Selecteer een pagina

Over ons

Onze visie en missie

Wat wordt er van mij verwacht zodat jullie mijn auto kunnen wassen?

U hoeft alleen uw auto gunstig te parkeren zodat wij met onze bestelbus ernaast, erachter of ervoor kunnen staan. Onze bestelbus heeft alles erin wat er nodig is om een mooi resultaat te bereiken.

Krijg ik korting als ik meerdere auto's laat wassen?

Ja. Als u meerdere auto wil laten reinigen of uw buurman, kennis, familielid op de zelfde dag en locatie gebruik wil maken van deze stoomservice. Klik op GROEPSKORTING voor meer informatie.

Zijn jullie verzekerd tijdens het reinigen van mijn auto?

Ja, Wash and Care heeft een aansprakelijkheidsverzekering bij een toonaangevende verzekeraar. Deze dekt conform onze algemene voorwaarde de schade als er iets mis gaat tijdens het reinigen van uw auto. Zo kunnen wij op een veilige manier uw auto aan huis stomen.

Wat zijn de werktijden?

Voor het laten poetsen van uw auto kunt u bij ons 7 dagen in de week terecht. De werktijden zijn van 09:00u tot 20:00u. In de wintermaanden tot 18:00u vanwege het daglicht.

Op welke plaatsen stomen jullie auto's?

Wij zijn voornamelijk actief in en rondom Amsterdam. Op de kaart hieronder is te zien waar wij onze diensten leveren zonder voorrijkosten te bereken. Voor Gebieden buiten de groene circel berekenen wij voorrijkosten. Deze beginnen bij €10,-. Zonder voorrijkosten de auto stomen op één van deze locaties: Abcoude, Almere-Poort, Amstelveen, Amsterdam, Badhoevedorp, Diemen, Duivendrecht, Landsmeer, Oude meer, Schipholrijk en Weesp. Voorrijkosten: groen=€0, Oranje=€10, buiten de zones=v.a. €20 tot maximaal 50km vanaf 1112XJ

Moet ik voorrijkosten betalen?

U betaalt pas de voorrijkosten als u buiten het werkgebied valt. Als er minimaal drie auto’s gestoomd moeten worden (groeps-deal) worden en u net buiten het werkgebied valt, betaalt u geen voorrijkosten. Geef dit bij aan bij “Bijzonderheden”  tijdens het invullen van het formulier zodat u bevestiging hierover krijgt.

Wat zijn de voorrijkosten?

De voorrijkosten om uw auto te laten reinigen zijn afhankelijk van hoe ver u gevestigd bent buiten het werkgebied. Tot en met 50 km vanaf het adres: “Stationsplein 15 1012AA Amsterdam” (Centraal station Amsterdam), betaalt u €20,-. Als u binnen het werkgebied gevestigd bent betaalt u geen voorrijkosten. Als u samen met uw vrienden of familie tegelijk de auto’s wil laten stomen kunt u dat aangeven zodat er een aantrekkelijke deal voor u gemaakt kan worden.

Hoe plan ik een afspraak in om mijn auto te laten stomen?

Via de onderstaande button kunt u een programma samenstellen. Het basis programma kost €30. Bij dit basisprogramma kunt u extra interieur en exterieur behandelingen selecteren.

Hoe lang duurt een stoomprogramma?

Dit is afhankelijk van uw programma. Het reinigen duurt minimaal 25 minuten (basisprogramma) en maximaal 120 minuten (showroomklaar programma).

Waar vind ik de algemene voorwaarden van Wash and Care?

Algemene voorwaarde Wash and Care.

Haar / Mos

Je voertuig is extra vervuild als er sprake is van bijvoorbeeld hondenhaar en mos.

Normaal vervuild

Hier kan tekst.

Extra vervuild

Hier kan tekst.

Top Coat Sealant

Hier kan tekst.