Autopoetsbedrijf in Tilburg

Bij Wash and Care, hét autopoetsbedrijf van Tilburg en omstreken, krijgt jouw voertuig de zorg en aandacht die het verdient. Bij Wash and Care streven we ernaar om jouw auto te laten stralen, zowel van binnen als van buiten. Met onze passie voor auto’s en ons streven naar perfectie, bieden wij een uitgebreid scala aan hoogwaardige autopoetsdiensten op locatie en zonder voorrijkosten. Of het nu gaat om een reiniging van het exterieur, het herstellen van de glans van de lak of het reinigen van het interieur, bij Wash and Care ben je aan het juiste adres voor professionele poetsbeurt met een persoonlijke touch.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

De voordelen van een auto schoonmaakbedrijf in Tilburg

Is een autopoetsbedrijf in Tilburg niet duurder dan het zelf doen? Dat is een veel gestelde vraag en vast ene die jij je ook wel eens gevraagd hebt. Als je echter je auto zelf wilt wassen, heb je ten eerste enige kennis nodig. Je moet immers weten met welke middelen jij je auto wel of niet mag poetsen. Dit om schade te voorkomen. Daarnaast moet je maar tijd hebben om je auto goed te wassen.  Vanwege een gebrek aan tijd rijden mensen niet voor niks snel even langs de wasstraat. Een car wash is daarentegen door de drukte niet altijd sneller en bovendien werken wasstraten met chemische reinigingsproducten die niet bevorderlijk zijn voor de levensduur van je auto.

Kies je Wash and Care als jouw professionele poetsbedrijf, dan poetsen wij je auto met een stoomreiniging. Dit houdt in dat we geen chemische middelen gebruiken, wat zowel de levensduur van je auto verlengt als bijdraagt aan een beter milieu. Bij ons bespaar je bovendien tijd, want wij komen bij jou langs op locatie. Of dat nu thuis is of op je werk; wij poetsen je auto waar je wilt en zonder voorrijkosten.

De diensten van jouw autopoetsbedrijf in Tilburg

Bij Wash and Care bieden we drie reinigingen aan voor je auto: een voor de binnenkant, een voor de buitenkant en een combinatie reiniging. Hierbij zitten de volgende services onder andere inbegrepen:

  • Het reinigen van het dak van je cabrio.
  • Herstel van dofheden in de lak.
  • Verwijdering van vieze geuren in auto.
  • Stoomreiniging van je autobekleding.
  • Schoonmaken met lak herstellende wax.
  • Krassen wegwerken.
  • Andere voertuigen dan auto’s poetsen.
  • Glascoating aanbrengen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Je complete wagenpark laten wassen

Het kan zijn dat jij de trotse eigenaar bent van een caravan, camper of motorfiets. Of als je een eigen bedrijf hebt, ben je misschien ook in het bezit van een aantal busjes en vrachtwagens. Bij Wash and Care kun je terecht voor je hele wagenpark. Doordat wij werken met stoom in plaats van chemische poetsmiddelen, mogen wij van de gemeente ook op publieke grond werken. Normaal mag dit namelijk niet, omdat de chemicaliën van de poetsmiddelen de bodem in kunnen trekken en het milieu zodoende kunnen verontreinigen.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

De binnenkant van je auto wassen

De binnenkant van je auto wassen in Tilburg en omstreken? Ook daarvoor kun je terecht bij Wash and Care. Veel mensen vergeten wel eens dat naast de buitenkant ook de binnenkant van je auto dagelijks gebruikt wordt en dus vies wordt. Wij reinigen met stoom ook het interieur van je wagen. Door deze effectieve dieptereiniging worden hardnekkig vuil, diepe vlekken en bacteriën uit de auto verwijderd. Hierbij maakt het niet uit wat voor een soort bekleding je hebt. Onze behandelmethode is vriendelijk voor zowel stof als leer als tapijt.

Schimmel verwijderen

Op vochtige, donkere plekken kan wel eens schimmel ontstaan. Dit is niet anders bij een auto. Schimmel in je voertuig is niet goed voor je gezondheid en het veroorzaakt ook nare geurtjes. Bij Wash and Care verwijderen we met onze unieke behandelmethode schimmel uit je auto. Hierbij pakken we meteen de dieperliggende oorzaak aan, zodat het ook niet terug kan komen. Wij maken je auto schimmelvrij, of je de schimmel nu slechts op een plek hebt zitten of verspreid door de hele auto.

Krassen en dofheden wegwerken

Naast het grondig reinigen van voertuigen, zorgen we bij Wash and Care er nu ook voor dat je auto een showroomglans krijgt door middel van hoogwaardige polijsttechnieken. Of het nu gaat om het verwijderen van lichte krassen, het herstellen van doffe lak of het herstellen van de glans van je auto, Wash and Care staat garant voor een verbluffend resultaat.

Kosten van een auto laten schoonmaken in Tilburg

We hebben kortom drie algemene reinigingsprogramma’s voor de binnenkant van je auto, buitenkant en allebei. Hierbij heb je nog verschillende subprogramma’s, zoals een basis- of complete reiniging. Een stoomreiniging is over het algemeen iets duurder dan traditionele poetsmethodes. Op de lange termijn bespaar je echter geld met een stoomreiniging, doordat de levensduur van je auto verlengd wordt. Eveneens helpt stoom oxidatie en roest te voorkomen.

Wash and Care als jouw autopoetsbedrijf in Tilburg

Wil jij ook op locatie je auto laten reinigen in Tilburg en omstreken? Kies dan voor Wash and Care, want wij komen bij je langs om je voertuig deskundig te reinigen. Wij zijn werkzaam in zes regio’s van Nederland: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Utrecht of een autopoetsbedrijf in Roosendaal? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, waarbij we alles uit handen nemen. Het enige wat jou rest, is je auto tijdig leegmaken.