Schimmel reinigen auto amsterdam, rotterdam, utrecht, Den Haag, Almere, Breda, Tilburg

Schimmel in de auto stoomreinigen

Heeft de auto lang stil gestaan? Of zijn er plassen water in de auto? En is er een muffe schimmellucht ? Of zie je direct schimmelvorming in de auto?
Met ons zelf ontwikkelde schimmelreiniging heb je de beste oplossing op jouw locatie. De combinatie van hete stoom, schimmelreiniger en onze expertise, kunnen we de ergste beschimmelde auto’s in een schimmelvrije staat brengen. We hebben alles bij ons voor de reiniging.

🚚We hebben alles bij ons ⏱Sinds 2011 – Gecertificeerd ⭐Prima prijs – GEEN voorrijkosten 🦠Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Schimmel verwijderen door stomen

Schimmel in de auto kan je liever professioneel laten reinigen om geen gezondheidsrisico’s te lopen. Onze schimmelreiniging vindt op jouw locatie plaats, waardoor je volledig ontzorgd wordt. Door onze kennis en jarenlange ervaring met het verwijderen van schimmel in auto’s, kunnen we jou verzekeren van een goed resultaat. Na een schimmelbehandeling is ook de rest van het interieur schoon. De buitenkant kan optioneel worden toegevoegd.

Kies minimaal Interieur met Schimmelbehandeling

Beginnende schimmel – 1 plek

Deze behandeling is geschikt voor auto’s met beginnende schimmel. In zulke gevallen zit de schimmel nog op één plek. Hierdoor is een rondom aanpak vaak niet nodig. Deze plek waar de schimmel zit stomen wij grondig. De rest van het interieur wordt ook schoon gemaakt.

Schimmelovername – 360º behandeling

Als de schimmel op meer dan één plek zit, moet de auto 360º (rondom) worden gestoomd. Omdat de schimmel zich al heeft verspreid, is rondom stomen nodig. Het interieur wordt stevig schoon gemaakt. Hierdoor verdwijnt ook sterke (schimmel) geur. Stomen is de beste manier om schimmel in de auto te verwijderen. Terwijl de hitte van Max. 180 ºC alle vuil losweekt, kunnen wij ook de hoeken en naden schoon stomen door de hoge druk. Schimmel en bacteriën overleven deze hitte niet. Boek online en laat jouw auto weer in goede staat brengen.

Schimmel in de auto reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gouda, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Tilburg en Weesp.