Geplaatst op Geef een reactie

Hoe we autobekleding stoomreinigen?

autobekleding en interieur stoomreinigen

Autobekleding schoonmaken in enkele stappen

Onderstaande video betreft een extreem vervuilde Seat Leon. Zowel de binnenkant als de buitenkant reinigen is ons advies. Maar de autobekleding zo stoomreinigen is niet nodig. De stappen kunnen per boeking anders zijn.

Stap 1: De auto opruimen.

Alle losliggende spullen die nog waarde zijn opbergen. Echter is een lege auto aanleveren een voorwaarde. Hoe leger de auto, hoe schoner je die krijgt.

Stap 2: Het interieur afstoffen met droge stoom

De portierranden, het dashboard en tussen de stoelen schoonmaken. De stoom is maximaal 180 graden Celsius heet en  komt met hoge druk uit de pistool. Hierdoor gunstig voor het dashboard en naden.

Stap 3: autobekleding en vloer inweken

De dieptereiniging voor de bekleding en vloer voorbereiden. Autobekleding stoomreinigen betekent niet altijd inweken zoals in de video. Afhankelijk van de vervuiling, weken we naast de stoelen, en bank, ook de vloer in. Hierna beginnen we met de rest van het interieur te reinigen.

Stap 4: Stofzuigen, stomen en uitzuigen

De vloer inclusief kofferbak stomen en uitzuigen. Zodat vuil losweekt, stomen de vloer vochtig. Hierna uitzuigen met onze krachtige zuiger. Stomen verbetert resultaten en ontsmet.

Stap 5: Dieptereiniging auto

Dieptereiniging van de auto interieur bestaat bij uit shamponeren en diep stomen. Dit proces voeren wij centimeter bij centimeter uit. Door het inweken en verhitten van de bekleding, krijgen we er alle vlekken uit. Met onze krachtige waterzuiger zuigen we de shampoo en vervuiling eruit. De bekleding schoonmaken kan ook op een droge manier. Echter alleen bij minimale vervuiling mogelijk.

Stap 6: Ruiten reinigen en kunststof afpoetsen

Ruiten en spiegels streeploos reinigen met ruitenreiniger. Door vuile ruiten kijken is erg storend. Evenals vakjes met vochtvlekjes. Ten slotte doen we de controle conform de boeking.

De autobekleding en de rest van het interieur is nu schoon en ontsmet.

Een afspraak voor jouw autobekleding stoomreinigen kan je online inplannen. In je programma heb je op zijn minst een vlekkenbehandeling nodig. Ofwel een Showroomklaar programma boeken. 

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Wash and Care?
✔️Top reiniging aan huis of bedrijf
✔️Geen voorrijkosten
✔️Goede aftersale service
✔️Deskundigheid sinds 2011
✔️Beste prijs-kwaliteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *