Auto reinigen, stomen en poetsen aan huis

Autoreiniging aan huis

Laat uw auto professioneel reinigen en stomen. Exterieur €25 en Interieur €45 – geen voorrijkosten. Immers is een auto stomen de beste schoonmaak. Ook voor vlekken of nare lucht. Kortom, een ontsmet interieur. Maar onze  Abonnementen hebben de beste deal. Klaar voor de ECHTE schoonmaak?

Prijskaart homepage (1)

Kies programma

Prijskaart homepage (1)

Kies programma

[rpt name="interieur-exterieur"]

⏱ Binnen ± 48u - 7 dagen in de week ⭐ Prima prijs - geen voorrijkosten 🦠 Stoom ontsmet en is ecologisch

Vol gemak uw auto laten reinigen aan huis

Welke reiniging moet ik kiezen?

Bij Wash and Care kunnen alle programma's op maat worden gemaakt. Hieruit volgt: Programma (1) is het minst vooraf ingericht. Terwijl programma (2) vooraf is ingericht naar wat men meestal wil laten schoonmaken.

De programma's (1) tot en met (4) kiezen klanten meestal.
(1) Auto interieur reinigen €45. (2) Interieur extra & exterieur / meest gekozen €129. (3) Showroomklaar maken €289. (4) Autobekleding reinigen met of zonder de rest van het interieur €69
Kies ons  Altijd Schoon abonnement va €29.99 per maand voor de beste deal. Krijg uw auto interieur en exterieur per twee, vier of acht weken automatisch gereinigd. Geen gedoe met afspraken inplannen. Maximaal voordeel en alles in één keer geregeld.

Specifieke programma's
(5) Schimmel reinigen en interieur €89. (6) Motorfiets reinigen €49. (7) Rooklucht, Hondenlucht  of muffe lucht neutraliseren €149. (8) Lederenbekleding reinigen en interieur €79. (9) Kots, Zuivel reinigen en geur neutraliseren met of zonder de rest van het interieur €69. (10) Auto poetsen en polijsten v.a. €75.

Wagenpark reinigen wagenpark onderhouden

Laat u ontzorgen, en geef de schoonmaak van uw wagenpark uit handen. Ook éénmalig reinigen is mogelijk zodat de nieuwe collega schoon kan starten. Onder andere reiniging van bestelbussen, vrachtwagens tot aan machines. Maar ook de banden op spanning brengen of vullen van vloeistoffen dragen we zorg voor.  Lees meer...

Auto professioneel reinigen en stomen

Bekijk de video hieronder en ontdek de kracht van auto stomen. Maar ook het gemak van service op uw locatie binnen veelal 48 uur. Bovendien betaalbaar en eenvoudig online in te plannen. Kies voor ecologisch heet reinigen door professionals - sinds 2011. Tevens wordt ontsmetten met stoom aangeraden door het RIVM.

🛠Braaksel / Verf  ✅Hondenlucht / Rooklucht  🦠Schimmel / schimmellucht  🐕Dierenhaar / ontlasting

deurranden auto schoon

Basis interieur reiniging €45

 • Dashboard, middenconsole, en vakken stoomreinigen (indien leeg)
 • Stoelen en bank stomen (oppervlakkig) T.b.v. stof en bacteriën
 • Tussen de stoelen met stoom schoon blazen en uitzuigen
 • Vloer en matten uitzuigen en stomen
 • Kofferbak (indien leeg)
 • Ramen reinigen
 • Deurranden stoomreinigen (bij interieur en exterieur reiniging)
Auto professioneel reinigen

Basis exterieur reiniging €25

 • Carrosserie reinigen
 • Velgen, tankklep, ruiten en spiegels  reinigen
 • Deurranden en kofferbakrand reinigen bij interieur & exterieur
Lederbehandeling auto

Interieur opties

 • Vlekkenbehandeling / bekleding reinigen (shamponeren + diep stomen)
 • Kunststof poetsen en voeden
 • Lederbehandeling
 • Geurbehandeling specifiek of rondom (Rooklucht of Hondenlucht)
 • Schimmel reinigen (heet stomen)
 • Plafond reinigen
Auto professioneel reinigen poetsen Amsterdam Rotterdam Den Haag Utrecht Hilversum Almere

Exterieur opties

Autoreiniging op de volgende locaties

Uw auto laten reinigen kan in en rondom: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Zoetermeer, Haarlem,  Apeldoorn. Evenals; Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Flevoland & Gelderland. Postcodes [1000 - 4299], [3400 - 4199], [6500 - 7399], en [8000+ & 8200+]. Bedrijven die meer dan drie auto's mogen een offerte aanvragen.

motorkap polijsten
Doffe lak of lichte krassen?
Op uw locatie is het mogelijk de auto te polijsten. In één of twee stappen kunnen wij de lichte krassen of doffe plekken eruit poetsen. Evenals het poetsen van schade door vogelpoep of bomen. Bovendien krijgt u eerst een stevige exterieur reiniging. Vervolgens polijsten zoals op de afbeelding is te zien. Ten slotte brengen we de lakbescherming aan. Ook drie stappen polijsten is mogelijk. Lees meer...

autobekleding schoonmaken
Schone stoelen en bankbekleding?
Door shampoo en hete stoom mag u een mooi resultaat verwachten. Ook crème bekleding krijgen wij vlekvrij. Kortom bekleding van alle soorten en kleuren kunnen wij aan huis of bedrijf reinigen. Echter is de bekleding soms versleten of verkleurd. Waardoor is het onmogelijk om de bekleding zo goed als nieuw te krijgen. Lees meer...

