Auto interieur reinigen met stoom in Eindhoven

Auto reinigen in Eindhoven e.o. | Interieur stomen aan huis

Ecologisch en effectief aan huis of bedrijf je auto reiniging in Eindhoven en omgeving kan voordelig. Ons ervaren team kan zowel de buitenkant als het interieur van je auto grondig stoomreinigen en poetsen. Het stomen van het interieur is een zeer effectieve methode om bacteriën en vuil te verwijderen, waardoor ook je autobekleding grondig gereinigd wordt. Ook een stevige vloer met meer dan alleen stofzuigen is onmisbaar. Vooral als er kinderen meerijden. Onze deskundige medewerkers kunnen vlekken, vuil en nare geuren snel verwijderen, zodat je weer met trots in je schone auto kunt stappen!
Leer ons autopoetsbedrijf kennen, zonder extra kosten voor het langskomen, in Eindhoven en omgeving. Onze bestelbussen zijn volledig uitgerust om je auto weer glanzend schoon te maken.

Wat doen we allemaal bij het Interieur Compleet + Buitenkant Compleet programma?

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het autopoetsbedrijf in Eindhoven voor alle type reinigingen

Als autopoetsbedrijf in Eindhoven kan je ons terecht voor alle type reinigingen. Van normaal tot extreem vervuilde auto’s, vrachtwagens, campers, caravans, bestelbussen, motorfietsen of bedrijfsmachines.
We zijn een autopoetsbedrijf die naar jou toekomt voor:
– Normale interieur en buitenkant reiniging- Schimmel verwijderen- Bekleding verwijderen- Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen- Nare geur van urine en ontlasting reinigen- Krassen of doffe lak herstellen door polijsten- Auto poetsen met lak beschermende wax- Algen uit cabrio dak reinigen- Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

auto poetsen almere lakbescherming

Auto poetsen en polijsten in Eindhoven e.o.

Wil je jouw autolak weer laten stralen als nieuw? Laat je auto in alle gemak voor je deur in Eindhoven professioneel poetsen of polijsten. Of alleen poetsen met wax voor extra glans en bescherming. Kies voor de beste kwaliteit en service wanneer het gaat om het polijsten of poetsen van je auto in Eindhoven. Het gemakkelijke aan onze service is dat wij aan huis komen. Geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto.

In Eindhoven en omgeving bieden we drie 3 varianten van polijsten aan. Of je nu kiest voor polijsten in één, twee of drie stappen, onze ervaren specialisten zorgen voor een verbluffend resultaat. 
Klik hier voor meer informatie over auto poetsen en polijsten op locatie.

Auto interieur reinigen met stoom in Eindhoven

Je auto interieur reinigen met stoom is de beste schoonmaak

Voor professionele auto interieur reiniging in Eindhoven kun je terecht bij ons terecht. Voordelig in alle gemak aan huis of bedrijf je auto interieur laten reinigen in Eindhoven. Ook zonder voorrijkosten.
Voordelen van stoom:
1. Grondige reiniging: De hitte en de kracht van de stoom dringen diep door in de bekleding en de naden, waardoor vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief worden verwijderd.
2. Allergenen verwijderen: Stof, pollen, huisstofmijt en andere allergenen kunnen zich ophopen in het interieur van je auto. 
3. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging is een milieuvriendelijke manier om je auto interieur schoon te maken zonder schadelijke chemicaliën. 
4. Verlengt de levensduur van je interieur: Door regelmatig je auto interieur te laten stomen, verwijder je vuil en vlekken die anders schade kunnen veroorzaken aan de bekleding en het tapijt.
Klik hier voor meer informatie over auto interieur reinigen op locatie.

auto interieur reinigen stomen eindhoven

Autobekleding reinigen en stomen in Eindhoven

Ben je op zoek naar professionele autobekleding reiniging en stoomreiniging in Eindhoven? Bij Wash and Care bieden wij hoogwaardige diensten voor het reinigen en stomen van alle kleuren en type autobekleding. Omdat we met hete stoom werken, kunnen we diep doordringen in de vezels van de bekleding.  Waardoor we deze grondig kunnen reinigen, zonder het gebruik van agressieve chemicaliën. Ook de vlekken en diepe vervuiling in je crème lederbekleding maker we weer echt crème. Vervolgens conditioneren we het voor een optimale staat.
Klik hier voor meer informatie over je autobekleding laten reinigen aan huis.

Schimmel verwijderen auto eindhoven

Schimmel verwijderen in de auto 

Voor het grondig laten verwijderen van schimmel in de auto, is reinigen met stoom de meest effectieve methode. Met stoomreiniging kun je niet alleen schimmelvlekken en geuren volledig elimineren. Maar ook andere vuil- en bacteriebronnen. Het gebruik van stoom zorgt voor een diepe reiniging zonder het oppervlak te beschadigen. Zowel auto’s met beginnende schimmel, als auto’s die compleet onder de schimmel zijn, kunnen we je mee van dienst zijn. Zonder voorrijkosten komen we aan huis in Eindhoven om de schimmel uit je auto, bestelbus, vrachtwagen, camper, of boot te verwijderen.
Klik hier voor meer informatie over hoe wij schimmel reinigen op locatie.

Car cleaning in Eindhoven

Voordelen van onze car cleaning aan huis in Eindhoven

Als het gaat om car cleaning in Eindhoven, heb je verschillende opties. Traditioneel gezien bracht men de auto naar een wasstraat om deze te laten reinigen. Echter, steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoom car cleaning aan huis in Eindhoven en omgeving.

  • Milieuvriendelijkheid: Een van de belangrijkste voordelen van stoom car cleaning is dat het een milieuvriendelijke optie is. Bij traditionele wasstraten wordt er veel water gebruikt en chemische reinigingsmiddelen toegepast.
  • Kwaliteit: Een ander voordeel is de kwaliteit van de reiniging. Omdat we bij stoom car cleaning door de hitte en hogedruk veel meer en beter schoon krijgen in korte tijd. Ook de moeilijk bereikbare plekken. Zoals onder, en tussen de stoelen en het middenconsole.
  • Gemak: Met stoom car cleaning aan huis hoef je niet langer tijd te besteden aan het rijden naar een wasstraat en wachten in de rij. Als professionele car cleaning wij naar jou toe, op een door jou gekozen locatie in Eindhoven.
  • Kostenbesparend: Hoewel de initiële kosten van stoom car cleaning iets hoger kunnen zijn dan die van een traditionele wasbeurt, biedt het op de lange termijn kostenbesparingen. Je hebt geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen om oxidatie en roestvorming te voorkomen. Waardoor je auto langer meegaat.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je auto aan huis reinigen en poetsen in:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Zelf je auto reinigen?

Door regelmatig je auto zelf te reinigen, blijft deze in optimale staat en behoudt hij zijn waarde. Bovendien is het reinigen van je eigen auto een leuke bezigheid waarbij je trots kunt zijn op het resultaat. Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag en laat je auto in Eindhoven weer stralen! Houdt onze social media in de gaten. Binnenkort verschijnt er een video waarbij we je laten zien hoe je je auto voordelig zelf kan reinigen met tools van de Action en Wibra. Op de website van Karcher vind je meer informatie over hoe je je auto zelf kan reinigen in Eindhoven.