Flyerpartner worden

Flyerpartner worden

Als Flyerpartner van Wash and Care zorg je ervoor dat jouw buurt ons leert kennen door flyers in de brievenbussen te doen. Elke Flyerpartner van Wash and Care krijgt een X aantal flyers met een unieke kortingscode. Met deze unieke kortingscode wordt er bijgehouden wat de opbrengsten zijn per Flyerpartner. Deze kortingscode vertegenwoordigt een kortingspercentage voor de klanten. Hierdoor is de kans al groter dat klanten de service boeken, en jij dus meeverdient. Als Flyerpartner van Wash and Care kan je dus veel verdienen.

Verdiensten
Voor het in de brievenbussen plaatsen van het nader overeen te komen aantal flyers wordt er een vast bedrag betaald. Dit bedrag varieert tussen de €50 en €200 en afhankelijk van de hoeveelheid flyers die bezorgd zullen worden. Als de flyers op de juiste adressen afgeleverd worden, zullen deze meer opbrengen, en verdien jij ook meer. Per klant verdien je mee. Wij houden je periodiek op de hoogte van de opbrengsten. Zie schema onderaan voor de bonusverdiensten per klant.

Wat voor bedrijf is Wash and Care?

Wash and Care is een schoonmaak en poetsbedrijf dat auto’s, motorfietsen, bestelbussen, vrachtwagens, boten, caravans en campers op locatie bij de klant reinigt. WaC reinigt het interieur en exterieur van voertuigen met hete stoom. reinigen met stoom is milieuvriendelijk doordat wij een auto al met 5 liter water wassen (wasstraat tot wel 300L). Tevens is stoom een krachtige schoonmaak methode die ook de hoeken en naden reinigt. WaC is een jong bedrijf dat sinds 2011 een zeer goede reputatie heeft opgebouwd. De klantwaardering is op dit moment gemiddeld 9.4.

Ben je 13 jaar of ouder? Meld je snel aan!