Auto interieur reinigen €45

Uw auto interieur reinigen met stoom 

Uw auto interieur en bekleding reinigen met stoom is een veilige en efficiënte reiniging. Zoals in de video’s te zien reinigen wij ook de moeilijk bereikbare plekken. Door onze jarenlange ervaring sinds 2011, weten als geen ander auto interieurs in topconditie te stomen. Immers is de hitte die tot wel 180 °C varieert de beste ontsmetting voor een auto interieur. Uitstekend in deze COVID-19 periode. Steriliseren door stoom wordt zeer aanbevolen door het RIVM.nl.  

Auto interieur reinigen en stomen v.a. €45: dashboard, vakken (indien leeg), stoelen en bank basis stomen (T.b.v. stof en bacterie), vloer uitzuigen en basis stomen, tussen en onder de stoelen, matten uitkloppen en basis stomen, deurranden, kofferbak uitzuigen (indien leeg), en de ramen en spiegels reinigen.
Exterieur stoomreinigen €25: carrosserie, velgen, tankklep, ruiten en spiegels.
Samen v.a. €70.  schoonmaak van de deurranden en kofferbakrand.
Opties: bekleding reinigen (shamponeren en diep stomen), geur, schimmel, leer, poetsen en lakbescherming, E.d..
Bekijk ook de overige video’s en beschrijving onderaan

Interieur en stoelen reinigen Volvo Zijderveld

Interieur reinigen Amsterdam Volvo v40

Bekijk ons abonnement en laat per twee, vier, of acht weken auto interieur reinigen. Zo rijdt u altijd een schone auto zonder afspraken in te hoeven plannen. U geniet de laagst mogelijke prijs met extra voordeel. Krijg gratis uw banden op spanning. Rijden met de juiste bandenspanning zorgt voor een zuiniger verbruik, betere comfort en veiligheid. Uw interieur al schoon vanaf €29,99 met ons Altijd Schoon abonnement.

Een losse afspraak inplannen doet u zo:
 1. Klik hierboven op de button
2. Selecteer uw postcodegebied en kies een datum en tijd
3. Pas het programma aan naar wens
4. Klik op Boek nu, geef uw gegevens op en bevestig afspraak.
Uw reiniging op uw locatie wordt voorbereid. De bevestiging is in uw postvak of spambox. 

Impressie interieur reiniging video

Door onze ingerichte bestelbussen kunnen wij uw auto interieur reinigen op alle locatie. In de onderstaande video is in het kort te zien hoe dit programma in de basis wordt uitgevoerd. De bekleding is eveneens gereinigd. Deze behandeling zit niet standaard in het programma. Indien u ook de vlekken uit de bekleding wil, selecteer deze extra reiniging in de interieur opties. Voor een beter voor samengesteld programma met o.a. een uitgebreide binnenkant reiniging, bekijk ons (2) Aanbevolen interieur en exterieur programma.

Waarom uw auto interieur schoonmaken met stoom?

Laat uw auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan reguliere methodes. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel de binnenkant als het exterieur (krasloos) gebruiken wij hogedruk stoom. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de naden bereiken. Uw auto interieur schoonmaken met stoom zorgt voor een ontsmette interieur. 

Wagenpark reinigen?

Wilt u uw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op uw locatie, vraag een gratis demo reiniging aan. Wij komen kosteloos een demo reiniging bij u op locatie uitvoeren. Op deze manier kunt onze werkwijze en kwaliteit eerst vervaren alvorens u over gaat tot een samenwerking. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

Interieur bestelbus reinigen


Bestelbussen hebben vaker een stevige interieurreiniging nodig. Daarom komt onze manier van reinigen uitstekend van pas.  Auto’s, bestelbussen, E.d. interieurs of exterieurs reinigen in het weekend is mogelijk.  Zodoende hoeft u de voertuigen niet uit uw planning te halen. Lees meer…

Auto interieur reinigen met stoom is ecologisch

Een auto interieur reinigen  kan al met vijf liter water.
Laat uw auto interieur reinigen en stomen, en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om uw auto goed schoon te laten maken.

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heeft u voor een grondige binnenkant en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines E.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak.
Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door middel van onze werkwijze met stoom zoals in de video, besparen wij enorm op water bij elke auto interieur en exterieur reiniging.