Autopoetsbedrijf in Almere

Het is belangrijk om je auto regelmatig te wassen en verzorgen om hem in topconditie te houden. Wil jij je auto wassen in Almere? Wash and Care biedt een uitstekende service voor het reinigen en onderhouden van je voertuig. Met onze professionele aanpak en oog voor detail zorgen we ervoor dat je auto weer straalt als nieuw. Of je nu op zoek bent naar een grondige reiniging van het exterieur, een diepgaande interieurverzorging of een combinatie van beide, bij Wash and Care ben je aan het juiste adres voor een duurzame reiniging van je auto.

Hoe we je auto reinigen bij het Auto Compleet programma – Interieur Compleet + Buitenkant Compleet

Waarom je auto laten schoonmaken?

Waarom zou je nu je auto laten schoonmaken in Almere door een extern bedrijf als Wash and Care? Ten eerste kan een poetsbeurt van je auto veel tijd in beslag nemen, wanneer je het zelf moet doen. Een professioneel autoschoonmaakbedrijf in Almere zoals Wash and Care zal je auto in een mum van tijd weer laten glanzen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om door een carwash te rijden, maar met de drukte voor zo’n carwash ben je vaak sneller uit door ons aan huis te vragen. Bovendien wordt in een carwash gebruik gemaakt van chemische middelen, terwijl wij gebruik maken van een duurzame reinigingsmethode: de stoomreiniging. Als laatste is een foutje natuurlijk snel gemaakt en je wil niet na je poetsbeurt of carwashervaring krassen of deukjes in je lak aan te treffen. Door onze kennis, ervaring en kwalitatieve producten, behalen wij de beste resultaten zonder schade.

Onze reinigingsdiensten in Almere

Bij een autopoetsbedrijf in Almere kun je terecht voor alle soorten reinigingen. Wij van Wash and Care staan klaar om iedere auto te wassen en weer als nieuw te laten uitzien. Wij verzorgen de volgende diensten:

  • Reinigen van exterieur
  • Poetsen van interieur
  • Verwijderen van bekleding
  • Verwijderen van muffe geurtjes, zoals rooklucht, schimmellucht of hondenlucht.
  • Krassen herstellen
  • Doffe lak herstellen
  • Met lak beschermende wax poetsen
  • Poetsen motorfietsen en vrachtwagens

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Naast je auto wassen je auto polijsten

Wil je jouw auto weer laten stralen als nieuw? Bij Wash and Care in Almere ben je aan het juiste adres voor professioneel polijstwerk dat je voertuig weer glans geeft. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat krassen, doffe plekken en andere onvolkomenheden worden verwijderd, waardoor de lak van je auto weer zijn oorspronkelijke schoonheid terugkrijgt. Dus wil je ook je auto laten polijsten in Almere zonder voorrijkosten? Boek ons dan vandaag nog.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Het interieur van je auto reinigen en stomen

Wil je ook eens het interieur van je auto reinigen met stoom, zodat jij je niet meer hoeft te generen wanneer iemand meerijdt? Bij Wash and Care kun je ook terecht voor een interieursreiniging van je auto in Almere en omstreken. Wij komen langs op locatie en bieden een grondige reiniging aan, waarbij ook allergenen verwijderd worden en de levensduur van je interieur verlengd wordt.

Schimmel verwijderen

Heb je last van schimmel in je auto? Geen zorgen! Met de stoomreinigingsdiensten van Wash and Care is het verwijderen van schimmel een fluitje van een cent. Onze gespecialiseerde methode maakt gebruik van hete stoom om diep in de bekleding door te dringen en de schimmel effectief te verwijderen, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Zelfs de meest hardnekkige schimmelvlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Onze prijzen

We bieden drie programma’s aan om je auto te reinigen in Almere en omstreken. We hebben een poetsprogramma voor je interieur en een voor je exterieur. Een combinatieprogramma is daarbij ook mogelijk. Stoomreiniging kost aanvankelijk misschien iets meer dan traditionele methoden. Je bespaart echter op de lange termijn geld. Je hebt namelijk geen dure reinigingsmiddelen nodig en je auto raakt niet beschadigd door de chemische poetsmiddelen. Bovendien voorkomt regelmatige stoomreiniging oxidatie en roest. Zo gaat je auto langer mee.

Je auto laten wassen bij het auto schoonmaak bedrijf van Almere en omstreken

Wanneer het gaat om je auto wassen in Almere, dan kun je voor een oppervlakkige wasstraat kiezen maar ook voor een duurzame stoomreiniging aan huis. Wij van Wash and Care verzorgen zo’n hoogwaardige stoomreiniging bij u aan huis. Een stoomreiniging is milieuvriendelijk, waarbij chemische reinigingsmiddelen volledig ontbreken. Bovendien is een stoomreiniging ook nog eens van een betere kwaliteit, want er wordt gebruikgemaakt van hitte en hoge druk. Zowel de hitte als de hoge druk zorgen voor een grondigere reiniging van je auto, waarbij zelfs de lastig bereikbare plekken gereinigd worden. Bij ons hoef je niet langer een wasstraat te zoeken en daar in een overvolle rij aan te sluiten. Je auto reinigen en stomen kan in zes provincies aan je deur. Wil jij dus je auto laten wassen in Eindhoven of je auto laten reinigen in Amsterdam, dan is dat zeker een optie. We zijn werkzaam binnen de volgende postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |