carwash & interieur reiniging op locatie Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda, Almere

Prijzen autopoetsbedrijf aan huis

Onze prijzen voor autopoetsen op locatie van de klant bestaan uit drie categorieën. 1. Prijzen voor losse oftewel eenmalige reiniging. 2. Wil je jouw auto periodiek laten reinigen en er geen omkijk meer naar hebben en de laagste prijs betalen? Kies voor een abonnement. 3. Bij ons kan je ook terecht voor het reinigen van je wagenpark.
Voor het reinigen van je auto, bestelbus, motorfiets, vrachtwagen, boot, machine, camper of caravan, kan je bij ons terecht. Expertise sinds 2011.

Prijs losse reiniging auto of bestelbus

We bieden 3 programma’s voor het Interieur aan. Buitenkant reinigen kan je toevoegen aan een van deze programma’s. Daarnaast heb je voor zowel het interieur als buitenkant extra opties om de reiniging op maat te maken. Bepaalde opties zijn alleen zichtbaar als de buitenkant reinigen aan het programma is toegevoegd. Zoals; polijsten en glascoating. 

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Ruiten glascoaten vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijs abonnement auto of bestelbus

Wil je geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw auto of bestelbus, en genieten van de laagste prijs? Neem een abonnement. Voor de looptijd van je abonnement plannen we e in op een vaste dag per twee, vier, of achtwegen. Laat jouw auto of bestelbus zo goed als nieuw blijven met een van deze abonnementsvormen.

Interieur Compleet ⭐⭐⭐⭐⭐ – Binnenkant volledig reinigen €69,99 
Auto Compleet  ⭐⭐⭐⭐⭐ – Binnenkant en Buitenkant volledig reinigen en waxen €89,99

prijs auto reinigen abonnement

Prijs wagenpark reinigen

Wil je een bepaald aantal auto’s, bestelbussen, bussen of vrachtwagens eenmalig of periodiek laten reinigen bij jouw op locatie? Vraag een offerte aan voor een scherpe prijs. 
De volgende factoren zijn bepalend voor de prijs:
– Aantal voertuigen per type voertuig
– Interieur en of exterieur
– Eenmalig of periodiek 
– Reiniging op 1 of op meerdere locaties. 
Vraag een offerte aan en geniet van gunstige prijzen al vanaf €25 per voertuig.

Wagenprak reinigen prijs

Prijs caravan of camper reinigen op locatie

Voor het stoomreinigen van je camper of caravan op jouw locatie hebben we drie hoofdprogramma’s.
Camper Compleet: Binnenkant stoomreinigen + buitenkant reinigen € 349
Interieur Camper: Binnen stoomreinigen €250
Buitenkant Camper: Buitenkant reinigen (met hogedruk of stoom) €120

Met onze expertise sinds 2011 weten we als geen ander hoe wij jouw vakantie perfect kunnen laten beginnen met een hygiënisch schone  camper of caravan. Ook ideaal om jouw camper seizoen in stijl af te sluiten.

Camper Caravan reinigen prijs

Prijs vrachtwagen reinigen

Geef uw hardwerkende vrachtwagen de verzorging die het verdient tegen gunstige prijzen. Ervaar het gemak van reiniging op jouw locatie. Met onze professionele stoomreinigingstechnieken verwijderen wij moeiteloos vuil, vet en bacteriën. Ook Bespaar tijd en kosten door te kiezen voor onze efficiënte en duurzame reinigingsoplossing voor jouw waardevolle voertuig.

Cabine Compleet (interieur en buitenkant) €259
Interieur Compleet €199
Buitenkant Cabine €79

Prijs motorfiets reinigen

Kies voor onze hogedruk hittereiniging om je motorfiets in korte tijd blinkend schoon te zien voor een redelijke prijs. En dat terwijl je alle gemak van service aan huis geniet

Motorfiets stoomreinigen + Jet Seal lakbescherming en wax + kunststof poetsen €139
Motorfiets stoomreinigen + spraywax €69

Prijs motorfiets reinigen

Betalingswijze Wash and Care

Als autopoetsbedrijf reinigen wij voertuigen, boten en machines op locatie. Zonder voorrijkosten kan je een carwash aan huis of bedrijf boeken in de omgeving van: Amsterdam, Almere, Lelystad, Eindhoven, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Alkmaar, Breda, Tilburg, Nijmegen, Apeldoorn, Purmerend, Gouda, Roosendaal, E.d..
Betreft de volgende postcodes: Postcodes:1000 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299. Wagenparken reinigen we landelijk.
Wagenparken reinigen wij landelijk. Wij hebben alles bij ons voor de schoonmaak.

