auto bekleding stoomreinigen

Autobekleding reinigen & diep stomen aan huis

Laat voor ECHT schone autobekleding, jouw auto interieur aan huis stoomreinigen. Stoomreiniging is de beste methode om het interieur, stoelen en bank grondig te reinigen en te ontsmetten. Stofbekleding impregneren na zo een behandeling raden wij aan. Dit zorgt voor bescherming van alle soorten textiel tegen water en vuil. Ook lederbekleding reinigen we tot in de naden. Vervolgens brengen wij een hoogwaardige conditioner aan die het leer soepel houdt en beschermt.
Omgeving Amsterdam, Almere en Haarlem; kies Interieur Compleet.
Je autobekleding shamporellen en stomen zonder voorrijkosten in de omgeving: Alkmaar, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Rotterdam, Nijmegen, Ede, Lelystad, Almere, Amsterdam, Breda, E.d..

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Wash and CareEcht rijplezier

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Autobekleding reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Voor en na de bekledingreiniging – Interieur Compleet

Autobekleding reinigen door diep stomen met shampoo is de beste manier om uw bekleding vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij schoonmaken. Laat ook de rest van het interieur reinigen. Verder zorgt het kunststof poetsen voor een strak en fris interieur. Bekijk de video voor een indruk van onze aanpak.

Extra opties voor een schoon interieur en bekleding

De volgende behandelingen kan je optioneel toevoegen aan het programma om je auto beter op maat te laten reinigen. 

+ Plafond vlekkenbehandeling 
+ Bekleding impregneren
+ Schimmel verwijderen
+ Geur verwijderen
+ Kunststof interieur poetsen
+ Hondenhaar verwijderen
+ Kinderstoelen stomen
+ Leerconditioner aanbrengen
+ Cabrio dak impregneren (bij buitenkant reinigen)

Betalingswijze Wash and Care

Crème autobekleding reinigen

Crème autobekleding schoonmaken is veelal complex en hierdoor tijdrovend. Auto’s met een crème vloer en bekleding rekenen wij tot “Extra vervuild” of “Extreem vervuild”, indien de vlekken uit de vloer en bekleding moeten. Echter zijn vlekken in crème bekleding niet altijd volledig te reinigen.

Wat moet ik weten over autobekleding laten reinigen?

Jouw autobekleding reinigen wij met shampoo en stoom, waardoor de bekleding nadien vochtig kan zijn. In het bijzonder tijdens de koude maanden. Als je het advies opvolgt, kan de bekleding al na enkele uren droog zijn. Hierbij speelt de toestand van de bekleding ook een rol. Deze bepaalt hoe lang de bekleding zal moeten drogen.
Zo zijn niet alle vlekken in de bekleding echt vlekken. Soms is er sprake van slijtage of verwering. In het bijzonder bij lichte bekleding, maar de bekleding en het interieur gaan er meestal op vooruit. 

Autobekleding reinigen door shamponeren en diep stomen video

Autobekleding reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Amsterdam, Almere, Haarlem, Diemen, Amstelveen Haarlem, Zaandam, Weesp, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Gouda, Tilburg, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Roosendaal, Alkmaar, Nijmegen, E.d.. Oftewel in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. 

Extreem vervuilde bekleding van een BMW 1 serie machinaal shamponeren & stoomreinigen op locatie in Utrecht

Bekleding reinigen Fiat 500 video

Reinigen van de crème bekleding van de Fiat 500 is complex, waardoor de schoonmaak twee tot drie keer langer duurt. Als gevolg dat wij dit interieur tot “Extreem vervuild” + €50 rekenen.
Zoals in de video’s te zien is passen wij diep reinigen toe. Shampoo en hete stoom levert goede resultaten op. Ook bij crème bekleding.

Schimmel reinigen

Ook het reinigen van schimmel kan aan huis. Behalve dat we de schimmel reinigen, krijg je een schoon interieur. Bovendien is stoom bij uitstek de beste manier om schimmel te doden.

Hoe klanten het schimmelreiniging ervaren kan je zien op onze recensie profielen

Trustpilot, Google & Facebook: 4.2/5 ⭐ 1500+ recensies.

Nare lucht in de auto reinigen

Rooklucht of hondenlucht in de auto kan niet wenselijk zijn. Omdat er geen directe bron is, reinigen wij het interieur compleet. Alle delen worden dan stevig gereinigd, zoals de autobekleding reinigen en diep stomen met shampoo. Ook de harde delen worden extra heet gereinigd. Dus geschikt voor het reinigen van alle nare geuren in de auto. 

Auto interieur reinigen Amsterdam Rotterdam Utrecht Hilversum Den Haag Haarlem Almere Eindhoven Breda Amersfoort Zoetermeer
Reken af met nare geuren en bacteriën

Boek nu Rooklucht en Hondenlucht reinigen

Leder reinigen en voeden 

Laat jouw lederen bekleding extra reinigen en voeden. Ten eerste is het fijn om een nette auto te rijden. Ten tweede behoudt je meer comfort, doordat het zacht aanvoelt. Maar ook een hogere opbrengst bij verkoop is gunstig.
Door middel van de hoge druk van de stoom reinigen wij ook de naden. 

Lederen autobekleding reinigen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betalingswijze Wash and Care