Schimmel reinigen auto amsterdam, rotterdam, utrecht, Den Haag, Almere, Breda, Tilburg

Schimmel in de auto stoomreinigen [video]

NU TIJDELIJK 10% KORTING – KORTINGSCODE: PROBEERGO10

Heeft de auto lang stil gestaan? Of zijn er plassen water in de auto? En is er een muffe schimmellucht? Of zie je direct schimmelvorming in de auto? Laat de schimmel in de auto verwijderen door stoomreiniging aan huis of bedrijf.
Met ons zelf ontwikkelde schimmelreiniging heb je de beste oplossing op jouw locatie. De combinatie van hete stoom, schimmelreiniger en onze expertise, kunnen we de ergste beschimmelde auto’s in een schimmelvrije staat brengen

Voor, tijdens en na zeer extreme schimmelreiniging

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs, en geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
📆 Afspraak binnen 48 uur
👑 We vertrekken als je tevreden bent
♻ Goede klanttevredenheid & aftersale service
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ecologisch ➡ Ontsmettend ➡ Geurneutraliserend
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor en Na video Schimmel verwijderen in de auto

🚚We hebben alles bij ons ⏱Sinds 2011 – Gecertificeerd ⭐Prima prijs – GEEN voorrijkosten 🦠Stoom ontsmet en is ecologisch 🧭Ruime landelijke dekking

2 behandelingen tegen schimmel in de auto

Schimmel 1 plek

Deze behandeling is geschikt voor auto’s met beginnende schimmel. In zulke gevallen zit de schimmel nog op één plek. Hierdoor is een rondom aanpak vaak niet nodig. Deze plek waar de schimmel zit stomen wij grondig. De rest van het interieur wordt ook schoon gemaakt.

Schimmel meerdere plekken

Als de schimmel op meer dan één plek zit, moet de auto 360º (rondom) worden gestoomd. Omdat de schimmel zich al heeft verspreid, is rondom stomen nodig. Het interieur wordt stevig schoon gemaakt. Hierdoor verdwijnt ook sterke (schimmel) geur. Stomen is de beste manier om schimmel in de auto te verwijderen. Terwijl de hitte van Max. 180 ºC alle vuil losweekt, kunnen wij ook de hoeken en naden schoon stomen door de hoge druk. Schimmel en bacteriën overleven deze hitte niet. Boek online en laat jouw auto weer in goede staat brengen.

Komt de schimmel terug in de auto?

Schimmel ontstaat veelal door vocht wanneer de auto enige tijd stil staat. Bij grote schimmelvorming zoals in de video is er vaak sprake een lekkage. Als autopoetsbedrijf zijn we in staat de auto schimmelvrij te maken. Hierna kan je het advies krijgen om de auto te laten controleren door een garage. De hete stoom van maximaal 180 °C doodt vrijwel alle schimmel en bacterie. Na onze schimmelbehandeling kan de bekleding en vloer vochtig zijn. Rijdt de auto zoveel mogelijk met de verwarming aan. Ook de ramen op een kier laten kan nodig zijn. 

Prijzen Schimmel verwijderen – omgeving; Alkmaar, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam & Utrecht

Om het interieur schimmelvrij te maken kies je één van de 4 hoofdprogramma’s, en selecteer je bij de opties “Schimmel op 1 plek of Schimmel meerdere plekken”. 

Programma’s Postcodes: 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |
Interieur Compleet €99 Binnenkant extra stoomreinigen ➕ shampoo en diep stomen voor vlekvrije bekleding. Of het leer grondig reinigen en conditioneren. Kunststof poetsen (voeding) voor een strakkere uitstraling. Goed voor voertuigen die zelden grondig gereinigd worden.
Auto Compleet €129
Interieur Compleet inclusief deurranden. Buitenkant reinigen, waxen en banden poetsen (Wet-look).
Showroomklaar maken €229 Heb je pas een auto gekocht? Wil je jouw auto tegen de beste prijs verkopen? Of wil je jouw auto zo goed als nieuw hebben? Met dit programma voeren alle nodige behandelingen uit om de auto zo schoon mogelijk te krijgen. De buitenkant krijgt de Jet Seal Coat Wax lakbescherming.
OPTIES:

+ Vlekken, schimmel, leer of geur +€44?
+ Kunststof poetsen €19
+ Plafond vlekken verwijderen €19
+ Dieren haar verwijderen €15
+ Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans) en banden WET-look €49
+ Spraywax en banden WET-look €19
+ Polijsten 1, 2, of 3 stappen v.a. €199
+ Motorruimte €19
+ Koplampen polijsten €49

Doorloop de opties tijdens het samenstellen voor een optimale reiniging.

Auto Compleet (binnenkant + buitenkant) reinigen doen we zo

Interieur grondig stoomreinigen: 1. Dashboard, vakken, stoelen en bank shamponeren en diep stoomreinigen (vlekken & diepe vervuiling) 2. Tussen en onder de stoelen 3. Vloer en matten stofzuigen en diep stoomreinigen 4. Ruiten en spiegels 5. Kunststof poetsen 6. Ramen en spiegels reinigen

Exterieur reinigen: 7. Buitenkant wassen en of stoomreinigen 8. Tankklep, kofferbak, deurranden en velgen 9. Ruiten en spiegels 10. Detailing Spraywax 11. Banden oppoetsen (wet-look).

Schimmel verwijderen door stomen

Schimmel in de auto kan je liever professioneel laten reinigen om geen gezondheidsrisico’s te lopen. Onze schimmelreiniging vindt op jouw locatie plaats. Door onze kennis en jarenlange ervaring met het verwijderen van schimmel in auto’s, kunnen we jou verzekeren van een goed resultaat. Na een schimmelbehandeling is ook de rest van het interieur schoon en ontsmet. Ook de buitenkant kunnen we reinigen. 

Schimmel in de auto reinigen kan in:

Wij komen aan huis jouw autobekleding reinigen in: Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gouda, Helmond, Rotterdam, Den Haag, Haarlem, Hilversum, Nijmegen, Utrecht, Zoetermeer, Breda, Eindhoven, Tilburg en Weesp.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Wash and Care?
✔️Top reiniging aan huis of bedrijf
✔️Geen voorrijkosten
✔️Goede aftersale service
✔️Deskundigheid sinds 2011
✔️Beste prijs-kwaliteit