Autopoetsbedrijf in Lelystad

Onze auto’s vormen een belangrijk onderdeel van onze levensstijl. Daarom is het belangrijk om jouw voertuig goed te onderhouden en te laten stralen. Bij Wash and Care begrijpen we de waarde van een glanzende en verzorgde auto. Met onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid streven we ernaar om jouw auto weer te laten stralen als nieuw. Onze uitgebreide diensten maken ons de ideale keuze voor autoliefhebbers die alleen het beste willen voor hun voertuig. Ben jij dus op zoek naar een deskundig autopoetsbedrijf in Lelystad? Schakel ons dan in, want wij komen zonder voorrijkosten op jouw locatie langs.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Waarom ons autopoetsbedrijf in Lelystad?

Voor de uitstraling en levensduur van je auto is het aan te raden om je auto periodiek te reinigen. Je kunt ervoor kiezen om bij mooi weer zelf je auto onder handen te nemen. Weet je echter met welke poetsproducten je moet poetsen? Heb je wel de tijd om deze tijdrovende klus onder handen te nemen? Veel mensen zullen op deze vragen “nee” antwoorden en om die reden naar de lokale car wash rijden. Hier is het echter vaak druk, waardoor je nauwelijks tijd bespaart. Bovendien maken wasstraten gebruik van chemische poetsmiddelen, die op den duur schade aan je auto zullen veroorzaken.

Bij Wash and Care bieden we de ultieme oplossing, wanneer jij je auto wilt reinigen in Lelystad en omstreken. Wij komen ten eerste op jouw locatie langs. Of je nu thuis je auto gepoetst wil hebben of bij je werk, wij komen langs zonder voorrijkosten te rekenen. Wij poetsen je voertuig middels een stoomreiniging. Dit heeft als voordeel dat er geen chemicaliën aan deze poetsbeurt te pas komen, wat de levensduur van je auto zal verlengen. Bovendien is dit een duurzamere keuze voor het milieu.

Deze poetsdiensten bieden wij aan

Bij Wash and Care bieden we drie reinigingsprogramma’s aan: een voor de binnenkant van je auto, een voor de buitenkant en een combinatieprogramma. Hierdoor kun je bij ons voor de volgende diensten terecht:

  • Glascoating aanbrengen
  • Reiniging van je complete wagenpark
  • Autobekleding schoonmaken
  • Verwijderen nare geuren
  • Krassen in lak repareren
  • Doffe lak glanzend maken
  • Met lak herstellende wax ook poetsen
  • Cabrio dak reinigen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Reiniging van je wagenpark

Bij ons auto schoonmaakbedrijf in Lelystad en omstreken zorgen wij ook voor een complete reiniging van je wagenpark. Heb je bijvoorbeeld motors, vrachtwagens, campers of caravans die nodig gepoetst moeten worden? Dan kun je bij ons terecht. Wij mogen zelfs van de gemeente grotere voertuigen poetsen op publieke grond. In veel gemeentes geldt hier normalerwijze een verbod op, omdat de chemicaliën uit traditionele poetsmiddelen de bodem in kunnen trekken. Aangezien wij op een ecologisch verantwoorde manier werken, ondervind je dit verbod niet bij ons.

Complete interieur reiniging

Bij Wash and Care bieden we een uitgebreide interieur reinigingsservice op basis van stoom, waarmee we niet alleen vuil en vlekken verwijderen, maar ook bacteriën en allergenen effectief elimineren. Ons professionele team gebruikt geavanceerde stoomreinigingstechnologie om elk oppervlak in jouw auto grondig te reinigen, van bekleding en tapijten tot dashboard en ventilatieroosters. Met behulp van stoom kunnen we diep doordringen in stoffen en materialen, waardoor zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen worden verwijderd zonder het gebruik van agressieve chemicaliën.

Schimmel deskundig verwijderen

Schimmel in je auto kan niet alleen onaangenaam ruiken, maar ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Bij Wash and Care begrijpen we hoe belangrijk het is om schimmel effectief te verwijderen en de binnenkant van je auto weer veilig en fris te maken. Onze professionele schoonmakers zijn getraind in het identificeren en verwijderen van schimmel op alle oppervlakken, van bekleding tot vloermatten en interieurdelen. Met behulp van speciale reinigingsmiddelen en technieken zorgen we ervoor dat alle sporen van schimmel grondig worden geëlimineerd.

Polijstdiensten

Bij Wash & Care bieden we een polijstservice voor jouw auto, zodat deze er weer uitziet alsof hij net uit de showroom komt. Onze ervaren vakmensen maken gebruik van geavanceerde polijsttechnieken en topkwaliteit producten om krassen, doffe plekken en andere imperfecties te laten verdwijnen. Of je nu kiest voor een snelle touch-up of een uitgebreide polijstbeurt, wij garanderen een verbluffend resultaat dat de glans van jouw autolak herstelt.

Kosten van je auto laten wassen in Lelystad

Binnen de drie poetsprogramma’s die wij bieden, kun je ook nog gebruikmaken van subprogramma’s, zoals een complete interieur reiniging of basis interieur reiniging. Het klopt dat stoom als reinigingsmethode vaak wat duurder uitvalt dan poetsen met poetsmiddelen, maar op den duur bespaar je geld. Je hoeft immers niet steeds de vaak dure reinigingsproducten bij te vullen. Bovendien is stoom veel duurzamer voor je auto dan de vele chemicaliën in de poetsmiddelen. Met ons stoomreinigingsproces kunnen we oxidatie en roest effectief bestrijden, waardoor de mechanische onderdelen van je auto beter worden beschermd en de levensduur ervan wordt verlengd.

Je auto laten schoonmaken in Lelystad door Wash and Care

Bij Wash and Care wordt jouw voertuig gereinigd op een ecologisch verantwoorde manier en komen we op locatie langs zonder hiervoor voorrijkosten te rekenen. Ons werkgebied omvat de volgende postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Hoofddorp of een autopoetsbedrijf in Leiden? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en nemen de volledige schoonmaak voor onze rekening. Het enige wat we van jou vragen, is om je auto vooraf leeg te maken.