3 STAPPEN POLIJSTEN. FOTO BOVEN BETREFT 2 STAPPEN + COAT WAX.
auto poetsen in 2 stappen Amsterdam Den Haag Rotterdam Utrecht Almere
1 STAP VOOR GLANS, 2 EN 3 STAPPEN VOOR GLANS + LICHTE KRASSEN VERWIJDEREN?

Betalingswijze Wash and Care

Interieur reinigen met stoom

Na een reiniging en poetsbeurt zal je auto er een stuk mooier bij staan. Een schoon interieur is eveneens belangrijk. Laat je auto zo goed als nieuw maken door ook de binnenkant te laten reinigen. Van het reinigen van de bekleding tot aan het verwijderen van nare lucht, diep liggend zand, vlekken in het plafond, tot aan streep loze ramen. Doordat we het interieur van de auto met stoom reinigen, is de gehele binnenkant ontsmet. Stoomreiniging is hogedruk hittereiniging die tot in de naden schoonmaakt. 99% van de bacteriën overleven een stoomreiniging niet.

Op jouw locatie een complete behandeling, van zowel het interieur als het exterieur inclusief laten polijsten is een ultiem behandeling die je auto van tijd tot verdient. Ervaar in alle gemak onze service aan huis of bedrijf. We hebben alles bij ons voor de behandeling.  

Auto poetsen en polijsten kan in de omgeving

Jouw auto poetsen en polijsten kan in: Amsterdam, Almere, Alkmaar, Lelystad, Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Breda, Tilburg, Helmond, Eindhoven, etc..
Voor het reinigen van wagenparken opereren wij landelijk. Vraag hier een offerte aan.