Auto reinigen in Amsterdam e.o. | Interieur stomen aan huis

In Amsterdam en omgeving bieden wij een handige service voor het reinigen van je auto aan huis. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het grondig stoomreinigen als poetsen van zowel het exterieur als het interieur van je auto. Het stomen van het interieur is een effectieve methode om bacteriën en vuil te verwijderen, evenals het grondig reinigen van de autobekleding. Onze ervaren medewerkers kunnen snel vlekken, vuil en onaangename geuren verwijderen, zodat je weer met trots in een schone auto kunt stappen! Maak kennis met ons autopoetsbedrijf in Amsterdam en omgeving, waarbij we geen voorrijkosten rekenen. Onze bestelbussen zijn uitgerust met alles wat nodig is om je auto weer stralend schoon te maken.

Wagenpark Europarcs reinigen | Interieur en exterieur stomen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Het Autopoetsbedrijf in Amsterdam voor alle type reinigingen

Als autopoetsbedrijf in Amsterdam kun je bij ons terecht voor alle soorten reinigingen aan huis of op je werk. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s grondig te reinigen en weer te laten stralen. Als autopoetsbedrijf in regio Amsterdam bieden wij een breed scala aan diensten aan. Van het wassen en stofzuigen van de binnenkant tot het polijsten en waxen van de buitenkant. Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw auto er weer als nieuw uitziet. Ervaar het gemak van aan huis je auto laten reinigen in Amsterdam en omgeving zonder voorrijkosten. 
Je kan bij ons terecht voor de volgende type reinigingen:

  • Normale interieur en buitenkant reiniging
  • Schimmel verwijderen
  • Bekleding verwijderen
  • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
  • Nare geur van urine en ontlasting reinigen
  • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
  • Auto poetsen met lak beschermende wax
  • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit
  • Motorfiets reinigen

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs, en geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
📆 Afspraak binnen 48 uur
👑 We vertrekken als je tevreden bent
♻ Goede klanttevredenheid & aftersale service
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ecologisch ➡ Ontsmettend ➡ Geurneutraliserend
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Auto poetsen en polijsten in Amsterdam

Auto poetsen en polijsten in Amsterdam e.o.

Ben je op zoek naar een manier om de lak van je auto weer te laten stralen als nieuw? Dan kun je ervoor kiezen om je auto professioneel te laten poetsen of polijsten, gewoon voor de deur in Amsterdam. 
Als je alleen wilt dat je auto wordt gepoetst met wax voor extra glans en bescherming, is dat ook mogelijk. Wij bieden de beste kwaliteit en service als het gaat om het polijsten of poetsen van je auto aan huis of bedrijf in Amsterdam en omgeving. Dus geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto. Ervaar onze professionele autopoetsservice aan huis zonder voorrijkosten.

Op jouw locatie in Amsterdam en de omliggende regio bieden we meerdere mogelijkheden om jouw auto te laten poetsen. Of je nu besluit om gebruik te maken van één, twee of zelfs drie stappen polijsten, bij ons kun je altijd rekenen op ervaren autopoetsers die zorgen voor een uitstekend resultaat.

Auto interieur reinigen stomen Amsterdam

Interieur stomen & ontsmetten

Professioneel je auto interieur reinigen en stomen in Amsterdam 

Echt toe aan een schoon interieur en schone bekleding waar je je niet voor hoeft te schamen als er iemand meerijdt? Bij ons kun je terecht voor professionele auto interieur reiniging op jouw locatie in Amsterdam en omstreken. Wij bieden voordelige diensten aan waarbij we je auto interieur thuis of op het bedrijf stoomreinigen. Zonder voorrijkosten in Amsterdam en omliggende steden.

Stoom biedt diverse voordelen:
1. Grondige reiniging: Door de hitte en kracht van stoom worden vuil, vlekken, bacteriën en geuren effectief verwijderd uit de bekleding en naden van de auto.
2. Allergenen verwijderen: Stof, pollen en huisstofmijt hopen zich op in het interieur, maar met stoomreiniging worden deze allergenen ook verwijderd.
3. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging is milieuvriendelijk omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt. Daarnaast leidt het tot aanzienlijke waterbesparing vergeleken met traditionele autowasstraten.
4. Verlengde levensduur van het interieur: Door regelmatig stomen van het auto-interieur wordt de levensduur van de bekleding en tapijten verlengd doordat vuil en vlekken worden verwijderd die anders schade kunnen veroorzaken.