[rpt name="losse-reiniging-homepage"]

Wat wordt er van mij verwacht?

Om uw auto te reinigen moet de auto leeg zijn. Hierdoor krijgt u een interieur schoner. Maar ook spullen die niet zoek raken of stuk gaan.
Omdat wij dichtbij uw auto moeten parkeren, zal uw auto wellicht verplaatst moeten worden. Daarnaast komen wij bij u aan tussen uw gekozen tijd en een uur. Indien het later wordt, nemen wij contact met u op. Daarom is ons advies om een datum te kiezen waarop u flexibel bent. Bekijk de Veel Gestelde Vragen voor meer algemene informatie.

cabriodak wassen en mos verwijderen

Cabriodak reinigen?

Cabrio's hebben na verloop van tijd mos en vuil in de naden. Doordat u deze niet of amper in de wasstraat kan laten wassen, hoopt het op. Waardoor u een cabrio dak vaker op de hand moet laten reinigen. Daartoe komt auto stomen goed van pas. Het reinigen van een cabrio dak is een klus apart. Omdat vuil na het reinigen weer in de textiel trekt, is bescherming nodig. Wij maken gebruik van Chemicalguys.eu. Mits deze juist is aangebracht, stoot het dak vuil en water af. Al met al is een basis reiniging niet genoeg. Daarom hoort u bij "staat van het voertuig" voor "Extra vervuild" of "Extreem vervuild" te kiezen tijdens het boeken.

Auto stomen mos hars verwijderen

Mos en hars op de auto reinigen?

Doordat wij de auto reinigen met hogedruk stoom, krijgen wij ook zulke auto's beter schoon. Immers is handwerk in tegen stelling tot wasstraten in zulke gevallen vereist. Ook omdat een auto heet reinigen meer oplevert. Echter zonder dat er grond vervuild raakt. Laat nieuw leven in uw auto blazen door een vakman bij u thuis of op uw werk.

Top autopoetsers staan voor u klaar

Onze autopoetsers staan klaar om uw auto te reinigen aan huis of bedrijf. Lees hier wat klanten van poetsers vinden.

Schimmel reinigen

Ook voor het reinigen van schimmel in uw auto kunnen wij u op locatie van dienst zijn. Behalve dat we de schimmel verwijderen, reinigen wij uw auto interieur professioneel. Daarnaast is stoom bij uitstek de beste manier om een schimmel in een auto interieur te reinigen. 

Wat klanten van Schimmel reinigen vinden

Bekijk onze Trustpilot recensies van klanten die op locatie hun beschimmelde auto interieur hebben laten stomen. 

Verf uit de auto reinigen

Verf professioneel reinigen autobekleding

U komt van de bouwmarkt met op maat uw verf. Terwijl u rijdt, ruikt u opeens verf. Voordat u verhaal gaat halen, kunt u beter de auto eerst professioneel laten reinigen. Waardoor de verf minder goed hecht en of droogt. Als gevolg dat het reinigen minder complex zal zijn. Zo zijn de kosten minder. Echter zal bij Latex of verf op basis van terpentine, de reiniging altijd langer duren. Omdat tijdens zo een reiniging verdund verf kan gaan spatten, reinigen wij ook de rest van het interieur. Indien u foto's heeft, voeg die toe aan uw bericht.

Motorfiets laten reinigen en poetsen

motorfiets professioneel laten reinigen

Onze reiniging met hogedruk stoom is een goede manier om uw motorfiets goed te reinigen. Want door de hitte weekt vuil en vet prima los. Zo krijgt u echt schone velgen. Zoals op de foto zichtbaar is, reinigen we ook de hoeken en naden. 

Carwash event bij uw bedrijf

Carwash event

Verras uw werknemers met een carwash op uw locatie voor professioneel reinigen van hun auto's. Ofwel alle lease of poolauto's eens goed laten reinigen. Maar ook  de banden op spanning brengen en vloeistoffen bijvullen. Kortom, echt schoon , veilig en zuinig rijden. Toch is een carwash event waarbij de werknemer zelf betaalt zinvol. Immers is waardering uiten naar uw team van groot belang.

Doffe plekken of krassen op de auto eruit poetsen?

auto poetsen coaten wax

Als u doffe plekken, krassen of ingebrand vogelpoep op de auto heeft, is polijsten de oplossing. Maar alleen de coat wax machinaal laten poetsen is ook mogelijk.
Eerst wordt de buitenkant van de auto goed gereinigd. Als de lak ruw aanvoelt, is kleien soms nodig. In de eerste plaatst is een auto coat waxen bedoeld ter bescherming. Toch zal het vaak bijdragen aan de glans. Lees meer over hoe wij de auto polijsten en poetsen

Iedereen in Nederland, in alle gemak, voordelig voorzien van een hygiënisch nette auto” is de missie van Wash and Care.

[rpt name="losse-reiniging-homepage"]