camper of caravan stoomreinigen op locatie

Camper of Caravan reinigen op locatie

De camper of caravan reinigen en poetsen is het begin van een geweldige vakantie. Om dat vakantiegevoel extra in te leiden, is laten reinigen van jouw kampeerwagen een aanrader. Met onze expertise sinds 2011, kunnen we elke type camper of caravan schoonmaken.  Daarnaast ben je zeker van een stralende buitenkant. Maar ook in de was (lakbescherming) leggen, of polijsten is mogelijk. Een vakantie in een glanzende kampeerauto met een nette interieur zal je toch fijnere rit zijn. Door middel van stoomreiniging krijgen we de sterkste vervuiling ongedaan in zover het interieur als exterieur van elke camper of caravan. Stoomreiniging is een ecologische hittereiniging door de enorme water besparing en maakt het gebruik van chemicaliën overbodig. Met de juiste expertise is stoomreiniging toepasselijk op alle materialen en in bijna alle situaties. Bovendien doodt stoom bacterie, neutraliseert nare geuren, en reinigt tot in de naden.

Merken van campers en caravans die wij regelmatig op locatie reinigen:
Carthago, Hymer, Benimar, Westfalia, Laika, Hobby, Bürstner,  Adria, Pössl, Dethleffs, Rapido, Knaus, LMC, Sprite, E.d..

Hoe gaan we de camper van binnen en van buiten schoonmaken?

De binnenkant van elke type kampeerauto maken we altijd met stoom schoon. De buitenkant maken we indien deze op privéterrein doorgaans schoon met de hogedrukreiniger en shampoo. Veel gemeentes hebben een verbod op het wassen van voertuigen op straat waarbij er vloeistoffen op de bodem terecht kunnen komen. Auto’s of campers stoomreinigen biedt een enorme uitkomst. In de impressievideo hieronder zie je een binnenkant en buitenkant reiniging van een Benimar Mileo camper.

Fiat Sunliving Alkoof Camper compleet reinigen aan de binnen en buitenkant
Benimar Mileo camper van binnen en buiten reinigen in Amsterdam

Wat kost het reinigen van een Camper of Caravan?

Er zijn drie programma’s voor het reinigen van de camper of caravan.
Camper Compleet €349: Binnenkant volledig reinigen met stoom. De buitenkant reinigen afhankelijk van de situatie met stoom of met shampoo en hogedruk. 
Interieur Camper €250: Alleen de binnenkant reinigen zoals genoemd bij Camper Compleet.
Buitenkant Camper €120: Alleen de buitenkant reinigen zoals genoemd bij Camper Compleet. 

Bij elke van de programma’s raden we aan om de opties door te nemen. Waardoor je een beter beeld krijgt van wat je van de reiniging kan verwachten. 

  Interieur stoomreinigen 
  Keuken stoomreinigen

  Vloer stoomreinigen

  Bad & toilet stoomreinigen

  Stoelbekleding reinigen

  Buitenkant reinigen
  Spraywax
Opties: Schimmel verwijderen, Matras diep reinigen, Geur neutraliseren, Coatwax lakbescherming, Polijsten E.d.

Wash and CareEcht rijplezier