stoom video interieur

Interieur en exterieur stoomreinigen op locatie

Op zoek naar een bedrijf die jouw auto-interieur en exterieur professioneel op jouw locatie kan reinigen en poetsen? Van het verwijderen van schimmel, en nare geuren, vlekken uit je bekleding, tot aan polijsten voor een stralende auto. Met onze expertise sinds 2011 boeken we met elke auto, hoe vies deze ook is, een mooi resultaat.
Basis programma’s vanaf €49 in omgeving: Amsterdam, Haarlem, Schiphol, en Almere.
Compleet vanaf €99 in omgeving: Alkmaar, Apeldoorn, Eindhoven, Den Haag, Tilburg, Utrecht en Rotterdam, Nijmegen, Etc.. Voer je postcodecijfers in bij een van de programma’s om te beginnen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Extra informatie over:

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs - Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch - Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 - Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet - Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Wash and Care - Echt rijplezier

Op welke locaties kan ik mijn auto laten reinigen? 

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies. Amsterdam, Almere, Alkmaar, Amersfoort, Eindhoven, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Tilburg, Utrecht en Rotterdam.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Wagenpark reinigen doen we landelijk. 

Het interieur reinigen we zo

In de onderstaande video's is in het kort te zien hoe wij een auto interieur reinigen. Afhankelijk van het gekozen programma gaan we aan de slag. Zoals te zien maken wij eenvoudig schoon waar stofzuigers doorgaans moeilijk bij kunnen. Overigens doen wij aan stomend uitzuigen. Als de vloer diep liggend vuil en zand heeft, adviseren wij zeker om hier extra aandacht aan te laten besteden. In deze video is de bekleding eveneens gereinigd. Deze behandeling zit niet standaard in het programma. Indien je ook de vlekken uit de bekleding wil, selecteer deze extra reiniging in de interieur opties. 

De buitenkant reinigen we zo

Bij Wash and Care kan je ook terecht om de buitenkant van de auto te laten reinigen. Ecologisch door de enorme waterbesparing, en chemicaliën die niet nodig zijn. Onder andere plekken als deurranden en tankklep, etc. nemen wij mee in een buiten- en binnenkant reiniging. Omdat de hitte van de stoom goed van pas komt, kiezen de meeste klanten voor onze Auto Compleet programma. Daarmee heb je de buitenkant, inclusief deurranden (dorpels), velgen, en tankklep schoon. Tenslotte brengen we een detailing sparwax aan en poetsen de banden op (wet-look). Bekijk de video voor een impressie. 

Exterieur auto wassen
Ook extra vervuilde auto's kunnen we in goede staat afleveren

auto wassen amsterdam
Jet Seal lakbeschermende Wax is een aanrader

Prijzen 

Bovenaan deze pagina staan de drie programma's waar je uit kunt kiezen. Interieur Basis €49, Interieur Compleet €99, en Auto Compleet €139. Bij elk van de programma's kan je optionele behandelingen aan toevoegen zoals: Schimmelbehandeling, Geurbehandeling, of een polijsten. 

+ Vlekken, schimmel, leer of geur + v.a. €30
+ Kunststof poetsen €19
+ Plafond vlekken verwijderen €25
+ Dieren haar verwijderen €19
+ Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans) en banden WET-look €49
+ Spraywax en banden WET-look €19 + Polijsten 1, 2, of 3 stappen v.a. €99
+ Motorruimte €19
+ Koplampen polijsten €49

Interieur stoomreinigen: 1. Dashboard, vakken, stoelen en bank basis stoomreinigen (stof en ontsmetten) 2. Tussen en onder de stoelen 3. Vloer en matten stofzuigen en stoomreinigen 4. Ruiten en spiegels
Exterieur reinigen basis: 5. Carrosserie 6. Tankklep en velgen 7. Ruiten en spiegels
Schone deurranden bij interieur en exterieur.

Klaar voor de ECHTE schoonmaak?

Jouw auto interieur en exterieur reinigen met stoom is een veilige en efficiënte schoonmaak. Ook de vlekken uit de bekleding en geurtjes uit het interieur stomen is mogelijk. Zoals in de video's te zien stoom reinigen wij ook de moeilijk bereikbare plekken. Door ons bestaan sinds 2011, weten wij exact hoe elk interieur en exterieur professioneel strak te krijgen is. Bovendien is de binnenkant stoom reinigen van een auto de beste reiniging en ontsmetting door de hogedruk en hitte. Perfect in deze COVID-19 crisis. Immers wordt ontsmetten met stoom aanbevolen door het RIVM.nl.

🏆 Gecertificeerd ⭐ Prima prijs – geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Wagenpark reinigen

Wil je jouw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op locatie? Vraag een offerte en eventueel een demo aan. Wij komen kosteloos een demo bij jou op locatie uitvoeren. Waardoor je onze werkwijze en kwaliteit eerst ervaart. Zoals de bestelbus in de video kunnen jouw voertuigen ook in een soortgelijke staat verkeren. Daarom komt onze manier van reinigen uitstekend van pas. Ook zijn wij je graag van dienst in het weekend.  Zodoende hoef je de voertuigen niet uit jouw planning te halen. Lees meer…

Zonder voorrijkosten je auto interieur reinigen

Je kan  jouw auto interieur en buitenkant laten reinigen zonder voorrijkosten in omgeving; Amsterdam, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Breda, Eindhoven, Den Haag, Harderwijk, Lelystad, Gouda, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Purmerend, Tilburg, en Utrecht. Wagenparken reinigen laten reinigen kan landelijk. Lees meer...

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom je auto interieur schoonmaken met stoom?

Laat je auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan normaal. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel de binnenkant als het exterieur (krasloos) gebruiken wij stoom. Hierdoor kunnen wij beter de naden bereiken. Jouw auto interieur schoonmaken met stoom zorgt voor een ontsmette interieur.

Auto stomen is ecologisch

Het reinigen van een auto interieur kan al met vijf liter water. Laat je auto interieur reinigen en stomen, en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om je auto goed schoon te laten maken.

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heb je voor een grondige binnen- en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines e.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak. Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door middel van onze werkwijze met stoom, zoals in de video, besparen wij enorm op water bij elke auto interieur en exterieur reiniging.

Betalingswijze Wash and Care

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.