Autopoetsbedrijf in Roosendaal

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel autopoetsbedrijf in Roosendaal, dan is Wash and Care de perfecte keuze voor jou. Met jarenlange ervaring en een passie voor autoverzorging, bieden wij een breed scala aan diensten die ervoor zorgen dat jouw voertuig er altijd op zijn best uitziet. Bovendien komen wij bij je op locatie langs en rekenen hiervoor geen voorrijkosten.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Een auto schoonmaakbedrijf in Roosendaal inschakelen?

Je zou het misschien niet zo zeggen, maar een autopoetsbedrijf in Roosendaal inschakelen is op de lange termijn voordeliger dan zelf je auto wassen of door een wasstraat te rijden. Dit komt, doordat je zelf kennis moet hebben van de geschikte reinigingsmiddelen voor jouw auto, als je jouw auto zelf wilt schoonmaken. Bovendien kost het zelf reinigen van je voertuig veel tijd. Wasstraten bieden hierin ook niet echt uitkomst. Ze zijn duur, het is er druk en er worden chemische reinigingsproducten gebruikt die op den duur schade kunnen toebrengen aan je auto.

Kies je voor Wash and Care, dan komen wij ten eerste bij jou op locatie en poetsen wij je voertuig. Hierdoor kun jij doorgaan met je dagelijkse taken, terwijl wij je auto weer laten stralen. Bij ons bespaar je dus daadwerkelijk tijd. Daarnaast wassen wij voertuigen middels een stoomreiniging, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. Dit is beter voor je auto en beter voor het milieu. Als laatste vragen wij geen voorrijkosten bij ons voordelige dienstenpakket.

Diensten bij ons autopoetsbedrijf

Wanneer je ons je auto laat reinigen in Roosendaal, dan heb je de keuze uit drie wasprogramma’s. Dit omvat de volgende diensten:

  • Cabriodaken poetsen
  • Glascoating aanbrengen
  • Verwijderen vervelende geurtjes
  • Autobekleding stomen
  • Herstellen doffe lak
  • Krassen wegwerken
  • Reiniging met lak herstellende wax
  • Volledige reiniging andere voertuigen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Interieur van je auto laten wassen

Ook wanneer je het interieur van je auto wilt wassen in Roosendaal, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Wash and Care begrijpen we hoe belangrijk het is om het interieur van je auto schoon en fris te houden. Daarom bieden wij een professionele stoomreinigingsdienst aan die je auto grondig reinigt en desinfecteert. Stoomreiniging is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook uiterst effectief in het verwijderen van hardnekkig vuil, bacteriën en allergenen. Onze ervaren medewerkers gebruiken geavanceerde stoomreinigingstechnieken om elke hoek en spleet van je auto te bereiken, zodat je weer kunt genieten van een hygiënische en prettige rijervaring.

auto wassen en polijsten

Polijsten van de lak

Wil je de glans en uitstraling van je auto herstellen? Bij Wash and Care bieden wij een hoogwaardige polijstservice die je auto weer als nieuw laat stralen. Ons team van experts gebruikt de nieuwste polijsttechnieken en -producten om kleine krasjes, swirls en andere onvolkomenheden uit de lak te verwijderen. Door het polijsten wordt niet alleen de esthetiek van je auto verbeterd, maar ook de lak beschermd tegen verdere schade.

Professioneel schimmel verwijderen

Schimmel in je auto kan niet alleen schadelijk zijn voor de bekleding en het interieur van je auto, maar ook voor je gezondheid. Bij Wash and Care bieden wij een gespecialiseerde schimmelverwijderingsservice om dit probleem grondig aan te pakken. Onze deskundige medewerkers gebruiken geavanceerde technieken en veilige, effectieve producten om schimmel en meeldauw volledig te verwijderen en verdere groei te voorkomen. We zorgen ervoor dat je auto weer fris en gezond is, zonder sporen van schimmel of nare geuren.

Kosten van je auto laten wassen in Roosendaal

We bieden drie algemene wasprogramma’s: een voor het interieur, een voor het exterieur en een combinatieprogramma. Binnen deze programma’s bieden we nog een aantal subprogramma’s aan, zoals een basisreiniging of complete poetsbeurt. Stoomreinigingen vallen meestal duurder uit dan traditionele poetsmethodes, maar op den duur zijn stoomreinigingen beter voor je portemonnee. Dit komt, doordat je auto met stoom langer meegaat. Mechanische onderdelen worden beter beschermd en dit leidt tot een langere levensduur van je wagen.

Auto door ons laten schoonmaken in Roosendaal

Laat je auto ook door ons autopoetsbedrijf van Roosendaal en omgeving schoonmaken. We werken zeven dagen per week en komen bij jou op locatie langs zonder voorrijkosten te vragen. Dit geldt voor onderstaande 6 regio’s met postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Zoek jij daarom een autopoetsbedrijf in Purmerend of wil je jouw auto laten wassen in Leiden, neem dan gerust contact met ons op. Onze stoomreiniging is milieuvriendelijk en gebruikt geen schadelijke spullen. Dit komt zowel jouw voertuig als het milieu ten goede. Bovendien zorgt de stoom voor het effectief verwijderen van nare geuren, het doden van bacteriën en het grondig reinigen van zowel de binnen- als buitenkant van je voertuig.