Autobekleding reinigen stomen Amsterdam

Autobekleding Stoomreinigen

Autobekleding reinigen en stomen in Amsterdam

Als je in Amsterdam op zoek bent naar een professioneel autopoetsbedrijf om je autobekleding grondig te reinigen en te stomen, dan ben je bij Wash and Care aan het juiste adres. Wij bieden hoogwaardige diensten voor het stoomreinigen van alle soorten autobekleding, ongeacht de kleur. Onze methode maakt gebruik van hete stoom om diep in de vezels van de bekleding door te dringen en deze effectief schoon te maken, zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn. Zelfs vlekken en diepe vervuiling in crème lederen bekleding kunnen we herstellen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast zorgen we ervoor dat de bekleding geconditioneerd wordt om in optimale staat te blijven. Dus als je op zoek bent naar professioneel autopoetsbedrijf voor het reinigen van je autobekleding aan huis in Amsterdam, hoef je niet verder te zoeken dan Wash and Care! 

✅ Shamponeren + stomen is de beste reiniging om vlekken te verwijderen
✅ Stoom neutraliseer nare geuren en doodt de bacteriën
✅ Leer, stof of alcantara, crème bekleding
✅ Hoe vies de bekleding ook is, altijd een mooi resultaat haalbaar
Klik hier voor meer informatie over je autobekleding laten reinigen aan huis.

Schimmel reinigen Auto Amsterdam

Tot 180 °C hittereiniging tegen schimmel & bacteriën

Schimmel verwijderen in de auto

Voor het effectief verwijderen van schimmel in de auto in Amsterdam en omgeving, is reinigen met stoom de meest efficiënte methode. Stoomreiniging kan schimmelvlekken en geuren volledig elimineren, evenals andere vuil- en bacteriebronnen. Het gebruik van stoom zorgt voor een diepe reiniging zonder het oppervlak te beschadigen. Of je auto nu lichte of ernstige schimmelproblemen heeft, wij kunnen je helpen. Zonder extra kosten komen we naar je huis in Amsterdam om de schimmel uit je auto, bestelbus, vrachtwagen, camper of boot te verwijderen. Met behulp van hete stoom kunnen we diep doordringen in de vezels van de bekleding en deze grondig reinigen zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. De combinatie van hogedruk en hete stoom maakt dit de beste methode om schimmel te verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Na onze behandeling is je interieur weer fris en stralend. Dus als je op zoek bent naar het ideale autoreinigingsbedrijf dat naar jouw locatie komt om schimmel uit je auto te verwijderen in Amsterdam en omgeving, ben je bij Wash and Care aan het juiste adres!
Klik hier voor meer informatie over hoe wij schimmel reinigen op locatie.

car cleaning amsterdam

Voordelen van onze car cleaning aan huis in Amsterdam

Wanneer het gaat om car cleaning in Amsterdam, zijn er verschillende opties beschikbaar. Voorheen bracht men de auto naar een wasstraat voor reiniging, maar steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een nieuwe methode: stoomreiniging aan huis in Amsterdam en omgeving.
Een belangrijk voordeel van stoomreiniging is dat het milieuvriendelijk is. Traditionele wasstraten gebruiken veel water en chemische reinigingsmiddelen, terwijl bij stoomreiniging dit niet het geval is. Daarnaast biedt stoomreiniging ook een hogere kwaliteit van reiniging. Door gebruik te maken van hitte en hogedruk kan er grondiger schoongemaakt worden, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals onder stoelen en het middenconsole.
Het gemak is ook een pluspunt van stoomreiniging aan huis. Je hoeft niet langer naar een wasstraat te rijden en in de rij te wachten. Als professionele car cleaning service komen wij naar jou toe, waar jij wilt in Alkmaar. Hoewel de initiële kosten van stoomreiniging mogelijk iets hoger zijn dan die van traditionele methodes, leidt het op de lange termijn tot kostenbesparingen. Er zijn geen dure reinigingsmiddelen nodig en er is geen risico op schade aan de lak van je auto. Bovendien kan regelmatige stoomreiniging helpen om oxidatie en roestvorming te voorkomen, waardoor je auto langer meegaat.

Zonder voorrijkosten je auto reinigen in:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |

Iedereen in Nederland, in alle gemak, voordelig voorzien van een hygiënisch nette auto” is de missie van Wash and Care.Betalingswijze