stoom video interieur

Interieur €49 en of exterieur €30 reinigen

Jouw auto interieur (€49) en exterieur (€30) reinigen met stoom is een veilige en efficiënte schoonmaak. Ook de vlekken uit de bekleding en geurtjes uit het interieur stomen is mogelijk. Zoals in de video’s te zien stoom reinigen wij ook de moeilijk bereikbare plekken. Door ons bestaan sinds 2011, weten wij exact hoe elk interieur en exterieur professioneel strak te krijgen is. Bovendien is de binnenkant stoom reinigen van een auto de beste reiniging en ontsmetting door de hogedruk en hitte. Perfect in deze COVID-19 crisis. Immers wordt ontsmetten met stoom aanbevolen door het RIVM.nl.

Klaar voor de ECHTE schoonmaak?

⏱ Binnen ± 48u – 7 dagen in de week ⭐ Prima prijs – geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

Betalingswijze Wash and Care

Wat reinigen wij voor €49?

Dit is ons basis interieur programma dat soms voldoende is. Daarom raden wij aan om de opties te bekijken tijdens het inplannen.
1️⃣ Dashboard, vakken, stoelen en bank basis stoomreinigen T.b.v. stof en bacterie.  2️⃣ Tussen en onder de stoelen. 3️⃣ Vloer en matten stofzuigen en stoomreinigen.  4️⃣ Ramen & spiegels reinigen.
Exterieur reinigen €30: carrosserie, velgen, tankklep, ruiten en spiegels.
Samen v.a. €79.  schoonmaak van de deurranden en kofferbakrand.
Opties: bekleding reinigen (shampoo en diep stomen), geur, schimmel, leer, poetsen en lakbescherming, E.d..
Bekijk ook de overige video’s en beschrijving onderaan

Bekijk ons abonnement €25 en laat voordelig jouw auto interieur reinigen. Zo rijd je altijd een schone auto zonder afspraken in te hoeven plannen. Krijg gratis jouw banden op spanning. Zo rijd je veiliger, zuiniger en met meer comfort. 

Interieur en stoelen reinigen Volvo Zijderveld

Interieur reinigen Amsterdam Volvo v40

Krachtige auto interieur reiniging

In de onderstaande video’s is in het kort te zien hoe wij een auto interieur reinigen. Zoals te zien maken wij eenvoudig schoon waar stofzuigers doorgaans moeilijk bij kunnen. Overigens doen wij aan stomend uitzuigen. Als de vloer diep liggend vuil en zand heeft, adviseren wij zeker om hier extra aandacht aan te laten besteden. In deze video is de bekleding eveneens gereinigd. Deze behandeling zit niet standaard in het programma. Indien je ook de vlekken uit de bekleding wil, selecteer deze extra reiniging in de interieur opties. Voor een beter samengesteld programma met o.a. een uitgebreide binnenkant reiniging, bekijk het meest gekozen programma; (2) Interieur extra en exterieur reinigen.

 
 

Wagenpark reinigen

Wil je jouw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op locatie, vraag een gratis demo aan. Wij komen kosteloos een demo bij jou op locatie uitvoeren. Waardoor je onze werkwijze en kwaliteit eerst ervaart. Zoals de bestelbus in de video kunnen jouw voertuigen ook in een soortgelijke staat verkeren. Daarom komt onze manier van reinigen uitstekend van pas. Ook zijn wij je graag van dienst in het weekend.  Zodoende hoef je de voertuigen niet uit jouw planning te halen. Lees meer…

Zonder voorrijkosten je auto interieur reinigen

Je kan als particulier jouw auto interieur laten reinigen zonder voorrijkosten in en rondom Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Almere, Hilversum, Alkmaar, Gouda, Breda, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Etc.. Indien je zakelijk jouw wagenpark periodiek wil laten reinigen kan dat landelijk. Lees meer...

Exterieur reinigen

Bij Wash and Care kan je ook terecht om het exterieur te laten reinigen. Onder andere plekken als deurranden en tankklep, etc. nemen wij mee in een buiten- en binnenkant reiniging. Omdat de hitte van de stoom goed van pas komt, kiezen de meeste klanten voor onze Interieur extra en exterieur reiniging. Oftewel; interieur met vlekken uit de bekleding, leer of geurbehandeling + buitenkant basis reinigen. 

Waarom je auto interieur schoonmaken met stoom?

Laat je auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan normaal. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel de binnenkant als het exterieur (krasloos) gebruiken wij stoom. Hierdoor kunnen wij beter de naden bereiken. Jouw auto interieur schoonmaken met stoom zorgt voor een ontsmette interieur.

Auto stomen is ecologisch

Een auto interieur reinigen  kan al met vijf liter water. Laat je auto interieur reinigen en stomen, en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om je auto goed schoon te laten maken.

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heb je voor een grondige binnen- en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines e.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak. Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door middel van onze werkwijze met stoom, zoals in de video, besparen wij enorm op water bij elke auto interieur en exterieur reiniging.

Speciale behandelingen

Speciale reinigingen, zoals hieronder te zien, zijn eveneens mogelijk. Omdat dergelijke behandelingen langer duren dan basis reinigen van het auto interieur, adviseren wij dat het bij het samenstellen al wordt opgegeven. Hierdoor kunnen wij rekening houden met de tijd die nodig zal zijn om de auto weer in top conditie te krijgen.

Prijzen

Je auto interieur reinigen kan vanaf €49. Dit kan voor de ene auto voldoende zijn. Terwijl de andere extra tijd en reinigingen eist. Daarom zijn de interieur opties belangrijk om door te lopen. Zo zie je precies wat jouw auto interieur wellicht nodig heeft om weer in topconditie te verkeren.

Interieur basis reinigen €49
Dashboard en vakken reinigen. Vervolgens stoelen en bankbekleding oppervlakkig stomen tegen stof en bacterie. Daarna de kofferbak, vloer, matten, tussen en onder de stoelen stofzuigen en stomend uitzuigen. Tenslotte reinigen wij de ramen met glasreiniger.
Interieur opties
– Vlekkenbehandeling stoel-bankbekleding (shamponeren & diep stoom reinigen) + €44
– Lederbehandeling (uitgebreid reinigen en conditioneren)+ €39
– Plafondvlekken reinigen +€19
– Kunststof voeden en poetsen €19
– Dierenhaar +€15

– Extra vloer en matten stoomreiniging +€9

Betalingswijze Wash and Care