Autopoetsbedrijf in Spijkenisse

Wanneer je op zoek bent naar een autopoetsbedrijf in Spijkenisse, dan ben je bij Wash and Care op de juiste plek. Wij bieden een praktische en ecologische stoomreiniging aan bij jou thuis. Onze professionals kunnen snel vlekken, onaangename luchtjes en vuil verwijderen en we doen dit op locatie zonder voorrijkosten te rekenen. Met onze perfect uitgeruste bestelbussen komen we langs om je voertuig weer stralend schoon te maken.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

De voordelen van een auto schoonmaakbedrijf in Spijkenisse

Wanneer je van plan bent om je auto of ander voertuig te wassen in de omgeving van Spijkenisse, dan snappen wij dat je geen zin hebt om dit zelf te doen. Het is een klusje dat veel tijd in beslag neemt en bovendien moet je wat kennis hebben. Je wilt immers niet op de verkeerde manier of met de onjuiste poetsmiddelen je auto wassen. Een wasstraat is een veelgehoorde tweede keuze, maar die zijn vaak duur, het is er druk en de chemische middelen zijn niet goed voor je voertuig.

Bij Wash and Care heb je deze problemen niet. Wij komen bij je op locatie langs zonder voorrijkosten te rekenen. Dit houdt in dat je zowel thuis als op kantoor door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden, terwijl wij je voertuig schoonmaken. Dit voorkomt onnodig tijdverlies! Bovendien werken wij met stoomreinigingen, waaruit chemische toevoegingen ontbreken. Dit is voordelig voor je auto, want de levensduur wordt verlengd. Stoom gaat namelijk oxidatie tegen. Door de afwezigheid van chemicaliën is het bovendien een milieuverantwoorde keuze.

De diensten van Wash and Care

Bij Wash and Care bieden we een uitgebreid scala aan hoogwaardige diensten om jouw auto weer in topconditie te brengen. Denk bijvoorbeeld aan dingen als:

  • Poetsen van campers, caravans, motorfietsen en vrachtwagens
  • Wassen van daken van cabrio’s
  • Toepassen glascoating
  • Met lak herstellende wax reinigen
  • Onaangename geurtjes weghalen
  • Stomen van bekleding
  • Doffe lak herstellen
  • Weghalen krassen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Het interieur van je auto laten reinigen in Spijkenisse

Bij Wash and Care bieden we een grondige en effectieve interieurreiniging met behulp van stoomtechnologie. Deze innovatieve methode maakt gebruik van hete stoom om diep doorgedrongen vuil, bacteriën en nare geuren in je auto-interieur te verwijderen. Stoomreiniging is niet alleen zeer efficiënt, maar ook milieuvriendelijk en veilig voor alle soorten bekleding en oppervlakken. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in je auto weer fris en schoon worden.

Schimmel in auto

Schimmel verwijderen

Heb je last van schimmel in je auto? Dat is niet alleen vervelend, maar kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Gelukkig staan de experts van Wash and Care voor je klaar om deze problemen aan te pakken. Met onze gespecialiseerde schimmelverwijdering technieken zorgen we ervoor dat jouw auto weer schoon en gezond wordt. Of het nu gaat om schimmel op een plek in je auto of schimmel die overal zit, wij weten hoe we het grondig moeten aanpakken, waarbij we tevens het onderliggende probleem aanpakken.

Je auto polijsten

Wil je jouw auto weer laten stralen als nooit tevoren? Laat dan je auto polijsten bij Wash and Care. Met onze professionele polijstbehandelingen verwijderen we kleine krasjes, doffe plekken en andere oneffenheden uit de lak, waardoor jouw auto weer een glanzende en showroom waardige uitstraling krijgt. Onze ervaren specialisten maken gebruik van hoogwaardige polijstmiddelen en geavanceerde technieken om het beste resultaat te garanderen.

auto wassen en polijsten

Kosten van ons autopoetsbedrijf nabij Spijkenisse

Bij Wash and Care hebben we drie hoofdwasprogramma’s: een voor het exterieur, een voor het interieur en een combinatieprogramma. Daarbinnen bieden we nog meerdere subprogramma’s aan, zoals complete of basis reinigingen. Over het algemeen is een stoomreiniging iets duurder dan traditionele poetsmethodes. Op de lange termijn is stoom echter voordeliger. Een stoomreiniging zorgt namelijk wel voor een langere levensduur van je auto, doordat oxidatie voorkomen wordt en de mechanische onderdelen goed beschermd worden.

Jouw auto laten schoonmaken in Spijkenisse door Wash and Care

Wanneer je op zoek bent naar een duurzaam autopoetsbedrijf in Spijkenisse en omgeving, dan ben je bij Wash and Care op de juiste plaats. We werken zeven dagen per week, komen op locatie langs en vragen hiervoor geen voorrijkosten op de volgende zes werkgebieden: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je daarom op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Den Bosch of iemand die je auto komt wassen in Hoorn? Dan kan dat bij ons. We komen graag bij je langs.