auto bekleding stoomreinigen

Autobekleding reinigen & stomen €69

Autobekleding reinigen door diep stomen met shampoo is de beste manier om uw bekleding vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij schoonmaken. Laat ook de rest van het interieur reinigen. Verder zorgt het kunststof poetsen voor een strak en fris interieur. Bekijk de video voor een indruk van onze aanpak.

Alleen bekleding €69 of ook interieur reinigen €89

Bekleding shamponeren en diep stomen zorgt soms voor vochtigheid aan het eind. Maar dit droogt snel bij gebruik van de auto.
Opties: de rest van het interieur reinigen, exterieur, poetsen met lakbescherming. Indien je ook de buitenkant wil laten reinigen is (2)  Interieur extra en Exterieur een aanrader. 

⏱ Binnen ± 48u – 7 dagen in de week ⭐ Prima prijs – geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Betalingswijze Wash and Care

Wat klanten over Autobekleding reinigen vinden

Enkele recensies over onze interieur en bekleding reiniging. Hiernaast hebben wij ook recensies op Facebook en Google.

Crème autobekleding reinigen

Crème autobekleding schoonmaken is veelal complex en hierdoor tijdrovend. Auto’s met een crème vloer en bekleding rekenen wij tot “Extra vervuild” of “Extreem vervuild”, indien de vlekken uit de vloer en bekleding moeten. Echter zijn vlekken in crème bekleding niet altijd volledig te reinigen.

Wat moet ik weten over autobekleding laten reinigen?

Jouw autobekleding reinigen wij met shampoo en stoom, waardoor de bekleding nadien vochtig kan zijn. In het bijzonder tijdens de koude maanden. Als je het advies opvolgt, kan de bekleding al na enkele uren droog zijn. Hierbij speelt de toestand van de bekleding ook een rol. Deze bepaalt hoe lang de bekleding zal moeten drogen.
Zo zijn niet alle vlekken in de bekleding echt vlekken. Soms is er sprake van slijtage of verwering. In het bijzonder bij lichte bekleding, maar de bekleding en het interieur gaan er meestal op vooruit. 

Uw autobekleding reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in en rondom: Amersfoort, Almere, Amsterdam, Lelystad, Haarlem, Hilversum, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Harderwijk, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem, Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg, etc.. 

Interieur reinigen en bekleding vlekken verwijderen

In de basis is bekleding reinigen zonder interieur. Echter raden wij dit niet aan, omdat je voor de meerprijs behoorlijk meer krijgt. Bovendien wordt het interieur direct ontsmet. 

Bekleding reinigen Fiat 500 video

Reinigen van de crème bekleding van de Fiat 500 is complex, waardoor de schoonmaak twee tot drie keer langer duurt. Als gevolg dat wij kosten van €159 rekenen, maar dan reinigen wij ook de rest van het interieur.
Zoals in de video’s te zien is passen wij diep reinigen toe. Shampoo en hete stoom levert goede resultaten op. Ook bij crème bekleding. Al met al krijg je het beste resultaat met Interieur Showroomklaar maken €159.

Schimmel reinigen

Ook het reinigen van schimmel kan aan huis. Behalve dat we de schimmel reinigen, krijg je een schoon interieur. Bovendien is stoom bij uitstek de beste manier om schimmel te doden.

Hoe klanten het Schimmel reinigen ervaren

Recensies van klanten die Schimmel reinigen hadden geboekt. 

 

Rooklucht en hondenlucht reinigen

Rooklucht of hondenlucht in de auto kan niet wenselijk zijn. Omdat er geen directe bron is, reinigen wij het interieur compleet. Alle delen worden dan stevig gereinigd, zoals de autobekleding reinigen en diep stomen met shampoo. Ook de harde delen worden extra heet gereinigd. Dus geschikt voor het reinigen van alle nare geuren in de auto. 

Auto interieur reinigen Amsterdam Rotterdam Utrecht Hilversum Den Haag Haarlem Almere Eindhoven Breda Amersfoort Zoetermeer
Reken af met nare geuren en bacteriën

Boek nu Rooklucht en Hondenlucht reinigen

Wat men van Rooklucht en Hondenlucht reinigen vindt

Recensies van klanten die Schimmel reinigen hadden geboekt. 

Leder reinigen en voeden 

Laat jouw lederen bekleding extra reinigen en voeden. Ten eerste is het fijn om een nette auto te rijden. Ten tweede behoudt je meer comfort, doordat het zacht aanvoelt. Maar ook een hogere opbrengst bij verkoop is gunstig.
Door middel van de hoge druk van de stoom reinigen wij ook de naden. 

Lederen autobekleding reinigen

Boek nu Leder reinigen en voeden

Een fijne poetser staat klaar om jouw autobekleding en interieur te reinigen

Wat klanten die hun autobekleding hebben laten reinigen vinden van onze poetser.

Betalingswijze Wash and Care