nare lucht muffe, honden en rook luch reinigen

Nare lucht uit de auto reinigen

Met onze zelfontwikkelde rondom stoombehandeling hebben wij de oplossing als de auto stinkt. Uitstekend tegen rooklucht, hondenlucht, muffe lucht door omgevallen consumptie, braaksel of urine.

Stinkende auto-interieur reinigen met stoom is de beste oplossing. Met deze geurbehandeling  is de rooklucht, hondenlucht of andere nare geur binnen twee uur uit de auto. Service aan huis of bedrijf. Beter dan de welbekende Ozonbehandeling. Bij een Ozonbehandeling moet de auto naar een garage en wordt enkele uren een apparaat aangebracht.
Doordat wij alle oppervlaktes intensief stoom reinigen, worden alle nare geuren bij de bron verwijderd.
Onderdelen die intensief worden gereinigd: alle kunststof – vloer – matten – stof / leerbekleding – gordels – plafond – ruiten.
Onze bestelbussen zijn van al het nodige voorzien.

Prijs

Interieur basis reinigen €49
OPTIE: Geurbehandeling 1 plek + €44 OF Geurbehandeling rondom + €99
Inbegrepen bij een Interieur Showroomklaar Maken €159
Geen voorrijkosten en inclusief BTW.

Kies programma

Waarom onze 360° (rondom) stoombehandeling ?

Sinds 2011 reinigen wij onder andere stinkende auto-interieurs op locatie. Na veel aanmeldingen van stinkende auto’s hebben wij dit programma ontwikkeld. De Ozonbehandeling hebben wij eveneens getest. Bij een Ozonbehandeling moet het apparaat tot wel 8 uur in de auto geplaatst worden. Onze zelfontwikkelde geurbehandeling hebben wij uitvoerig getest en tot op heden is het erg succesvol. Stank door; een hondrook, schimmel en consumptie zijn de meest voorkomende geuren.

Duur en tips van deze stoombehandeling

Met deze interieurreiniging heb je binnen twee uur een geurvrije en schone auto. De bekleding kan vochtig zijn na de reiniging. Na de reiniging van een stinkende auto is het meestal nodig de interieurfilter te vervangen.
Het is belangrijk dat de ramen van de auto een stuk open blijven. Hierdoor kan de auto luchten.
Bij gebruik van de auto, graag een baddoek  plaatsen.
Als de auto beschimmeld is zal er ook een schimmellucht ontstaan. 

Normale geurbehandeling 

Stinkt de auto door een omgevallen middel, of is er in de auto overgegeven?
Zulke stank in de auto kan eenvoudiger gereinigd worden, doordat enkel de plek van het ongeluk intensiever gereinigd moet worden. De auto is meestal al na 45 minuten geurvrij en schoon. Bekijk voor zo een situatie het de optie geurbehandeling op 1 plek.

Waarom het interieur volledig laten reinigen?

Je hebt de keus om enkel deze plek intensief te laten reinigen, of inclusief reiniging van de rest van het interieur. Een stinkende auto moet meestal zo uitgebreid mogelijk gereinigd worden. De lucht gaan snel overal in zitten. Onze reinigingen zijn altijd met hete stoom. Vaak in gevallen van een nare geur in de auto, wordt alles rondom geshamponeerd en diep gestoomd.
Let wel dat wij enkel kunnen reinigen waar wij bij kunnen. In enkele gevallen lekt het bij grote hoeveelheden door onder het tapijt. Het tapijt los laten maken door een garage en dan laten reinigen kan noodzakelijk.

Wat vinden klanten van onze geurbehandeling?

Kies programma