Auto reinigen in Amsterdam e.o. | Interieur stomen aan huis

In Amsterdam en omgeving bieden wij een handige service voor het reinigen van je auto aan huis. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het grondig stoomreinigen als poetsen van zowel het exterieur als het interieur van je auto. Het stomen van het interieur is een effectieve methode om bacteriën en vuil te verwijderen, evenals het grondig reinigen van de autobekleding. Onze ervaren medewerkers kunnen snel vlekken, vuil en onaangename geuren verwijderen, zodat je weer met trots in een schone auto kunt stappen! Maak kennis met ons autopoetsbedrijf in Amsterdam en omgeving, waarbij we geen voorrijkosten rekenen. Onze bestelbussen zijn uitgerust met alles wat nodig is om je auto weer stralend schoon te maken.

Wagenpark Europarcs reinigen | Interieur en exterieur stomen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het Autopoetsbedrijf in Amsterdam voor alle type reinigingen

Als autopoetsbedrijf in Amsterdam kun je bij ons terecht voor alle soorten reinigingen aan huis of op je werk. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s grondig te reinigen en weer te laten stralen. Als autopoetsbedrijf in regio Amsterdam bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van het wassen en stofzuigen van de binnenkant tot het polijsten en waxen van de buitenkant. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Ervaar het gemak van aan huis je auto laten reinigen in Amsterdam en omgeving zonder voorrijkosten. 
Je kan bij ons terecht voor de volgende type reinigingen:

  • Normale interieur en buitenkant reiniging
  • Schimmel verwijderen
  • Bekleding verwijderen
  • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
  • Nare geur van urine en ontlasting reinigen
  • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
  • Auto poetsen met lak beschermende wax
  • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit
  • Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Auto poetsen en polijsten in Amsterdam

Auto poetsen en polijsten in Amsterdam e.o.

Ben je op zoek naar een manier om de lak van je auto weer te laten stralen als nieuw? Dan kun je ervoor kiezen om je auto professioneel te laten poetsen of polijsten, gewoon voor de deur in Amsterdam. 
Als je alleen wilt dat je auto wordt gepoetst met wax voor extra glans en bescherming, is dat ook mogelijk. Wij bieden de beste kwaliteit en service als het gaat om het polijsten of poetsen van je auto aan huis of bedrijf in Amsterdam en omgeving. Dus geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto. Ervaar onze professionele autopoetsservice aan huis zonder voorrijkosten.

Op jouw locatie in Amsterdam en de omliggende regio bieden we meerdere mogelijkheden om jouw auto te laten poetsen. Of je nu besluit om gebruik te maken van één, twee of zelfs drie stappen polijsten, bij ons kun je altijd rekenen op ervaren autopoetsers die zorgen voor een uitstekend resultaat.

Auto interieur reinigen stomen Amsterdam

Interieur stomen & ontsmetten

Professioneel je auto interieur reinigen en stomen in Amsterdam 

Echt toe aan een schoon interieur en schone bekleding waar je je niet voor hoeft te schamen als er iemand meerijdt? Bij ons kun je terecht voor professionele auto interieur reiniging op jouw locatie in Amsterdam en omstreken. Wij bieden voordelige diensten aan waarbij we je auto interieur thuis of op het bedrijf stoomreinigen. Zonder voorrijkosten in Amsterdam en omliggende steden.

Stoom biedt diverse voordelen:
1. Grondige reiniging: Door de hitte en kracht van stoom worden vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief verwijderd uit de bekleding en naden van de auto.
2. Allergenen verwijderen: Stof, pollen en huisstofmijt hopen zich op in het interieur, maar met stoomreiniging worden deze allergenen ook verwijderd.
3. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging is milieuvriendelijk omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Daarnaast leidt het tot aanzienlijke waterbesparing vergeleken met traditionele autowasstraten.
4. Verlengde levensduur van het interieur: Door regelmatig stomen van het auto-interieur wordt de levensduur van de bekleding en tapijten verlengd doordat vuil en vlekken worden verwijderd die anders schade kunnen veroorzaken.

