Autopoetsbedrijf in Utrecht

Bij Wash and Care begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw auto te laten stralen, zowel van binnen als van buiten. Als toonaangevend autopoetsbedrijf van Utrecht en omgeving bieden wij een breed scala aan professionele diensten van grondige reinigingen; van het exterieur tot uitgebreide interieurreinigingen. Met onze jarenlange ervaring en aandacht voor detail garanderen wij dat jouw auto weer als nieuw zal aanvoelen. Bovendien komen wij bij jou langs op locatie zonder hiervoor voorrijkosten te vragen.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Auto zelf poetsen of auto laten schoonmaken in Utrecht?

Niemand heeft er veel zin in: zelf je auto poetsen. Het kost veel tijd. Het reinigen zelf neemt veel tijd in beslag en bovendien moet je van tevoren uitzoeken welke middelen geschikt zijn om je voertuig mee te poetsen. Daarom prefereren velen de wasstraat. Dit bespaart door drukte in de car wash ook niet veel tijd. Bovendien maken wasstraten gebruik van chemische poetsmiddelen die op den duur schade toebrengen aan je auto.

Kies daarom voor Wash and Care, een degelijk autopoetsbedrijf in regio Utrecht. Wij reinigen je auto middels stoom. Een stoomreiniging is een ecologisch verantwoorde reiniging en zal juist de levensduur van je auto verlengen, omdat oxidatie en roest worden tegengegaan. Bovendien komen we bij je langs op locatie zonder voorrijkosten te rekenen. Of je nu thuis bent of op kantoor; de locatie maakt niet uit. Hierdoor bespaar je bij ons echt tijd, omdat je niet hoeft te stoppen waarmee je bezig bent terwijl wij je auto wassen.

Ons autopoetsbedrijf pur sang

Wanneer je kiest voor ons autopoetsbedrijf in regio Utrecht, dan heb je de keuze uit drie reinigingsprogramma’s. We bieden een reiniging voor het interieur, exterieur en een combinatie van beide. Hierbij zijn de volgende diensten inbegrepen:

  • Het aanbrengen van glascoating
  • Het reinigen van cabriodaken
  • Met lak hertellende wax schoonmaken
  • Het reinigen van andere voertuigen
  • Verwijdering van vervelende luchtjes
  • Stomen van de bekleding van je auto
  • Herstellen doffe lak
  • Wegwerken krassen
  • Terugbrengen glans van de autolak

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Meerdere voertuigen reinigen

Bij Wash and Care zijn we niet alleen gespecialiseerd in het reinigen en polijsten van auto’s, maar bieden we ook onze professionele diensten aan voor andere voertuigen. Of het nu gaat om motorfietsen, campers, vrachtwagens of caravans, ons ervaren team staat klaar om elk voertuig met dezelfde zorg en aandacht te behandelen. Wij mogen grotere voertuigen ook op publieke grond poetsen. Normalerwijze staan de meeste gemeentes dit niet toe, omdat in de poetsmiddelen chemicaliën zitten die de bodem indringen en deze zo verontreinigen. Bij onze stoomreiniging hebben we niet met die beperking te maken.

Interieur van je auto grondig reinigen

Wil je meteen ook het interieur van je auto reinigen in regio Utrecht? Ook dat kan Wash and Care voor je regelen. Het interieur van je auto krijgt dagelijks veel te verduren, van gemorste drankjes tot stof en vuil dat zich ophoopt. Bij Wash and Care begrijpen we hoe belangrijk een schoon en fris interieur is voor jouw rijcomfort en gezondheid. Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste technieken en milieuvriendelijke producten om jouw auto-interieur grondig te wassen in Utrecht en omstreken. We besteden aandacht aan elk detail, van het stofzuigen van de vloermatten tot het reinigen van de bekleding en het dashboard.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Polijsten van je auto

Het polijsten van je auto is essentieel om kleine krassen en doffe plekken te verwijderen, waardoor je voertuig zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt. Bij Wash and Care zijn we gespecialiseerd in het polijsten van auto’s, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige polijstmiddelen en geavanceerde technieken. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat jouw auto weer straalt als nooit tevoren, door zorgvuldig alle oppervlakken te behandelen en de lak te herstellen.

Deskundig weghalen schimmel

Schimmel in je auto kan niet alleen onaangenaam ruiken, maar ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Bij Wash and Care bieden we deskundige schimmelverwijdering aan om jouw auto weer veilig en fris te maken. Onze ervaren specialisten gebruiken professionele technieken en milieuvriendelijke middelen om schimmel grondig te verwijderen en verdere groei te voorkomen. We reinigen alle aangetaste oppervlakken en zorgen ervoor dat de luchtkwaliteit en hygiëne in jouw auto weer optimaal is.

Kies voor ons auto schoonmaakbedrijf in Utrecht en omstreken

Kies voor ons autopoetsbedrijf, wanneer je woont in Utrecht en omstreken. We staan zeven dagen per week voor je klaar en komen graag bij je langs voor een reiniging van je voertuig op locatie. Dit geldt voor onderstaande 6 regio’s met postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Zoek jij daarom een autopoetsbedrijf in Roosendaal of wil je jouw auto laten wassen in Tilburg, neem dan gerust contact met ons op. Onze stoomreiniging is ecologisch verantwoord en is efficiënt in de verwijdering van vervelende luchtjes, het vernietigen van bacteriën en een effectieve dieptereiniging van binnen- en buitenkant van je voertuig.