Geplaatst op 4 reacties

De autolak coaten ter bescherming

auto lakbescherming coat wax aanbrengen Jet Seal

Vooral in de winter is het belangrijk om de autolak van goede bescherming te voorzien. Pekel en overige weersinvloeden hebben een negatief effect op de lak. Dit resulteert zich vaak in minder glans, doffe lak, en in het ergste geval vreet het door de lak heen en krijg je sneller roest. Een goede coat wax aanbrengen helpt. Doordat deze een coat wax een dunne laag aanbreng op de lak, heb je dus een extra bescherming. Voordat je hieraan begint is het belangrijk dat de auto grondig wordt gereinigd. Door de wasstraat rijden schiet vaak tekort hierin. De auto met een goede shampoo op de hand reinigen of een hittereiniging (stoom) levert betere resultaten. Hierna breng je op de hand of machinaal de coat wax aan. Wij maken gebruik van Jet Seal of Top Coat sealant. Deze Amerikaanse producten op de juiste manier aanbrengen, resulteert ook in meer glans. Bekijk de video hieronder voor een impressie.

Indien je jouw auto door ons wil laten reinigen en machinaal poetsen met een coat wax op jouw locatie, boek via de onderstaande link een afspraak. Kies bij 2 van 5 voor: Exterieur reinigen + coat wax (bescherming) €75.

4 gedachten over “De autolak coaten ter bescherming

 1. Wat kost alleen een coating buiten kant

  1. He Joyce,

   Bedankt voor je reactie.
   Inclusief de buitenkant reinigen komt je uit op €75 – Geen voorrijkosten. De overige opties die je ziet als je op de button klikt, is voor polijsten. Dat is dus wat anders. Je kan eenvoudig vanaf daar boeken door te beginnen met het selecteren van je postcodegebied, en eend atum en tijd te selecteren.
   Mocht je nog vragen hebben, laat het weten.
   Groeten,

   Ramon
   Wash and Care

 2. Heren
  Een vraagje?

  Wat zijn de prijzen bij jullie op dit moment om de autostoelen te reinigen
  Voor en achterbank

  Gr mitch

  1. Goedemiddag, bedankt voor jouw bericht.
   Alleen de bekleding laten reinigen kost €69. https://www.washandcare.nl/autobekleding-reinigen-stomen/
   Echter zou ik je aanraden om ook de rest van het interieur te laten reinigen. Voor de €20 meer, krijg je echt wel een schoon gestoomd interieur.
   Goed gereinigde matten, ramen gereinigd, dashboard en alle vakken gestoomreinigd, kofferbak als deze leeg is.
   Vanaf deze link kan je indien wenselijk jezelf gelijk inplannen.

   Mocht je vragen hebben, laat het weten.

   Groeten, Ramon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *