Auto poetsen en polijsten in Alkmaar

Auto reinigen in Alkmaar e.o. | Interieur stomen aan huis

Als je in Alkmaar en omgeving woont, hoef je je geen zorgen te maken over het reinigen van je auto. Ons autopoetsbedrijf biedt een gemakkelijke service waarbij we naar jouw huis of werk komen om je auto grondig schoon te maken. We zijn experts in het reinigen van zowel de buitenkant als het interieur van de auto met stoom. Met behulp van stoomreiniging kunnen we bacteriën en vuil effectief verwijderen, waardoor ook de autobekleding diep gereinigd wordt. Onze ervaren medewerkers zijn in staat om snel vlekken, vuil en nare geuren te verwijderen, zodat je weer trots kunt instappen in een schone auto!

Ons autopoetsbedrijf is actief in Alkmaar en omgeving en we rekenen geen voorrijkosten. Onze bestelbussen zijn volledig uitgerust met alles wat nodig is om jouw auto weer te laten stralen als nieuw. Maak kennis met onze professionele service voor het reinigen van auto’s, bestelbussen, vrachtwagens, campers, motorfiets, E.d. zonder extra kosten in Alkmaar en omgeving!

Audi A8 uitgebreid reinigen en poetsen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het autopoetsbedrijf in Alkmaar voor alle type reinigingen

Als autopoetsbedrijf in Alkmaar kun je bij ons terecht voor alle soorten reinigingen. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s, vrachtwagens, campers, caravans, bestelbussen, motorfietsen of bedrijfsmachines grondig schoon te maken. 

Wij zijn het autopoetsbedrijf in Alkmaar dat naar jou toe komt voor:

 • Normale interieur en buitenkant reiniging
 • Schimmel verwijderen
 • Vlekken uit de bekleding verwijderen
 • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
 • Nare geur van urine en ontlasting reinigen
 • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
 • Auto poetsen met lak beschermende wax
 • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit
 • Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Auto poetsen en polijsten in Alkmaar

Auto poetsen en polijsten in Alkmaar e.o.

Ben je op zoek naar een manier om de lak van je auto weer te laten stralen als nieuw? Dan kun je ervoor kiezen om je auto professioneel te laten poetsen of polijsten, gewoon voor de deur in Alkmaar. Als je alleen wilt dat je auto wordt gepoetst met wax voor extra glans en bescherming, is dat ook mogelijk. Wij bieden de beste kwaliteit en service als het gaat om het polijsten of poetsen van je auto in Alkmaar. Het handige aan onze service is dat we bij jou thuis komen, dus je hoeft geen gedoe te hebben met het brengen en ophalen van je auto.

In Alkmaar en de nabije omgeving hebben we drie verschillende opties voor het polijsten van je auto. Of je nu kiest voor één, twee of drie stappen polijsten, onze ervaren autopoetsers zorgen altijd voor een geweldig resultaat. 
Klik hier voor meer informatie over auto poetsen en polijsten op locatie.

Interieur reinigen met stoom in Alkmaar

Je auto interieur reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Bij ons kun je terecht voor professionele auto interieur reiniging in Alkmaar. We bieden voordelige diensten aan waarbij we je auto interieur thuis of op het bedrijf reinigen, zonder extra kosten voorrijkosten.
Stoom heeft verschillende voordelen:
1. Grondige reiniging: De hitte en kracht van de stoom zorgt ervoor dat vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief worden verwijderd uit de bekleding en naden van de auto.
2. Verwijderen van allergenen: allergenen zoals stof, pollen en huisstofmijt hopen zich in het interieur, maar met stoomreiniging worden deze ook verwijderd.
3. Milieuvriendelijk: stoomreiniging milieuvriendelijk omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Maar ook een enorme waterbesparing opleveren ten opzicht van de wasstraat.
4. Verlenging van de levensduur van je interieur: Regelmatig stomen van het auto-interieur verlengt de levensduur van de bekleding en tapijt doordat vuil en vlekken worden verwijderd die anders schade kunnen veroorzaken. 
Klik hier voor meer informatie over auto interieur reinigen op locatie.

