Schimmel uit cabrio auto stoomreinigen

Schimmel in de auto stoomreinigen [video]

Heeft de auto lang stil gestaan? Of zijn er plassen water in de auto? En is er een muffe schimmellucht? Of zie je direct schimmelvorming in de auto? Laat de schimmel in de auto verwijderen door stoomreiniging aan huis of bedrijf.
Met ons zelf ontwikkelde schimmelreiniging heb je de beste oplossing op jouw locatie. De combinatie van hete stoom, schimmelreiniger en onze expertise, kunnen we de ergste beschimmelde auto’s in een schimmelvrije staat brengen

Voor, tijdens en na zeer extreme schimmelreiniging

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Twee behandelingen tegen schimmel in de auto

Aan de basis van elk van de onderstaande schimmelbehandelingen, hebt je een van de drie interieurprogramma’s zoals hierboven weergegeven.
– Interieur Basis
– Interieur Compleet
– Interieur Showroom
Tijdens het boeken krijg je de mogelijkheid om een van de volgende schimmelbehandeling aan het interieurprogramma toe te voegen.

Schimmel één plek

Deze behandeling is geschikt voor auto’s met beginnende schimmel. In zulke gevallen zit de schimmel nog op één plek. Hierdoor is een rondom aanpak vaak niet nodig. Deze plek waar de schimmel zit stomen wij grondig. De rest van het interieur wordt ook schoon gemaakt.

Schimmel meerdere plekken

Als de schimmel op meer dan één plek zit, moet de auto 360º (rondom) worden gestoomd. Omdat de schimmel zich al heeft verspreid, is rondom stomen nodig. Het interieur wordt stevig schoon gemaakt. Hierdoor verdwijnt ook sterke (schimmel) geur. Stomen is de beste manier om schimmel in de auto te verwijderen. Terwijl de hitte van 130 ºC alle vuil losweekt, kunnen wij ook de hoeken en naden schoon stomen door de hoge druk. Schimmel en bacteriën overleven deze hitte niet. Boek online en laat jouw auto weer in goede staat brengen.

Voor en na video schimmelbehandeling op locatie Rotterdam
Voor en na video schimmelbehandeling op locatie Amsterdam

Tips om schimmel in je auto te vermijden:

– Houd de vochtigheid laag door ervoor te zorgen dat ramen en deuren goed sluiten en geen water doorlaten. Gebruik indien nodig een vochtvreter.
– Houd je auto schoon door regelmatig te stofzuigen en gemorste vloeistoffen of etensresten direct te verwijderen. Maak ook de airconditioning en ventilatieopeningen schoon.
– Lucht je auto regelmatig door ramen te openen voor goede luchtcirculatie.
– Controleer regelmatig of afdichtingen nog in goede staat zijn en vervang ze indien nodig.

Volg deze tips om schimmelvorming in je auto te voorkomen en geniet van een frisse en gezonde auto-interieur.

Prijzen schimmel verwijderen

Om het interieur schimmelvrij te maken kies je één van de 4 hoofdprogramma’s, en selecteer je bij de opties “Schimmel op 1 plek of Schimmel meerdere plekken”. 

Programma’s Inhoud
Interieur Basis €69 Binnenkant basis stoomreinigen. Goed voor voertuigen die geregeld gereinigd worden.
Interieur Compleet €119 Binnenkant extra stoomreinigen ➕ shampoo en diep stomen voor vlekvrije bekleding. Of het leer grondig reinigen en conditioneren. Kunststof poetsen (voeding) voor een strakkere uitstraling. Goed voor voertuigen die zelden grondig gereinigd worden.
Auto Compleet €139 Interieur Compleet inclusief deurranden. Buitenkant reinigen, waxen en banden poetsen (Wet-look).
Showroomklaar maken €229 Heb je pas een auto gekocht? Wil je jouw auto tegen de beste prijs verkopen? Of wil je jouw auto zo goed als nieuw hebben? Met dit programma voeren alle nodige behandelingen uit om de auto zo schoon mogelijk te krijgen. De buitenkant krijgt de Jet Seal Coat Wax lakbescherming.

OPTIES:
+ Vlekken, schimmel, leer of geur +€44?
+ Kunststof poetsen €19
+ Plafond vlekken verwijderen €19
+ Dieren haar verwijderen €15
+ Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans) en banden WET-look €49
+ Spraywax en banden WET-look €19
+ Polijsten 1, 2, of 3 stappen v.a. €199
+ Motorruimte €19
+ Koplampen polijsten €49

Doorloop de opties tijdens het samenstellen voor een optimale reiniging.

Schimmel verwijderen door stomen

Schimmel in de auto kan je liever professioneel laten reinigen om geen gezondheidsrisico’s te lopen. Onze schimmelreiniging vindt op jouw locatie plaats. Door onze kennis en jarenlange ervaring met het verwijderen van schimmel in auto’s, kunnen we jou verzekeren van een goed resultaat. Na een schimmelbehandeling is ook de rest van het interieur schoon en ontsmet. Ook de buitenkant kunnen we reinigen. 

Komt de schimmel terug in de auto?

Schimmel ontstaat veelal door vocht wanneer de auto enige tijd stil staat. Bij grote schimmelvorming zoals in de video is er vaak sprake een lekkage. Als autopoetsbedrijf zijn we in staat de auto schimmelvrij te maken. Daarna kan je het advies krijgen om de auto te laten controleren door een garage. Omdat een garages de lekkage kan verhelpen, kan er geen nieuwe schimmel ontstaan. De hete stoom van 130 °C doodt vrijwel alle schimmels en bacteriën. Na onze schimmelbehandeling kan de bekleding en vloer vochtig zijn. Rijdt de auto zoveel mogelijk met de verwarming aan. Ook de ramen op een kier laten kan nodig zijn.
Let op: Autopoetsbedrijven zijn in staat de schimmel uit je auto te verwijderen. Zie eerder beschreven tips om schimmel in de auto te voorkomen.
Droogt de auto niet voldoende, of komt er weer vocht in de auto, kan je weer schimmel krijgen.
Laat je de auto reinigen tegen schimmel omdat er veel schimmelvorming is, is het verstandig de auto grondig te laten inspecteren na deze behandeling. Er is grote kans dat er een vochtlekkage aanwezig is. Met als gevolgd dat je in de koudere seizoenen sneller weer schimmel in de auto kan krijgen. Vooral als je deze enige tijd stilstaat. 

Wash and CareEcht rijplezier

Schimmel in de auto reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gouda, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Tilburg en Weesp.

Waarom Wash and Care?
✔️Top reiniging aan huis of bedrijf
✔️Geen voorrijkosten
✔️Goede aftersale service
✔️Deskundigheid sinds 2011
✔️Beste prijs-kwaliteit

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.