Vrachtwagen cabine interieur stoomreinigen op locatie

Vrachtwagen wassen en interieur reinigen

Op zoek naar een professionele en milieuvriendelijke autopoetser om op jouw locatie je vrachtwageninterieur een topconditie te stoomreinigen? Of enkel je vrachtwagen te wassen? Zoek niet verder! Bij ons stoomreinigen we vrachtwageninterieurs op locatie.
Nadat we alle zand, vlekken in de bekleding en dashboard hebben gereinigd, gaan we over tot het voeden en beschermen. Gegarandeerd een mooi resultaat. Ook met de buitenkant zijn we je graag volledig van dienst. Bijvoorbeeld het wassen en poetsen met wax. Evenals het polijsten en sealant aanbrengen voor een blinkend exterieur.  

Extreem vieze Scania vrachtwagen interieur stoomreinigen op locatie na een grote beurt – Zuid-Holland
Extreem vervuilde interieur van de cabine van deze MAN wachtwagen uitgebreid reinigen

Aangezien onze expertise sinds 2011 krijgen we elke vrachtwagen weer in representatieve of bijna nieuwe staat. We hebben alles bij ons om de meest vervuilde vrachtwagens weer tot een rustgevende plek voor de chauffeur te maken.  Terwijl het de juiste visitekaart van jouw bedrijf te afgeeft. Bekijk de video’s voor in impressie van extreem vervuilde vrachtwageninterieurs die we op locatie weer in topconditie hebben gekregen.

Voordelen van stoomreinigen vrachtwagen interieur

Vrachtwagen interieur reinigen met stoom is een efficiënte en effectieve manier om de binnenkant van de cabine schoon te houden. Het gebruik van stoomreiniging biedt vele voordelen.  Denk daarbij aan:
1. Door het reinigen met stoom kunnen hardnekkige vlekken en vuil gemakkelijk worden verwijderd
2. Stoomreiniging is een hogedruk hittereiniging die vrijwel alle bacteriën doodt en nare geuren neutraliseert
3. Een van de grootste voordelen van het gebruik van hitte tijdens het reinigingsproces is dat het helpt bij het bereiken van moeilijk bereikbare hoeken en naden, waar normaal gesproken vuil zich ophoopt
4. Stoomreiniging is ecologisch door de enorme besparing op water en chemicaliën verbruik

Dus of je nu je vrachtwagen wilt stomen om hem er als nieuw uit te laten zien of om een hygiënische omgeving te behouden, vrachtwagen stoomreinigen is een must. Vergeet niet dat regelmatig onderhoud essentieel is – we raden aan om je vrachtwagen minimaal drie keer per jaar grondig te laten stomen voor optimale resultaten.

 

Rooklucht of nare lucht verwijderen uit de vrachtwagen effectiever dan ooit

Heb je last van een vervelende geur in je vrachtwagen, zoals rookgeur, hondengeur, muffe geur, braaksel of urine? Geen zorgen! Met onze innovatieve geurbehandeling kunnen we jouw truckinterieur volledig schoon en fris maken. In tegenstelling tot de traditionele Ozonbehandeling, bieden wij een veel efficiëntere oplossing die bij in alle gemak op jouw locatie. Gelijk resultaat na de reiniging.

Hoe werkt het?

Onze methode is op basis van rondom hittereiniging met stoom. Door oppervlakken intensief te shamponeren en diep te stomen, neutraliseren we de geur bij de bron. Dit betekent dat rookgeur, hondengeur of andere hinderlijke geuren binnen één tot twee uren resultaat. 

Waarom kiezen voor onze geurbehandeling

  • Gemak: Wij komen naar jou toe! Onze service voer we uit aan huis of bedrijf.
  • Snelheid: Binnen 1 á 2 uur heb je al resultaat. Geen lange wachttijden of bezoeken aan een garage.
  • Grondige reiniging: Alle oppervlaktes intensief reinigen, waaronder kunststof, vloer, matten, stof/leerbekleding, gordels, plafond en ruiten.
  • Ontsmetting: Naast het verwijderen van geuren, in je vrachtwageninterieur volledig ontsmet en schoon.
rooklucht reinigen nicotine aanslag