Autopoetsbedrijf aan huis prijzen & locaties

Autopoets prijzen en locaties

Als autopoetsbedrijf reinigen wij voertuigen en vaartuigen aan huis of bedrijf. Bovendien zonder voorrijkosten en vanaf €25. Bedrijven die meer dan drie auto’s willen laten poetsen kunnen een offerte aanvragen ongeacht de locatie. Voor particulieren poetsen wij auto’s in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Almere, Utrecht, Hilversum,  Haarlem, Helmond, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Lelystad, Etc..
Betalingswijze Wash and Care

De titel vormt het enige verschil tussen de programma’s. Allemaal zijn naar wens aan te passen via de interieur en exterieur opties. Bij de opties van de programma’s staan prijzen en uitleg.  Heb je een speciale reiniging nodig? Verder op de pagina hebben wij de links van de speciale reinigen staan. Met ons Altijd Schoon abonnement vanaf €29,99 heeft u het meeste voordeel.

Welke reiniging moet ik kiezen?

Bij Wash and Care kunnen alle programma’s op maat worden gemaakt. Hieruit volgt: Programma (1) is het minst vooraf ingericht. Terwijl programma (2) vooraf is ingericht naar wat men meestal wil laten schoonmaken.

De programma’s (1) tot en met (4) kiezen klanten meestal.
(1) Auto interieur reinigen €45. (2) Interieur extra & exterieur / meest gekozen €129. (3) Showroomklaar maken €289. (4) Autobekleding reinigen met of zonder de rest van het interieur €69
Kies ons  Altijd Schoon abonnement va €24.99 per maand voor de beste deal. Krijg uw auto interieur en exterieur per twee, vier of acht weken automatisch gereinigd. Geen gedoe met afspraken inplannen. Maximaal voordeel en alles in één keer geregeld.

Specifieke programma’s
(5) Schimmel reinigen en interieur €89. (6) Motorfiets reinigen €49. (7) Rooklucht, Hondenlucht  of muffe lucht neutraliseren €149. (8) Lederenbekleding reinigen en interieur €79. (9) Kots, Zuivel reinigen en geur neutraliseren met of zonder de rest van het interieur €69. (10) Auto poetsen en polijsten v.a. €75.

Auto professioneel reinigen en stomen

Bekijk de video hieronder en ontdek de kracht van auto stomen. Maar ook het gemak van service op uw locatie binnen veelal 48 uur. Bovendien betaalbaar en eenvoudig online in te plannen. Kies voor ecologisch heet reinigen door professionals – sinds 2011. Tevens wordt ontsmetten met stoom aangeraden door het RIVM.

 

 

 

????Laagste prijs – geen voorrijkosten ⌛️Geen wachttijden – veelal binnen 48u ???? Stoom doodt bacteriën en ziekteverwekkers 

Auto interieur reinigen €45

Autobekleding reinigen vanaf €69

Aanbevolen auto interieur en exterieur poetsen €129

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autopoetsbedrijf omgeving Amsterdam

Autopoetsbedrijf omgeving Den Haag

Autopoetsbedrijf omgeving Rotterdam

Autopoetsbedrijf omgeving Almere

Autopoetsbedrijf omgeving Utrecht

Autopoetsbedrijf omgeving Haarlem

Autopoetsbedrijf omgeving Hilversum

cabriodak wassen en mos verwijderen

Cabriodak reinigen?

Cabrio’s hebben na verloop van tijd mos en vuil in de naden. Doordat u deze niet of amper in de wasstraat kan laten wassen, hoopt het op. Waardoor u een cabrio dak vaker op de hand moet laten reinigen. Daartoe komt auto stomen goed van pas. Het reinigen van een cabrio dak is een klus apart. Omdat vuil na het reinigen weer in de textiel trekt, is bescherming nodig. Wij maken gebruik van Chemicalguys.eu. Mits deze juist is aangebracht, stoot het dak vuil en water af. Al met al is een basis reiniging niet genoeg. Daarom hoort u bij “staat van het voertuig” voor “Extra vervuild” of “Extreem vervuild” te kiezen tijdens het boeken.

Auto stomen mos hars verwijderen

Mos en hars op de auto reinigen?

Doordat wij de auto reinigen met hogedruk stoom, krijgen wij ook zulke auto’s beter schoon. Immers is handwerk in tegen stelling tot wasstraten in zulke gevallen vereist. Ook omdat een auto heet reinigen meer oplevert. Echter zonder dat er grond vervuild raakt. Laat nieuw leven in uw auto blazen door een vakman bij u thuis of op uw werk.