Autopoetsbedrijf in Purmerend

We hebben vaak slechts weinig tijd om voldoende aandacht te besteden aan het onderhoud en de reiniging van onze voertuigen. Wash and Care biedt echter een uitstekende oplossing voor het behoud van de glans en schoonheid van je auto. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, het herstellen van kleine krasjes of gewoon het verfrissen van de buitenkant, het laten poetsen van je auto bij ons staat garant voor een professionele en grondige reinigingsservice. Wil jij daarom jouw auto ook wassen in Breda? Maak dan een afspraak bij Wash and Care.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Jouw auto wassen in Purmerend

Jouw auto periodiek reinigen is een hele klus. Ten eerste moet je goed onderzoeken hoe en met welke middelen je jouw auto kunt schoonmaken zonder schade aan te brengen. Dit vergt wel wat ervaring. Bovendien moet je ook maar de tijd vinden om je auto de behandeling te geven die hij nodig heeft. Kies je voor de gouden middenweg en rijd je liever door een wasstraat? Dat is op de lange duur ook geen uitkomst. Je bespaart nauwelijks tijd, aangezien je nog naar de wasstraat moet reizen en het daar vaak erg druk is. Bovendien reinigen ze in een carwash met chemische schoonmaakproducten, die op den duur slecht zijn voor je voertuig.

Bij Wash and Care kun je wel echt tijd besparen, want wij komen op locatie langs. Daarvoor rekenen wij geen voorrijkosten. Of je nu op je werk bent of op kantoor; we wassen je auto gewoon waar jij bent. Daarnaast bieden wij een stoomreiniging aan, die vele malen voordeliger is voor je auto. Dit verlengt de levensduur van je auto en het is een ecologisch verantwoorde keuze. Stoom gaat namelijk oxidatie en roest bij je auto tegen.

Op locatie je auto laten schoonmaken

Wanneer je jouw auto wilt laten schoonmaken op locatie in Purmerend en omgeving, dan kunnen wij je drie wasprogramma’s aanbieden. Wij hebben een interieursreiniging, exterieursreiniging en een combinatie reiniging opgesteld. Bij ons kun je dus voor onder andere de volgende service terecht:

  • Schoonmaken van het dak van cabriolets
  • Wagenpark reiniging
  • Autobekleding stomen
  • Aanbrengen van glascoating
  • Verwijderen van nare luchtjes
  • Doffe lak herstellen
  • Herstellen krassen
  • Poetsen met lak herstellende wax

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Stomen van je interieur

Bij Wash and Care begrijpen we dat een schoon en fris auto-interieur bijdraagt aan een prettig rijervaring. Daarom bieden wij professionele stoomreinigingsdiensten die diep in de bekleding doordringen en hardnekkig vuil, vlekken en geurtjes effectief verwijderen. Onze ervaren specialisten gebruiken de nieuwste stoomtechnologieën om je auto-interieur grondig te reinigen, zonder schadelijke chemicaliën.

Interieur reinigen auto
Schimmel in auto

Verwijderen van schimmel

Schimmel in je auto kan niet alleen onaangenaam ruiken, maar ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Bij Wash and Care hebben we de expertise en de juiste middelen om schimmel grondig en effectief te verwijderen. Onze gespecialiseerde reinigingsmethoden zorgen ervoor dat alle sporen van schimmel verdwijnen, terwijl we tegelijkertijd de groei ervan in de toekomst voorkomen. Of de schimmel zich nu verstopt heeft op een plek of verspreid zit door je auto, vertrouw op Wash and Care voor het veilig en grondig verwijderen van schimmel uit je auto.

Lak polijsten

Wil je de lak van je auto weer laten glanzen als nieuw? Laat het polijsten van je auto over aan de experts van Wash and Care. Met onze geavanceerde polijsttechnieken en hoogwaardige producten verwijderen we krassen, swirls en andere imperfecties, waardoor de originele glans en kleur van je voertuig weer volledig tot hun recht komen. Ons ervaren team zorgt voor een zorgvuldig en professioneel resultaat, waardoor je auto er niet alleen prachtig uitziet, maar ook beter beschermd is tegen de elementen.

auto wassen en polijsten

Kosten van een auto reinigen in Purmerend

Binnen onze drie hoofdreinigingen bieden we ook nog een aantal subprogramma’s aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een totale interieursreiniging of een basis exterieursreiniging. Onze stoomreiniging zal op het eerste zicht duurder lijken dan een traditionelere poetsmethode, maar op den duur zijn stoomreinigingen effectiever en minder schadelijk voor je voertuig. Onze innovatieve beschermingsmethoden versterken mechanische onderdelen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor slijtage en schade, wat op zijn beurt resulteert in een aanzienlijk verlengde levensduur van je wagen.

Kies ook voor ons auto schoonmaakbedrijf in Purmerend

Kies ook voor ons auto schoonmaakbedrijf in Purmerend. Met een toegewijd team van professionals streven we ernaar om je auto weer te laten stralen, zowel van binnen als van buiten. We werken zeven dagen per week en komen bij jou op locatie langs zonder voorrijkosten te vragen. Dit geldt voor onderstaande 6 regio’s met postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Zoek jij daarom een autopoetsbedrijf in Amersfoort of wil je jouw auto laten wassen in Nijmegen, neem dan gerust contact met ons op. Onze hoogwaardige service, aandacht voor detail en gebruik van milieuvriendelijke producten maken ons de ideale keuze voor het onderhoud van je voertuig. Wanneer je voor ons kiest, kies je voor kwaliteit en zorg die je auto verdient.