Carwash bij onderhoudsbeurt

Ben je een merkdealer of universele autogarage die onderhoudsbeurten voor haar klanten uitvoert? Met onze auto stoomreiniging op locatie zorgen wij op ecologische wijze voor de extra service voor jouw klant. Wij hebben bestelbussen die zijn uitgerust met een stoommachine en overige tools om een auto in 1 tot 2 manuur piekfijn te krijgen. Hoe fijn is het om in te stappen in schoon en gepoetste auto waarmee je probleemloos weer heel wat kilometers ka maken?  

Samenwerkingsvoordeel

Onze reinigingsprogramma’s kan je verwerken in jouw onderhoudspakketten tegen een willekeurige prijs. Terwijl je deze bij ons afneemt voor een gereduceerde prijs. Jij maakt als bedrijf geen kosten ondanks jouw service op hoogwaardige manier completer wordt. Door onze flexibiliteit ben je altijd verzekerd van een hoogwaardige en snelle reiniging voor jouw klant voor of na de onderhoudsbeurt. Uiteraard adviseren wij deze na de onderhoudsbeurt met ons in te plannen. 

Nieuwe auto’s showroom klaar maken

Heb je enkele of grote aantallen net geleverde nieuwe auto’s die showroom klaar gemaakt moeten worden? Wij hebben hier ruime expertise is in het showroom klaar of aflever klaar te maken voor de enthousiaste eigenaar. Van stickers en plastic verwijderen, wieldoppen plaatsen, stofzuigen, de lak reinigen en inspecteren op beschadiging door transport, of doffe plekken uit de lak weg polijsten? We weten als geen andere wat er hier nodig is. We zorgen ervoor dat de klant met 1 blik overtuigd is en zo snel mogelijk jouw terrein af rijdt om te genieten van haar prachtige nieuwe auto.

Demo aanvragen