auto bekleding stoomreinigen

Autobekleding reinigen & diep stomen

Laat voor ECHT schone autobekleding, jouw auto interieur aan huis stoomreinigen. Stoomreiniging is de beste methode om het interieur, stoelen en bank grondig te reinigen en te ontsmetten. Stofbekleding impregneren na zo een behandeling raden wij aan. Dit zorgt voor bescherming van alle soorten textiel tegen water en vuil. Ook lederbekleding reinigen we tot in de naden. Vervolgens brengen wij een hoogwaardige conditioner aan die het leer soepel houdt en beschermt.
Omgeving Amsterdam, Almere en Haarlem; kies Interieur basis met optie Vlekken of Leerbehandeling €95. Of Kies Interieur Compleet €99.
Omgeving Alkmaar, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Rotterdam: Interieur Compleet €99. Oftewel: Interieur met Vlekken of Leerbehandeling en Kunststof poetsen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wash and CareEcht rijplezier

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Autobekleding reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Voor en na de bekledingreiniging – Interieur Compleet

Autobekleding reinigen door diep stomen met shampoo is de beste manier om uw bekleding vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij schoonmaken. Laat ook de rest van het interieur reinigen. Verder zorgt het kunststof poetsen voor een strak en fris interieur. Bekijk de video voor een indruk van onze aanpak.

Extra opties voor een schoon interieur en bekleding

De volgende behandelingen kan je optioneel toevoegen aan het programma om je auto beter op maat te laten reinigen. 

+ Plafond vlekkenbehandeling 
+ Bekleding impregneren
+ Schimmel verwijderen
+ Geur verwijderen
+ Kunststof interieur poetsen
+ Hondenhaar verwijderen
+ Kinderstoelen stomen
+ Leerconditioner aanbrengen
+ Cabrio dak impregneren (bij buitenkant reinigen)

Betalingswijze Wash and Care

Crème autobekleding reinigen

Crème autobekleding schoonmaken is veelal complex en hierdoor tijdrovend. Auto’s met een crème vloer en bekleding rekenen wij tot “Extra vervuild” of “Extreem vervuild”, indien de vlekken uit de vloer en bekleding moeten. Echter zijn vlekken in crème bekleding niet altijd volledig te reinigen.

Wat moet ik weten over autobekleding laten reinigen?

Jouw autobekleding reinigen wij met shampoo en stoom, waardoor de bekleding nadien vochtig kan zijn. In het bijzonder tijdens de koude maanden. Als je het advies opvolgt, kan de bekleding al na enkele uren droog zijn. Hierbij speelt de toestand van de bekleding ook een rol. Deze bepaalt hoe lang de bekleding zal moeten drogen.
Zo zijn niet alle vlekken in de bekleding echt vlekken. Soms is er sprake van slijtage of verwering. In het bijzonder bij lichte bekleding, maar de bekleding en het interieur gaan er meestal op vooruit. 

Autobekleding reinigen door shamponeren en diep stomen video

Autobekleding reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Amsterdam, Almere, Haarlem, Diemen, Amstelveen Haarlem, Zaandam, Weesp, Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Gouda, Tilburg, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Roosendaal, Alkmaar, Nijmegen, E.d.. Oftewel in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant. 

Extreem vervuilde bekleding van een BMW 1 serie machinaal shamponeren & stoomreinigen op locatie in Utrecht

Bekleding reinigen Fiat 500 video

Reinigen van de crème bekleding van de Fiat 500 is complex, waardoor de schoonmaak twee tot drie keer langer duurt. Als gevolg dat wij dit interieur tot “Extreem vervuild” + €50 rekenen.
Zoals in de video’s te zien is passen wij diep reinigen toe. Shampoo en hete stoom levert goede resultaten op. Ook bij crème bekleding.

Schimmel reinigen

Ook het reinigen van schimmel kan aan huis. Behalve dat we de schimmel reinigen, krijg je een schoon interieur. Bovendien is stoom bij uitstek de beste manier om schimmel te doden.

Hoe klanten het schimmelreiniging ervaren kan je zien op onze recensie profielen

Trustpilot, Google & Facebook: 4.2/5 ⭐ 1500+ recensies.

Nare lucht in de auto reinigen

Rooklucht of hondenlucht in de auto kan niet wenselijk zijn. Omdat er geen directe bron is, reinigen wij het interieur compleet. Alle delen worden dan stevig gereinigd, zoals de autobekleding reinigen en diep stomen met shampoo. Ook de harde delen worden extra heet gereinigd. Dus geschikt voor het reinigen van alle nare geuren in de auto. 

Auto interieur reinigen Amsterdam Rotterdam Utrecht Hilversum Den Haag Haarlem Almere Eindhoven Breda Amersfoort Zoetermeer
Reken af met nare geuren en bacteriën

Boek nu Rooklucht en Hondenlucht reinigen

Leder reinigen en voeden 

Laat jouw lederen bekleding extra reinigen en voeden. Ten eerste is het fijn om een nette auto te rijden. Ten tweede behoudt je meer comfort, doordat het zacht aanvoelt. Maar ook een hogere opbrengst bij verkoop is gunstig.
Door middel van de hoge druk van de stoom reinigen wij ook de naden. 

Lederen autobekleding reinigen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Betalingswijze Wash and Care