Autopoetsbedrijf in Nijmegen

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en professioneel autopoetsbedrijf in Nijmegen, dan hoef je niet verder te zoeken. Wash and Care is dé keuze voor het grondig reinigen en verzorgen van jouw voertuig op ecologisch verantwoorde wijze. Met onze expertise, toewijding en gebruik van hoogwaardige producten staan we garant voor een klasse resultaat dat jouw auto weer laat stralen als nieuw. Wij komen bij je langs op locatie zonder voorrijkosten te rekenen.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Waarom een auto schoonmaakbedrijf in Nijmegen inhuren?

Wanneer jij jouw auto wilt laten schoonmaken in Nijmegen en omstreken, dan biedt dat voordelen ten opzichte van het zelf doen. Wanneer je zelf je auto wilt poetsen, moet je namelijk enige kennis hebben over welke reinigingsproducten je mag gebruiken. Bovendien kost het schoonmaken van je auto veel tijd en geduld. Vanwege tijdgebrek rijden daarom veel mensen snel even met hun voertuig door de wasstraat. In de car wash ben je echter niet altijd snel klaar, wanneer files voor de wasstraat staan. Bovendien gebruiken wasstraten vaak reinigingsproducten die chemisch zijn en op den duur schade zelfs kunnen veroorzaken aan je auto. Bij Wash and Care bespaar je tijd en zorg je voor een langer leven van je voertuig. Wij komen bij je langs op locatie: of je nu thuis bent of op kantoor. Bovendien gebruiken wij stoom om je voertuig te wassen, waaruit chemische middelen ontbreken.

Wash and care is daar om je auto te wassen

Wil jij je auto professioneel laten wassen in Nijmegen en omstreken? Schakel dan Wash and Care in. Wij hebben drie wasprogramma’s die zich richten op het interieur van je auto, het exterieur of beide. Hierdoor kunnen we je helpen met de volgende diensten:

  • Het herstellen van doffe lak.
  • Het reinigen van je autobekleding.
  • Het poetsen met lak herstellende wax.
  • Het aanbrengen van een glascoating.
  • Het reinigen van je complete wagenpark.
  • Het herstellen van krassen.
  • Het weghalen van vervelende geuren.
  • Het reinigen van cabriodaken.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Ook voor andere voertuigen

Onze zakelijke klanten hebben vaak niet alleen auto’s in hun wagenpark. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om andere voertuigen op locatie te reinigen. Zo kun je bij ons ook caravans en campers, vrachtwagens en motors laten schoonmaken. Middels onze ervaring en know how reinigen we bijna elk voertuig met stoom. Hierdoor mogen wij ook de exterieurs van grotere voertuigen zoals vrachtauto’s op publieke grond reinigen. In veel gemeenten mag dit normalerwijze niet, omdat chemicaliën uit de poetsmiddelen de bodem in kunnen dringen. Bij onze stoomreiniging ontbreken chemische middelen en daarom is ons dit wel toegestaan.

Autolak polijsten

Het polijsten van autolak is een essentiële stap in het onderhoud van een voertuig om een glanzende en professionele uitstraling te behouden. Door het polijsten worden kleine oneffenheden, krassen en doffe plekken verwijderd, waardoor de lak weer zijn oorspronkelijke glans terugkrijgt. Na het polijsten wordt de lak vaak afgedicht met een wax om de glans te behouden en de lak te beschermen tegen toekomstige schade. Bij Wash and Care zorgen we met ons oog voor detail voor een verbluffend resultaat, waardoor het weer lijkt alsof je auto zo uit de showroom komt.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Stoomreiniging van je interieur

Een interieurreiniging met stoom kunnen we ook voor je uitvoeren. Stoomreinigingen zorgen voor dieptereinigingen, waardoor eventueel hardnekkig vuil, vlekken en bacteriën effectief uit je auto worden gehaald. Of je nu leren, stoffen of tapijten bekleding hebt, dat maakt bij ons niks uit. Onze stoomreiniging is voor praktisch iedere soort bekleding te gebruiken.

Weg met die schimmel(geur)

Bij Wash and Care hebben we ook een effectieve oplossing om schimmel te verwijderen, aangezien schimmel in je auto slecht is voor je gezondheid. Bovendien zorgt het voor een muffe, vieze geur. Met onze reiniging pakken we ook de dieperliggende oorzaak aan, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat de schimmel snel terugkeert. Of je nu de schimmel op een plek hebt aangetroffen of verspreid door je hele auto; wij helpen je graag je auto helemaal schimmelvrij te maken.

Kosten van een auto reinigen in Nijmegen

We bieden drie algemene wasprogramma’s aan, waarbij je nog onderscheid kunt maken tussen bijvoorbeeld een basisreiniging of een complete reiniging. Met stoom reinigen is in de regel ietwat duurder dan traditionele reinigingsmethodes, maar op termijn bespaar je geld. Dat komt, doordat traditionele reinigingsproducten nogal wat chemicaliën bevatten waardoor ze op den duur schade aan je auto toebrengen. Met een stoomreiniging heb je dit probleem niet. Bovendien worden roest en oxidatie voorkomen, waardoor de duurzaamheid van je auto toeneemt.

Wash and Care is graag jouw autopoetsbedrijf in Nijmegen

Wash and Care is graag jouw autopoetsbedrijf in Nijmegen, wanneer jij op zoek bent naar een efficiënte stoomreiniging en een autoschoonmaakbedrijf in Nijmegen dat zonder voorrijkosten bij je langs komt. Wij zijn werkzaam in zes regio’s van Nederland: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Lelystad of een autopoetsbedrijf in Leiden? Dan kun je ook contact met ons opnemen. Wij bieden scherpe tarieven voor goede kwaliteit. Wij regelen alles en jij hoeft alleen even de auto uit te ruimen voordat we je bezoeken.