Autobekleding-reinigen-Alkmaar

Autobekleding reinigen en stomen in Alkmaar

Ben je op zoek naar professionele autopoetsbedrijf om je autobekleding te reinigen en te stomen in Alkmaar? Bij Wash and Care bieden wij hoogwaardige diensten voor het stoomreinigen van alle kleuren en type autobekleding. 
Met behulp van hete stoom kunnen we diep doordringen in de vezels van de bekleding, waardoor we deze grondig kunnen reinigen zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Ook vlekken en diepe vervuiling in je crème lederbekleding maken we weer echt crème. Daarnaast conditioneren we de bekleding voor een optimale staat. Dus als je op zoek bent naar autobekleding reinigen in Alkmaar, ben je bij Wash and Care aan het juiste adres! 
Klik hier voor meer informatie over je autobekleding laten reinigen aan huis.

Schimmel verwijderen auto Alkmaar

Schimmel verwijderen in de auto

Voor het grondig laten verwijderen van schimmel in de auto in Alkmaar en omgeving, is reinigen met stoom de meest effectieve methode. Met stoomreiniging kun je schimmelvlekken en geuren volledig verwijderen. Maar ook andere vuil- en bacteriebronnen. Het gebruik van stoom zorgt voor een diepe reiniging zonder het oppervlak te beschadigen. Zowel auto’s met beginnende schimmel als auto’s die compleet onder de schimmel zitten, kunnen wij jou mee van dienst zijn. Zonder voorrijkosten komen we aan huis in Alkmaar om de schimmel uit je auto, bestelbus, vrachtwagen, camper of boot te verwijderen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij schimmel reinigen op locatie.

car cleaning Alkmaar

Voordelen van onze car cleaning aan huis in Alkmaar

Als het gaat om car cleaning in Alkmaar, heb je verschillende opties. Traditioneel gezien bracht men de auto naar een wasstraat om deze te laten reinigen. Echter, steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoom car cleaning aan huis in Alkmaar en omgeving.

 • MilieuvriendelijkheidEen van de belangrijkste voordelen van stoom car cleaning is dat het een milieuvriendelijke optie is. Bij traditionele wasstraten wordt er veel water gebruikt en chemische reinigingsmiddelen toegepast. 
 • Kwaliteit: Een ander voordeel is de kwaliteit van de reiniging. Omdat we bij stoom car cleaning door de hitte en hogedruk veel meer en beter schoon krijgen in korte tijd. Ook de moeilijk bereikbare plekken. Zoals onder, en tussen de stoelen en het middenconsole.
 • Gemak: Met stoom car cleaning aan huis hoef je niet langer tijd te besteden aan het rijden naar een wasstraat en wachten in de rij. Als professionele car cleaning komen wij naar jou toe, op een door jou gekozen locatie in Alkmaar.
 • Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van stoom car cleaning iets hoger kunnen zijn dan die van een traditionele wasbeurt, biedt het op de lange termijn kostenbesparingen. Je hebt geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak van je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen om oxidatie en roestvorming te voorkomen, waardoor je auto langer meegaat.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zonder voorrijkosten je auto aan huis reinigen in:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Zelf je auto reinigen?

Door regelmatig je auto zelf te reinigen, blijft deze in optimale staat en behoudt hij zijn waarde. Bovendien is het reinigen van je eigen auto een leuke bezigheid waarbij je trots kunt zijn op het resultaat. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je auto in Alkmaar weer stralen!
Houd onze social media in de gaten. Binnenkort verschijnt er een video waarbij we je laten zien hoe je je auto voordelig zelf kan reinigen met tools van de Action en Wibra. Op de website van Karcher vind je meer informatie over hoe je je auto zelf kan reinigen in Alkmaar.

Iedereen in Nederland, in alle gemak, voordelig voorzien van een hygiënisch nette auto” is de missie van Wash and Care.Betalingswijze