Autobekleding reinigen €69

Vlekken uit de autobekleding stomen

Autobekleding reinigen door shamponeren en stomen is de ultieme manier om uw autostoelen en bank weer schoon en vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij schoonmaken. Laat ook de rest van het interieur reinigen en stap voortaan in een hygiënische auto.
Alleen autobekleding reinigen €69: bekleding shamponeren & diep stomen & uitzuigen (vochtig aan het eind – sneller droog bij gebruik van de auto).
Opties: plafond, interieur reinigen en stomen (de rest), exterieur, poetsen en lakbescherming, E.d..
Advies: Laat ook de rest van het interieur reinigen. U kunt nog eventueel het kunststof in het interieur laten poetsen voor een strakker en frisser interieur. Bekijk de video hieronder voor een impressie. 


Indien je ook de buitenkant van de auto wil reinigen kan dat eveneens in dit programma. Indien je ook de buitenkant van de auto wil reinigen kan dat eveneens in dit programma. In zulke gevallen heeft u meer baat bij (2) Aanbevolen: Interieur en Exterieur programma.

Crème autobekleding reinigen

Bij crème autobekleding schoonmaken is veelal complex. Hierdoor en stuk intensiever en tijdrovend. Auto’s met crème vloer en stoelbekleding rekenen wij tot “Extra vervuild + €25” of “Extreem vervuild +€50” indien de vlekken uit de vloer en bekleding. Echter zijn vlekken in crème bekleding niet altijd volledig te reinigen.

Bekleding reinigen Fiat 500 video

Reinigen van de crème bekleding met ruitpatronen van de Fiat 500 is één van de meest complexe. Als gevolg dat wij kosten van €159 rekenen. Boek het “Interieur Showroomklaar maken“. Vanwege de complexiteit en intensiviteit duurt de behandeling twee tot drie keer zo lang dan in andere gevallen.
Klik hier om de bekleding en interieur van uw Fiat 500 te laten reinigen
Om de bekleding van de stoelen en achterbank te reinigen, voeren wij een diepte reiniging uit. Door middel van onder andere stomen en shamponeren hebben wij een uitstekende behandeling om zelfs hardnekkige bekleding te reinigen. Zoals de bekleding van de Fiat 500 hier in de onderstaande video te zien. Het interieur reinigen inclusief de bekleding shamponeren en diep stomen duurt in zulke gevallen twee tot drie keer langer.

Om de bekleding van de stoelen en achterbank te reinigen, voeren wij een diepte reiniging uit. Door middel van onder andere stomen en shamponeren hebben wij een uitstekende behandeling om zelfs hardnekkige bekleding te reinigen. Zoals de bekleding van de Fiat 500 hier in de onderstaande video te zien. Het interieur reinigen inclusief de bekleding shamponeren en diepstomen duurt in zulke gevallen twee tot 3 keer langer. 

🚚 Zelfvoorzienend – Geen voorrijkosten

⌛️ Geen wachttijden – Veelal binnen 48u

🦠 Stomen doodt bacteriën en ziekteverwekkers

Wat moet ik weten over autobekleding laten reinigen?

Uw autobekleding reinigen wij door een combinatie van enkele technieken. Afhankelijk van de type bekleding, vervuiling en wat voor soort vlekken, wordt door de poetser ter plaatst een geschikte methode toegepast.
Niet alle vlekken in de bekleding zijn daadwerkelijk vlekken. Soms is er sprake van slijtage of verwering. In zulke gevallen valt de bekleding niet meer te herstellen. Vaak is het een combinatie. Onze ervaring leert dat na deze behandeling de bekleding en het interieur er vaak wel op vooruit gaat. Let op dat afhankelijk van de intensiviteit van de reiniging de watergraad van de stoom wordt bepaald en intensiviteit van de dieptereiniging (shamponeren). Is de bekleding vochtig zijn na de reiniging als deze erg vervuild is en of van dikke stof is bekleed. Als u alle instructies opvolgt die u van onze poetser krijgt, kan de bekleding al na enkele uren helemaal droog zijn.

Uw autobekleding reinigen kan in:

Wij komen aan huis uw auto reinigen in de omgeving van: Amersfoort, Almere, Amsterdam, Lelystad, Haarlem, Hilversum, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Harderwijk, Arnhem, Apeldoorn, en Doetinchem. Evenals de postcodes tussen: [1000 – 4299], [3400 – 4199], [6500 – 7399], [8000 – 8099], en [8200 – 8299].

Uw kunt ervoor kiezen om het interieur niet te laten reinigen, maar enkel de bekleding. Echter raden wij dit niet aan. Doordat onze interieurreiniging de binnenkant gelijk ontsmet is het de meerprijs meestal waard. Bovendien beter op detail reinigen dan u wellicht zelf kan. Lees meer over bekleding reiniging