Showroomklaar maken

Auto Showroomklaar maken

Heb je onlangs een auto gekocht, of wil je de maximale verkoopopbrengst voor jouw auto, of gewoon nieuw leven blazen in jouw trouwe bolide? In dit programma reinigen wij jouw voertuig op detail. Tevens  herstellen wij indien gewenst de lichte krassen, doffe plekken en koplampen. Ook de motorruimte wordt gereinigd. We brengen de stevige Jet Seal lakbescherming (± 12 mnd) standaard aan. Gegarandeerd een stralende lak. Het interieur wordt voorzien van alle toepasbare behandelingen.
Onze bestelbussen zijn van al het nodige voorzien. Lees de beschrijving onderaan voor meer uitleg.

Wanneer mijn auto Showroomklaar maken?

Jouw auto Showroomklaar maken is in verschillende situaties een goede keus. Wij adviseren onze klanten dit programma te kiezen in de volgende gevallen:
– Behoorlijk vervuilde auto waarvoor er veel tijd nodig is om deze goed gereinigd te krijgen.
– Het is lang geleden dat de auto grondig is gereinigd en u alle toepasbare programma’s wil.
– De waarde van de auto opschroeven voor de verkoop. Hierbij is het wel belangrijk om de dagwaarde van de auto te betrekken in de overweging.
– De auto is overgenomen van een collega, of je hebt een occasion aangeschaft en je wilt  zowel het interieur als het exterieur op detail gereinigd hebben.
– Je bent een autoliefhebber die niet €600 + wilt uitgeven voor complete detailing waarbij de auto achter gelaten moet worden bij een garage.

Welke behandelingen worden uitgevoerd?

Interieur op detail
– Stoom reinigen van het dashboard en alle vakken, overige kunststof en deurwanden.
– Stevige vloerreiniging inclusief de matten die eveneens een dieptereiniging ondergaan. Tussen en onder de stoelen worden eveneens met hogedruk stoom gereinigd en extra uitgezogen.
– Stoelen van stof krijgen een vlekkenbehandeling (shamponeren & diep stomen). Lederbekleding krijgt een uitgebreide leerbehandeling. Vervuiling die in de naden zit wordt gereinigd met stoom en speciale leerreiniging. Alle onderdelen die van stof of leer zijn worden behandeld.
– Plafond krijgt een dieptereiniging, zodat vlekken verdwijnen en eventuele geur afneemt
– Indien er een sterke geur in het interieur aanwezig is wordt er rondom een geurbehandeling uitgevoerd. Het interieur is na deze behandeling vochtig.
– Dashboard en overige kunststof wordt extra gereinigd en gepoetst met Silk Shine Dressing van Chemical Guys. Deze behandeling geeft het interieur een fijne afwerking en zorgt voor de extra Showroom look.
– De ramen en spiegels worden ontvet en gereinigd met top kwaliteit ruitenreiniger.

Exterieur
– Alle naden en rubbers reinigen op de hoogste druk stand van de stoom.
– Deurranden (dorpels), tankklep, kofferbakrand en overige moeilijk bereikbare plekken grondig reinigen.
– Carrosserie en velgen reinigen. Het resultaat van de velgen is mede afhankelijk van de type remstof en hoe erg het is aangekoekt. In alle gevallen is er een beter resultaat haalbaar ten opzichte van de wasstraat en ander reguliere reinigingen, door de hogedruk en hitte van de stoom.
– Jet seal lakbescherming van Chemical Guys machinaal aanbrengen voor optimale bescherming en diepere glans.
– Banden en kunststof oppoetsen.
– Ramen en spiegels ontvetten en reinigen met ruitenreiniger.

Dit programma duurt gemiddeld twee uur.

Auto Showroomklaar maken kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gouda, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Tilburg en Weesp.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.