Autobekleding reinigen stomen Amsterdam

Autobekleding Stoomreinigen

Autobekleding reinigen en stomen in Amsterdam

Als je in Amsterdam op zoek bent naar een professioneel autopoetsbedrijf om je autobekleding grondig te reinigen en te stomen, dan ben je bij Wash and Care aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige diensten voor het stoomreinigen van alle soorten autobekleding, ongeacht de kleur. Onze methode maakt gebruik van hete stoom om diep in de vezels van de bekleding door te dringen en deze effectief schoon te maken, zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn. Zelfs vlekken en diepe vervuiling in crème lederen bekleding kunnen we herstellen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bekleding geconditioneerd wordt om in optimale staat te blijven. Dus als je op zoek bent naar professioneel autopoetsbedrijf voor het reinigen van je autobekleding aan huis in Amsterdam, hoef je niet verder te zoeken dan Wash and Care! 

✅ Shamponeren + stomen is de beste reiniging om vlekken te verwijderen
✅ Stoom neutraliseer nare geuren en doodt de bacteriën
✅ Leer, stof of alcantara, crème bekleding
✅ Hoe vies de bekleding ook is, altijd een mooi resultaat haalbaar
Klik hier voor meer informatie over je autobekleding laten reinigen aan huis.

Schimmel reinigen Auto Amsterdam

Tot 180 °C hittereiniging tegen schimmel & bacteriën

Schimmel verwijderen in de auto

Voor het effectief verwijderen van schimmel in de auto in Amsterdam en omgeving, is reinigen met stoom de meest efficiënte methode. Stoomreiniging kan schimmelvlekken en geuren volledig elimineren, evenals andere vuil- en bacteriebronnen. Het gebruik van stoom zorgt voor een diepe reiniging zonder het oppervlak te beschadigen. Of je auto nu lichte of ernstige schimmelproblemen heeft, wij kunnen je helpen. Zonder extra kosten komen we naar je huis in Amsterdam om de schimmel uit je auto, bestelbus, vrachtwagen, camper of boot te verwijderen. Met behulp van hete stoom kunnen we diep doordringen in de vezels van de bekleding en deze grondig reinigen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. De combinatie van hogedruk en hete stoom maakt dit de beste methode om schimmel te verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Na onze behandeling is je interieur weer fris en stralend. Dus als je op zoek bent naar het ideale autoreinigingsbedrijf dat naar jouw locatie komt om schimmel uit je auto te verwijderen in Amsterdam en omgeving, ben je bij Wash and Care aan het juiste adres!
Klik hier voor meer informatie over hoe wij schimmel reinigen op locatie.

car cleaning amsterdam

Voordelen van onze car cleaning aan huis in Alkmaar

Wanneer het gaat om car cleaning in Amsterdam, zijn er verschillende opties beschikbaar. Voorheen bracht men de auto naar een wasstraat voor reiniging, maar steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoomreiniging aan huis in Amsterdam en omgeving.
Een belangrijk voordeel van stoomreiniging is dat het milieuvriendelijk is. Traditionele wasstraten gebruiken veel water en chemische reinigingsmiddelen, terwijl bij stoomreiniging dit niet het geval is. Daarnaast biedt stoomreiniging ook een hogere kwaliteit van reiniging. Door gebruik te maken van hitte en hogedruk kan er grondiger schoongemaakt worden, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals onder stoelen en het middenconsole.
Het gemak is ook een pluspunt van stoomreiniging aan huis. Je hoeft niet langer naar een wasstraat te rijden en in de rij te wachten. Als professionele car cleaning service komen wij naar jou toe, waar jij wilt in Alkmaar. Hoewel de initiële kosten van stoomreiniging mogelijk iets hoger zijn dan die van traditionele methodes, leidt het op de lange termijn tot kostenbesparingen. Er zijn geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak van je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen om oxidatie en roestvorming te voorkomen, waardoor je auto langer meegaat.

Zonder voorrijkosten je auto reinigen in:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Iedereen in Nederland, in alle gemak, voordelig voorzien van een hygiënisch nette auto” is de missie van Wash and Care.Betalingswijze