Interieur reinigen

Afspraak & programma op maat maken

Beschrijving

Waarom het auto interieur stoomreinigen?

Laat uw auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan reguliere methodes. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel het interieur als het exterieur (krasloos) gebruiken wij hogedruk stoom. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de naden bereiken. Stomen van het interieur ontsmet alle oppervlaktes en verzekerd u van echte hygiëne.

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heeft u voor een grondige binnenkant en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines E.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak.
Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door onze werkwijze met stoom, besparen wij enorm op water bij elke interieur of exterieur schoonmaak.
Een auto interieur reinigen  kan al met vijf liter water.
Laat de binnen en buitenkant reinigen en stomen, en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om uw auto goed schoon te laten maken.

Uw wagenpark reinigen?
Wilt u uw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op uw locatie, vraag een gratis demo reiniging aan. Wij komen kosteloos een demo reiniging bij u op locatie uitvoeren. Op deze manier kunt onze werkwijze en kwaliteit eerst vervaren alvorens u over gaat tot een samenwerking. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

✅ De beste prijs – geen voorrijkosten

 Geen wachttijden – Veelal binnen 48u

🦠 Stomen doodt bacteriën en ziekteverwekkers

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.