Autopoetsbedrijf in Breda

We hebben vaak slechts weinig tijd om voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud en de reiniging van onze voertuigen. Wash and Care biedt echter een uitstekende oplossing voor het behoud van de glans en schoonheid van je auto. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, het herstellen van kleine krasjes of gewoon het verfrissen van de buitenkant, het laten poetsen van je auto bij ons staat garant voor een professionele en grondige reinigingsservice. Wil jij daarom jouw auto ook wassen in Breda? Maak dan een afspraak bij Wash and Care.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Kiezen voor een wasstraat of een auto schoonmaakbedrijf?

Kun je beter je auto laten wassen door een auto schoonmaak bedrijf in Breda of door middel van een wasstraat? Bij Wash and Care kun je rekenen op een poetsbeurt van je auto op locatie en zonder voorrijkosten. Doordat wij je auto wassen voor de deur bespaar je je een ritje naar de lokale carwash en de lange wachtrijen aldaar. Je bespaart kortom tijd.

Een tweede voordeel van je auto laten schoonmaken in Breda door Wash and Care is dat wij gebruikmaken van een stoomreiniging. Door de hitte en hoge druk wordt jouw auto weer grondig gereinigd zonder het gebruik van chemische middelen. Dit verlengt de levensduur van je auto en is beter voor het milieu. Na een poetsbeurt of carwash wil je niet geconfronteerd worden met onverwachte schade aan je lak, zoals krassen of deukjes. Vertrouw op onze uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en hoogwaardige producten om de beste resultaten te behalen zonder enige vorm van beschadiging.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Als autopoetsbedrijf van Breda en omgeving hebben wij een uitgebreid dienstenpakket te bieden. We kunnen je een interieur of exterieur programma aanbieden, maar een combinatie van beide is ook mogelijk. Deze programma’s zijn uit te breiden met extra mogelijkheden, zoals:

  • Verwijderen autobekleding
  • Weghalen vieze geurtjes, zoals huisdierenlucht, rookgeuren en muffe geurtjes.
  • Herstel van krassen
  • Reiniging met lak beschermende wax
  • Poetsen van motors
  • Reinigen van campers
  • Poetsen van vrachtauto’s

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Wassen en polijsten

Bij Wash and Care bieden we niet alleen een standaard autowasservice, maar gaan we een stap verder door ook professioneel polijsten aan te bieden om je voertuig een ongeëvenaarde glans en bescherming te geven. Onze toegewijde teamleden staan klaar om je auto grondig te reinigen en te polijsten, zodat hij er weer als nieuw uitziet.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Interieur stomen

Bij Wash and Care begrijpen we dat een schone auto niet alleen van buiten, maar ook van binnen belangrijk is voor het behoud van comfort en hygiëne tijdens het rijden. Daarom bieden we een gespecialiseerde service aan, waarbij we het interieur van je auto grondig reinigen door middel van stoom. Met behulp van geavanceerde stoomreinigingstechnieken verwijderen we vuil, vlekken en bacteriën uit alle hoeken en kieren van je auto, waardoor een frisse en gezonde omgeving wordt gecreëerd. Of het nu gaat om het reinigen van bekleding, tapijten, dashboard of ventilatieroosters, bij Wash and Care zorgen we ervoor dat je auto-interieur er weer als nieuw uitziet en aanvoelt.

Verwijdering schimmel

Er kan wel eens schimmelvorming in je auto ontstaan, wanneer je auto lang heeft stilgestaan of er veel vocht in je auto staat. Bij Wash and Care kunnen wij ook schimmel verwijderen door middel van onze stoomreinigingen en speciale schimmelreinigers. Of de schimmel nu op een plek zit of verspreid door je auto, wij hebben een reinigingsprogramma die bij je situatie past.

Kosten van je auto laten reinigen in Breda

We hebben drie opties om je auto schoon te maken in Breda en omgeving. Er is een programma voor het schoonmaken van het interieur en een voor het exterieur. Je kunt ook kiezen voor een combinatieprogramma. In eerste instantie kunnen de kosten van onze stoomreiniging duurder zijn dan traditionele methoden, maar uiteindelijk bespaar je geld. Het gebruik van dure reinigingsmiddelen is namelijk overbodig en de auto wordt niet aangetast door chemische schoonmaakmiddelen. Een regelmatige stoomreiniging draagt hierdoor bij aan het voorkomen van oxidatie en roest, waardoor de levensduur van de auto wordt verlengd.

Je auto wassen in Breda bij Wash and Care

In Breda biedt Wash and Care een innovatieve oplossing voor het wassen van je auto: stoomreiniging. Met deze milieuvriendelijke methode wordt jouw voertuig grondig gereinigd, terwijl het milieu wordt gespaard en water wordt bespaard. Door te kiezen voor stoomreiniging bij Wash and Care investeer je niet alleen in de uitstraling van je auto, maar ook in een duurzamere toekomst. Wij komen bij je langs in zes provincies van Nederland. Wil je jouw auto laten wassen in Den Haag of Amsterdam? Dan behoort dat bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Dit zijn de postcodes van ons werkgebied: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |