Warning: A non-numeric value encountered in /customers/a/e/5/washandcare.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5852
Selecteer een pagina

Interieur stoomreinigen €45

Interieur stoomreinigen (€45) houdt bij Wash and Care in: dashboard, hoeken/naden, vloer, kofferbak (indien leeg), deurranden en deurwanden stoomreinigen. Matten uitkloppen en stoomreinigen, ruiten en spiegels met detailer reinigen. Premium autoparfum aanbrengen. De stoelen worden oppervlakkig gestoomd, dit is niet voldoende voor het reinigen van vlekken.

De opties hieronder kunt u aan dit programma toevoegen bij het samenstellen van uw programma via de knop NU BOEKEN.

Vlekkenbehandeling: meerprijs vanaf €40

Bekleding reinigen oftewel vlekkenbehandeling (ook wel shamponeren genoemd), is een extra optie die bij het Interieur stoomreinigingsprogramma van €45 geboekt kan worden. Vlekken in de bekleding worden door de hitte van stoom (maximaal 180 °C) beter verwijderd dan traditionele methodes. Door de stoom is de bekleding ook bacterie vrij. Enkel verkleuring of verwering van het materiaal is niet te herstellen. Olievlekken die ruime tijd in de bekleding zitten kunnen is sommige gevallen niet volledig verwijderd worden. De prijs van + €40 voor bekleding (diepte) reinigen is bedoeld voor bekleding die met ongeveer 20 minuten is gereinigd. Als er meer tijd nodig is, wordt dat bij aankomst besproken. Het reinigen van crème bekleding is over het algemeen gecompliceerder. In sommige gevallen heeft u een meerprijs.

Crème bekleding voor en na het reinigen (gecompliceerder)

Leerbehandeling €40

Blaas nieuw leven in het leer en laat deze extra behandelen door ons. Bij een leerbehandeling wordt het leer beter schoon gemaakt met stoom. Stoom reinigt tot in de hoeken en naden. Wij maken uitsluitend gebruik van premium professionele producten. Onze leather cleaner en conditioner herstelt en beschermt alle soorten leer en kunstleer. Deze pH neutrale leather cleaner en conditioner brengt verwaarloosd leer weer in goede conditie en zorgt voor een beschermlaag. Deze unieke formule (geproduceerd door Chemicalguys) is zodanig ontwikkeld dat het wordt opgenomen door de poriën van het leer, en zorgt zo langdurig voor een nette uitstraling.

Leerbehandeling

Schimmelbehandeling: meerprijs vanaf €40

Schimmeluitbraak

Stoomreiniging is de meest effectieve methode om schimmel in de auto te bestrijden. Door de hitte van 180 °C, doodt het de schimmel. Als eventuele lekkages (door een garage) zijn verholpen heeft u gegarandeerd geen schimmel meer in de auto. De optie schimmelbehandeling (+ €40) boekt u extra bij het Interieur stoomreinigingsprogramma van €45.
De schimmelbehandeling van + €40 is bedoeld voor schimmelvorming op één plek. Bij meerdere plekken heeft u een meerprijs van €100. Bij een totale schimmeluitbraak krijgt u een prijs n.a.v. toegezonden foto’s met mail of WhatsApp.

Geurbehandeling: meerprijs vanaf €40

Hitte werkt perfect tegen nare geuren. Nare geuren door, honden, rook, braaksel, en schimmel zijn de meest voorkomende. Met de basis geurbehandeling van + €40 komt u al een heel eind om onaangename geuren tegen te gaan. Deze basis geurbehandeling is voornamelijk geschikt als er een specifieke plek in de auto behandeld moet worden. De uitgebreidere geurbehandeling (360 ° reiniging) is ideaal als er een sterke lucht in de auto is door bijvoorbeeld roken. Het is dan nodig om elke oppervlakte intensief te behandelen.

Exterieur stoomreinigen €30

Exterieur stoomreinigen houdt bij Wash and Care in: carrosserie, hoeken/naden (zoals bij de achterste kenteken), tankklep, velgen en kofferbakrand stoomreinigen. Ruiten & spiegels met detailer reinigen. Snelwax (extra glans) en banden WET-look aanbrengen. Het reinigen van het exterieur met stoom is een veilige effectieve manier om snel een beter resultaat te krijgen dan traditionele methodes zoals de wasstraat. Het lak wordt op milieuvriendelijke wijze zonder krassen in een mooie staat gebracht. Een wasstraat verbuikt tussen de 100 en 300 liter water terwijl het reinigen al met vijf liter water kan. U krijgt tevens een beter resultaat.

De opties hieronder kunt u aan dit programma toevoegen bij het samenstellen van uw programma via de knop NU BOEKEN.

Top Coat Sealant wax met lakbescherming: meerprijs €50

Top Coat Sealant is een Amerikaanse hoogwaardig product die op de lak wordt aangebracht. Dit zorgt voor ultieme glans en bescherming van het lak. Het is verstandig deze behandeling minimaal twéé keer per jaar uit te laten voeren. Zo geniet u maximaal van goed verzorgde lak. Een auto met een verzorgde en goed uitziende lak is meer waard.

Mos: meerprijs €15. Extra vervuild: meerprijs €25

Voor mos en beginnende hars (bepaalde vet uit bomen) kunnen met een stoombehandeling verwijderd worden. Voor mos en hars oftewel extra vervuiling heeft u deze meerprijs. Mos en hars worden in wasstraten niet verwijderd. Bij hars is het verstandig om op korte termijn de auto te laten stoomreinigen. Uw exterieur regelmatig stoomreinigen is zorgt ervoor dat u naast een schone auto, ook geen vet op de lak krijgt en deze aanzienlijk minder zal glansen. Een glanzende auto is niet alleen mooier maar ook meer waard. Hoe langer deze extra vervuiling op het exterieur blijft, hoe gecompliceerder het wordt om deze met een stoombehandeling te reinigen. Het prijzige polijsten is de enige uitweg.

Exterieur kunststofdelen oppoetsen: meerprijs €15

Kunststofdelen zullen na loop van tijd een doffe kleur aannemen. Met onze kunststofvoeding, zorgen wij ervoor dat deze kunststofdelen van het exterieur na een exterieurbehandeling er weer verzorgd en glanzend uit zullen zien.

Motorruimte reinigen: meerprijs €20

Voor het reinigen van de motorruimte kunt u ook bij ons terecht. Het gaat hier niet om motorruimtes met overtollig hoeveelheid aan vet. Stoomreiniging komt goed van pas voor reiniging onder de motorkap. Door de hitte weekt het vet en vuil los zodat deze met onze speciale reinigingsdoeken opgenomen kan worden zonder dat er bodemvervuiling plaat vindt. Een nette auto waarvan ook de motorruimte er fatsoenlijk uit ziet geeft meer rijplezier en is meer waard bij de verkoop.

Motorruimte reinigen met hete stoom

U kunt eenvoudig uw programma samenstellen via de knop NU BOEKEN, en van service en prijs op maat genieten. Voor meerdere auto’s stelt u 1 voor 1 het programma samen. Uiteraard mag u ook contact opnemen zodat dit voor u in orde wordt gemaakt.

Stap 1: Vul het kenteken van de auto in als deze bij de hand is en controleer of het voertuig juist is
Stap 2: Stel het programma verder samen met de opties en klik op BOEK NU
Stap 3: Selecteer een datum en tijdstip in de agenda
Stap 4: Stel hier eventueel nog een programma samen, pas een kortingscode toe en bekijk de voorrijkosten
Stap 5: Vul uw gegevens zorgvuldig in, kies betaalmethode, bekijk de algemene voorwaarde en u kunt de bestelling plaatsen

U krijgt een bevestiging van de afspraak in uw postvak. Controleer ook uw spambox als u deze niet in uw postvak staat.

 

 

7 DAGEN PER WEEK SERVICE AAN HUIS
VEILIG EN SNEL ONLINE RESERVEREN
RUIME ERVARING
ALTIJD FLEXIBEL
Klanten geven ons
9,7
Gemiddeld

Haar / Mos

Je voertuig is extra vervuild als er sprake is van bijvoorbeeld hondenhaar en mos.

Een normaal vervuilde auto is een auto die regelmatig gereinigd wordt. Geen opvallend hoeveelheid zand, modder, hars, mos, etc..

Mos en beginnende hars (bepaalde vet uit bomen), veel vet (vnl. motorfietsen), opvallend hoeveelheid zand en modder vallen onder extra vervuiling.

Top Coat Sealant

Hier kan tekst.

Dashboard, hoeken/naden, vloer, kofferbak (indien leeg), deurranden en deurwanden stoomreinigen. Matten uitkloppen en stoomreinigen, ruiten en spiegels met detailer reinigen. De stoelen worden oppervlakkig gestoomd. Evt. premium autoparfum aanbrengen.
Vlekken, schimmel of geur behandelingen kunnen optioneel toegevoegd worden.

Kunststofdelen zullen na loop van tijd een doffe kleur aannemen. Met onze kunststofvoeding, zorgen wij ervoor dat deze kunststofdelen van het exterieur na een exterieurbehandeling er weer verzorgd en glanzend uit zullen zien.

Carrosserie, hoeken/naden (zoals bij het achterste kenteken), tankklep, velgen en kofferbakrand stoomreinigen. Ruiten & spiegels met detailer reinigen. Snelwax (extra glans) en banden WET-look (voeding) aanbrengen.

Bij deze vlekkenbehandeling (shamponeren/bekleding reinigen) worden vrijwel alle vlekken verwijderd in ruim alle type en kleuren bekleding. De bekleding wordt enkele keren ingeweekt en intensief gestoomd en uitgezogen. Verkleuring of verwering van het materiaal kan niet hersteld worden. Deze extra behandeling is voornamelijk bedoeld voor de stoelen en de bank.

Deze optie kunt u selecteren als er kleine tot middelgrote vlekken in het plafond of in de deurbekleding zijn. Let wel op dat bij wat oudere auto’s het plafond en bekleding bij de deurwanden minder stevig bevestigd zit. In zulke gevallen kan het programma niet (volledig) uitgevoerd worden.

Blaas nieuw leven in het leer en laat deze extra behandelen. Bij een leerbehandeling wordt het leer goed schoon gemaakt met stoom. Stoom reinigt tot in de hoeken en naden. Wij maken uitsluitend gebruik van premium professionele producten. Onze leather cleaner en conditioner herstelt en beschermt alle soorten leer en kunstleer. Deze pH neutrale leather cleaner en conditioner brengt verwaarloosd leer weer in goede conditie en zorgt voor een beschermlaag.

Met deze basis geurbehandeling komt u al een heel eind om onaangename geuren tegen te gaan zoals braaksel en beginnende schimmel. Deze basis geurbehandeling is voornamelijk geschikt als er een specifieke plek in de auto intensief behandeld moet worden. Als de geur langere tijd aanwezig is in de auto, is een rondom intensieve reiniging (sterke geurbehandeling) kiezen.

Deze optie is geschikt als de geur in de auto niet veroorzaakt wordt door een specifieke vervuilde plek. Voorbeeld: dieren, rook, schimmel uitbraak, etc.. In zulke gevallen wordt het interieur T.b.v. de geur rondom (360 °)intensief gereinigd. De plekken met stofbekleding of obsederend materiaal krijgen extra aandacht.

Selecteer deze optie als het om beginnende schimmel gaat. Beginnende schimmel is nog op 1 plek gevestigd. Echter wordt schimmel met de tijd meer. Als deze zich gaat verspreiden is dat niet altijd duidelijk zichtbaar. Het kan in zulke gevallen nodig zijn dat het interieur 360 ° gereinigd moet worden.

In deze uitgebreide schimmelbehandeling wordt het interieur rondom (360 °) gereinigd. Op deze manier kan ook schimmel die zich eventueel aan het verspreiden is (dat niet altijd direct zichtbaar is) de behandeling niet overleven. Schimmel overleeft reiniging met hete stoom van maximaal 180 °C niet.

Jet Seal is een Amerikaans hoogwaardig product die op het lak wordt aangebracht. Dit zorgt voor ultieme glans en bescherming van het lak. Het is verstandig deze behandeling minimaal twéé keer per jaar uit te laten voeren. Zo geniet u maximaal van een verzorgde en stralende lak. Een auto met een verzorgde en stralende lak is meer waard.

Stoomreiniging komt goed van pas voor reiniging onder de motorkap. Door de hitte weekt het vet en vuil los zodat deze met onze speciale reinigingsdoeken opgenomen kan worden zonder dat er bodemvervuiling plaat vindt. Een nette auto waarvan ook de motorruimte er fatsoenlijk uit ziet geeft meer rijplezier en is meer waard bij de verkoop.
Het gaat hier niet om motorruimtes met overtollig hoeveelheid aan vet.

Het kunststof in het interieur wordt na enige tijd dof en bekrast. Een schoon interieur met gevoed en gepoetst kunststof, maakt extra verschil. Alle delen die van kunststof zijn voorzien (o.a. dashboard, middenconsole, deurwanden en lijsten) worden behandeld. Ook voor het voeden van het kunststof in het interieur maken wij gebruik van professionele en hoogwaardige producten uit de Verenigde Staten.

Het reinigen van een auto met dierenhaar is gecompliceerd. Het haar nestelt zich zodanig dat enkel stofzuigen vaak onvoldoende is om het interieur in een representatieve staat te krijgen. Met een speciale borstel en de hogedruk-stoom zijn wij instaat een mooi resultaat te bereiken.

Als u het exterieur volledig wilt laten stralen, is het een aanrader om de kunststof of chromedelen extra te laten voeden en poetsen. Chrome en kunststof wordt door alle viezigheid en zout op de weg dof. Door deze extra te behandelen, ziet het exterieur er netter en verzorgd uit. Voor het voeden en poetsen van het kunststof en chromedelen maken wij voor elk onderdeel gebruik van professionele en hoogwaardige producten uit de Verenigde Staten.

Koplampen worden met de tijd dof. Dit komt het uiterlijk van uw auto behoorlijk ten nadelen uit. Bovendien beperken doffe koplampen de lichttoelaatbaarheid die een belangrijk onderdeel is voor de APK. Goed gepolijste koplampen verschillen minimaal van nieuwe. Nieuwe koplampen kosten honderden euro’s exclusief montagekosten. De koplampen worden in 2 tot 3 fases gepolijst voor een ultiem resultaat.

In deze basisbehandeling wordt de motorfiets redelijk gereinigd. De reiniging duurt ongeveer 30 minuten. De snelwax is voor extra glans. Dit programma is aan te bevelen voor motoren die frequent gereinigd worden.

In deze extra behandeling wordt de motorfiets redelijk op detail gereinigd. De reiniging duurt ongeveer 50 minuten. Er wordt lakbescherming aangebracht die tevens voor een diepe glans zorgt.

Er wordt extra aandacht besteedt aan de motorruimte en naden zover deze bereikbaar zijn. De stoompistool komt over het algemeen ook in de kleine ruimtes.

Deze naaldvilt automatten worden precies op maat gemaakt. Deze robuuste kwaliteit tapijt wordt veelal gebruikt voor de standaard automatten door de autofabrikanten.
Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en weegt 2000 gr/m2. Deze automat heeft een antislip onderzijde, wat voor veiliger gebruik zorgt. Automatten die keurig in positie blijven geven de auto een nettere uitstraling.

Deze matten zijn voorzien van een extra hakversteviging op de bestuurdersmat. De bestuurder maakt samen met de auto de meeste kilometers. Hierdoor verslijt de bestuurdersmat het snelst.

De Diamond Collection automatten zijn de allerbeste en meeste exclusieve tapijt wat er gebruikt door autofabrikanten. Deze heerlijke en zachte automatten worden standaard geleverd in de meest luxe auto’s. Deze matten zijn van hele luxe en velours kwaliteit tapijt gemaakt. Voor elke merk en type worden de matten op maat gemaakt. Voor een luxe en exclusieve en vooral nette uitstraling zijn deze matten perfect. Dit tapijt is in zwart, donkergrijs en beige leverbaar.

Geef in de notitie aan welke kleur de voorkeur krijgt.

Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en weegt 3.076 gr/m2. Het pool gewicht is 1.500 gr/m2. De dikte van deze zeer dicht geweven mat is 12 mm, waarvan de pool 9 mm is. De Diamond Collection automatten worden zonder hakversteviging geleverd. In dit geval zorgt het voor een exclusieve uitstraling. Deze automat heeft een antislip onderzijde, wat voor veiliger gebruik zorgt. Automatten die keurig in positie blijven geven de auto een nettere uitstraling. Deze matten worden met bevestigingsmateriaal geleverd.

De levertijd van deze matten zijn 5-6 dagen. De matten worden op bestelling gemaakt en opgestuurd.

Interieur €45, exterieur €30, samen €70.
Interieur €45: Vloer, matten, tussen/onder stoelen, dashboard, middenconsole en deurranden stoomreinigen. Ramen worden aan de binnenzijde gereinigd. Bank/stoelen worden oppervlakkig gestoomd t.b.v. bacteriën en stof. Dit is onvoldoende voor het verwijderen van vlekken. Opties:

Exterieur €30: carrosserie, inclusief plekken als de kofferbakrand, tankklep en velgen. Banden worden opgepoetst. Snelwax/detailer (spray) wordt aangebracht. Opties:

  1. Top Coat Sealant Wax/lakbescherming + €75: Diepe glans en Coating (machinaal)
  2. Koplampen polijsten + €50

Interieur showroomklaar / 360° reiniging €150: Interieur showroomklaar of 360° is de beste keus die u kunt maken als het interieur behoorlijk op detail gereinigd moet worden voor een maximaal resultaat met alle mogelijke programma’s. Of als er een sterke rook, hondenlucht of verspreide schimmel aanwezig is. In dit geval wordt er o.a. een rondom geurbehandeling met stoom uitgevoerd.

Showroomklaar €299: Het interieur en exterieur wordt maximaal gereinigd. Alle bovengenoemde en in stap 4️⃣  toepasbare behandelingen (opties) worden uitgevoerd.
Iets meer programma-opties, uitleg & prijsinfo volgen bij stap 4️⃣ van de boeking.

» NU BOEKEN

Het kunststof in het interieur wordt na enige tijd dof en bekrast. Een schoon interieur met gevoed en gepoetst kunststof, maakt extra verschil. Alle delen die van kunststof zijn voorzien (o.a. dashboard, middenconsole, deurwanden en lijsten) worden behandeld. Ook voor het voeden van het kunststof in het interieur maken wij gebruik van professionele en hoogwaardige producten uit de Verenigde Staten.