🚚We hebben alles bij ons ⏱Sinds 2011 – Gecertificeerd ⭐Prima prijs – Geen voorrijkosten 🦠Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Alle programma’s kunnen op maat worden gemaakt. Voor particulieren reinigen en poetsen wij auto’s in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Almere, Utrecht, Hilversum, Haarlem, Helmond, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Lelystad, Etc..
Postcodes: 1000 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Auto professioneel reinigen met stoom op locatie

Bekijk de video hieronder en ontdek de kracht van auto stomen. Maar ook het gemak van service op jouw locatie binnen veelal 48 uur. Bovendien betaalbaar en eenvoudig online in te plannen. Kies voor ecologisch heet reinigen door professionals – sinds 2011. Tevens wordt ontsmetten met stoom aangeraden door het RIVM.

Reiniging op maat maken

De titel vormt het enige verschil tussen de programma’s. hierdoor zijn alle reinigingen op maat te maken via de interieur en exterieur opties. Bij de opties van de programma’s staan prijzen en uitleg.  Heb je een speciale reiniging nodig? Verder op de pagina hebben wij de links van de speciale reinigen staan. Met ons Altijd Schoon abonnement vanaf €25 heb je het meeste voordeel.

cabriodak wassen en mos verwijderen

Cabriodak reinigen?

Cabrio’s hebben na verloop van tijd mos en vuil in de naden. Doordat je deze niet of amper in de wasstraat kan laten wassen, hoopt het op. Waardoor u een cabrio dak vaker op de hand moet laten reinigen. Daartoe komt auto stomen goed van pas. Het reinigen van een cabrio dak is een klus apart. Omdat vuil na het reinigen weer in de textiel trekt, is bescherming nodig. Wij maken gebruik van Chemicalguys.eu. Mits deze juist is aangebracht, stoot het dak vuil en water af. Al met al is een basis reiniging niet genoeg. Daarom hoor je bij “staat van het voertuig” voor “Extra vervuild” of “Extreem vervuild” te kiezen tijdens het boeken.

Auto stomen mos hars verwijderen

Mos en hars op de auto reinigen?

Doordat wij de auto reinigen met hogedruk stoom, krijgen wij ook zulke auto’s beter schoon. Immers is handwerk in tegen stelling tot wasstraten in zulke gevallen vereist. Ook omdat een auto heet reinigen meer oplevert. Echter zonder dat er grond vervuild raakt. Laat nieuw leven in jouw auto blazen door een vakman bij je thuis of op jouw werk.

deurranden auto schoon

Basis interieur reiniging

 • Dashboard, middenconsole, en vakken stoomreinigen (indien leeg)
 • Stoelen en bank stomen (oppervlakkig) T.b.v. stof en bacteriën
 • Tussen de stoelen met stoom schoon blazen en uitzuigen
 • Vloer en matten uitzuigen en stomen
 • Kofferbak (indien leeg)
 • Ramen reinigen
 • Deurranden stoomreinigen (bij interieur en exterieur reiniging)
Auto professioneel reinigen

Basis exterieur reiniging

 • Carrosserie reinigen
 • Velgen, tankklep, ruiten en spiegels  reinigen
 • Deurranden en kofferbakrand reinigen bij interieur & exterieur
Lederbehandeling auto

Interieur opties

 • Vlekkenbehandeling / bekleding reinigen (shamponeren + diep stomen)
 • Kunststof poetsen en voeden
 • Lederbehandeling
 • Geurbehandeling specifiek of rondom (Rooklucht of Hondenlucht)
 • Schimmel reinigen (heet stomen)
 • Plafond reinigen
Auto professioneel reinigen poetsen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Hilversum Almere

Exterieur opties

 • Jet seal machinaal aanbrengen (lakbescherming en diepe glans wax)
 • Mos en hars verwijderen (hogedruk stomen)
 • Polijsten 1, 2 of 3 stappen
 • Koplampen polijsten
 • Motorruimte stoomreinigen