Over ons

De ondernemer

Stoffige zitplaatsen omringd door, met teer besmeurde, banden.  Als kleine jongen verdiende Ramon Niamat al zijn eerste centen met het helpen reinigen van bussen bij een lokaal busbedrijf. De Small Business and Retailmanagement student geloofde er altijd in dat het wassen van auto’s niet alleen véél eenvoudiger kon, maar ook groen en verantwoord.

Via Wash and Care heeft hij een methodiek ontwikkeld waar de klant waar krijgt voor zijn/haar geld. Door middel van een transparante werkwijze vermijdt hij het beeld waarin klanten bij diverse bedrijven, in zijn ogen, nog te veel volgens een inferieur script worden behandeld. Een extraatje voor de klant? Dít is onder andere een element uit de open houding van zijn bedrijf.

Hij zegt altijd: Iedere  klant is voor mij uniek en speciaal. De vaste klanten kunnen bij mij verwachten dat als ze voor hun appel betalen,  ik er graag een mandarijn cadeau bij doe”

Hij is er van overtuigd dat de hygiëne bedoening van een auto vaak iets kan vertellen over de bestuurder. Met een schone en frisse auto kan men er immers sneller voor zorgen dat de benadering na de eerste aantocht een goed begin wordt van elk gesprek. Een schone auto zorgt voor meer rijplezier voor zowel de bestuurder als de passagier.

Visie

Omdat deze organisatie zich ervan bewust is dat de gemiddelde Nederlander zijn vrije tijd genotvol wil indelen, voelen wij ons geroepen om een stukje zorg weg te nemen. Graag doen wij wat er nodig is om dat blije gevoel te geven als het om de verzorging van uw object gaat. In uw richting denken en handelen is wat er van deze onderneming verwacht mag worden. Dit omdat het streven naar optimale klanttevredenheid door maatwerk aan de basis ligt van elke individuele handeling. Flexibiliteit, efficiëntie gepaard met zorgvuldigheid zijn kernwaarden die ervoor zorgen dat klanten een aangename relatie mogen verwachten. Deze onderneming kijkt uit naar hygiëne die tot stand komt door milieuvriendelijke uitvoering.

Een dienst wordt hier met passie geleverd, en als mensen daardoor gelukkiger worden, blijft dit geweldig voelen als bedrijf.

Missie

Wash and Care is een onderneming die zich wil onderscheiden in de manier van handelen richting klanten. W&C ziet zichzelf niet als een bedrijf dat langs komt om de auto te reinigen, maar als uw auto-vriend die langs komt om u en de auto weer een glimlach te bezorgen. Deze autowas service streeft ernaar klanten zodanig tevreden te stellen dat zij willen dat hun naasten dat ook zijn. Dat betekent dat elke klant onze vriendschappelijke wijze van dienstverlening moet ervaren. Vrienden staan voor elkaar klaar. Wij leveren de beste service, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Dit vormt de drive van elke autowasbeurt.


Even iemand spreken?

We staan graag voor u klaar.
020-2339191
Liever WhatsAppen? 06-40071020

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Beoordelingen” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”on” border_color=”#749c3c” border_style=”solid” custom_padding=”10px|10px|10px|10px” custom_css_main_element=”border-radius: 5px;” saved_tabs=”all” border_width=”2px”]

Goede reviews

Klanten geven ons gemiddeld een

9.5
Bekijk de beoordelingen

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]