nare lucht muffe, honden en rook luch reinigen

Geur uit de auto verwijderen met stoom

Effectiever dan Ozonbehandeling door rondom hittereiniging (Max. 180 °C)
✔ Op jouw locatie
✔ Met 1 á 2 uren resultaat
✔ Auto interieur volledig schoon en ontsmet

Met onze geurbehandeling hebben wij de oplossing om de auto te ontgeuren. Rookgeur, hondengeur, muffe geur, of braaksel of urine zijn te verwijderen.

Stinkende auto-interieur reinigen met stoom is de beste oplossing. Met deze geurbehandeling  is de rookgeur, hondengeur of andere nare geur binnen anderhalf tot twee en een half uur uit de auto. Service aan huis of bedrijf. Beter dan de welbekende Ozonbehandeling. Bij een Ozonbehandeling moet de auto naar een garage, waarbij een apparaat in de auto wordt aangebracht die enkele uren de lucht zuivert.
Doordat wij alle oppervlaktes intensief shamponeren en diep stomen, worden nare geuren bij de bron verwijderd.
Onderdelen die intensief worden gereinigd: alle kunststof – vloer – matten – stof / leerbekleding – gordels – plafond – ruiten.
Onze bestelbussen zijn van al het nodige voorzien.

rooklucht reinigen nicotine aanslag

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs, en geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
📆 Afspraak binnen 48 uur
👑 We vertrekken als je tevreden bent
♻ Goede klanttevredenheid & aftersale service
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ecologisch ➡ Ontsmettend ➡ Geurneutraliserend
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Prijs geurbehandeling

Kies zoals hieronder weergeven uit een van de drie interieur programma’s vanaf €79. Voor sterke geuren adviseren we Interieur Showroom €159 met Geurbehandeling op 1 plek +€58, of Rondom geurbehandeling +€116.

  • Kies “Geur 1 plek €58” als de plek waar de geur vandaan komt in de auto specifiek aan te wijzen is. Zoals bij: braaksel, urine, ontlasting, en consumptie ongelukken.
  • Kies voor “Geur rondom €116” als er geen specifiek aanwijsbare plek is in de auto die voor de geur zorgt. Zoals bij: rook, schimmel, muffe, en hondenlucht.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wash and CareEcht rijplezier

Waarom rondom stoomreinigen en geen Ozonbehandeling ?

Sinds 2011 reinigen wij onder andere stinkende auto-interieurs op locatie. Na veel aanmeldingen van stinkende auto’s hebben wij dit programma ontwikkeld. De Ozonbehandeling hebben wij eveneens getest. Bij een Ozonbehandeling moet het apparaat tot wel 8 uur in de auto geplaatst worden. Onze zelfontwikkelde geurbehandeling hebben wij uitvoerig getest en tot op heden is het succesvol. Hondengeur, schimmelgeur, rookgeur, en muffegeur door consumptie zijn de meest voorkomende nare geuren in de auto.

Duur en tips van deze stoombehandeling

Met deze interieurreiniging heb je binnen twee uur een geurvrije en schone auto. De bekleding kan vochtig zijn na de reiniging. Na de reiniging van een stinkende auto is het meestal nodig de interieurfilter te vervangen.
Het is belangrijk dat de ramen van de auto een stuk open blijven. Hierdoor kan de auto luchten.
Bij gebruik van de auto, graag een baddoek  plaatsen.
Als de auto beschimmeld is zal er ook een schimmellucht ontstaan. 

Normale geurbehandeling 

Stinkt de auto door een omgevallen middel, of is er in de auto overgegeven?
Zulke stank in de auto kan eenvoudiger gereinigd worden, doordat enkel de plek van het ongeluk intensiever gereinigd moet worden. De auto is meestal al na 45 minuten geurvrij en schoon. Bekijk voor zo een situatie het de optie geurbehandeling op 1 plek.

Waarom het interieur volledig laten reinigen?

Een met een vieze geur auto moet meestal zo uitgebreid mogelijk gereinigd worden. De geur gaat overal in zitten. Onze reinigingen zijn altijd met hete stoom. Vaak in gevallen van een nare geur in de auto, wordt alles rondom geshamponeerd en diep gestoomd.
Let wel dat wij enkel kunnen reinigen waar wij bij kunnen. In enkele gevallen lekt het bij grote hoeveelheden door onder het tapijt. Het tapijt los laten maken door een garage en dan laten reinigen kan noodzakelijk.

 

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.