Autopoetsbedrijf in Leiden

Bij Wash and Care begrijpen we dat jouw auto meer is dan slechts een voertuig; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom streven we ernaar om niet alleen jouw auto te reinigen, maar ook te zorgen voor een ongeëvenaarde glans en bescherming, zodat je trots kunt zijn op de uitstraling van jouw voertuig. Met onze deskundige service, hoogwaardige producten en aandacht voor detail, staat Wash and Care garant voor een onberispelijk resultaat dat jouw verwachtingen overtreft. Dus ben jij ook op zoek naar een autopoetsbedrijf in Leiden? Twijfel dan niet langer en maak bij ons een afspraak.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

De voordelen van ons autopoetsbedrijf in Leiden

Waarom zou jij jouw auto nu laten schoonmaken door Wash and Care in Leiden en omstreken? Ten eerste is het belangrijk voor de levensduur van je auto om deze regelmatig te poetsen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf je wagen te reinigen. Kies je hier echter voor, dan moet je wel wat kennis hebben van de juiste reinigingsproducten en de juiste manier van poetsen. Bovendien kost zelf je auto poetsen daarom ook wat tijd. Veel mensen kiezen daarom ervoor om naar de wasstraat te rijden. Bij deze wasstraten is het echter vaak ook een drukte van jewelste, waardoor je bijna geen tijd bespaart. Bovendien maken veel wasstraten gebruik van chemische schoonmaakmiddelen die op den duur schadelijk zijn voor je auto.

Dit is niet het geval bij Wash and Care. Wij komen ten eerste op je locatie langs om je voertuig te poetsen. Of dit nu bij je thuis is of op je werk; wij komen langs zonder hiervoor voorrijkosten te rekenen. Wij zorgen er wel voor dat je tijd bespaart! Bovendien maken wij gebruik van een stoomreiniging. Dit is een ecologisch verantwoorde reiniging op basis van hitte en hoge druk, waarbij geen chemische middelen gebruikt worden. Dit is duurzamer voor het milieu en voor je auto!

Deze poetsdiensten bieden wij aan

Bij Wash and Care kun je een drietal poetsprogramma’s afnemen. We hebben een exterieur reiniging, een interieur reiniging en een combinatieprogramma. Dit houdt in dat je bij ons terecht kunt voor de volgende poetsdiensten:

  • Glascoating aanbrengen
  • Poetsen met lak beschermende wax
  • Reinigen van de bekleding van je auto
  • Verwijderen van onaangename geuren
  • Krassen in lak repareren
  • Doffe lak herstellen
  • Cabrio daken reinigen
  • Reiniging van je complete wagenpark

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Je complete wagenpark reinigen op locatie

Ben je een zakelijke klant van ons en wil je jouw hele wagenpark op locatie laten schoonmaken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij poetsen campers, caravans, motorfietsen en vrachtauto’s. Doordat wij werken met stoom, mogen wij ook de buitenkant van grotere voertuigen op publieke grond schoonmaken. In veel gemeentes mag dit normalerwijze niet, omdat de chemicaliën in de poetsmiddelen de bodem in kunnen dringen. Aangezien onze stoomreiniging ecologisch verantwoord is, kunnen wij wel zonder moeite je hele wagenpark onder handen nemen.

Complete interieur reinigen

Wil jij ook je auto laten schoonmaken in Leiden? Neem dan ook je interieur mee! Bij Wash and Care verzorgen we ook dieptereinigingen voor het interieur van je auto. Ook dit gebeurt middels een stoomreiniging, die ons in staat stelt om efficiënt bacteriën en hardnekkig vuil uit je interieur te verwijderen. Uit welk materiaal je bekleding vervaardigd is, maakt hierbij niet uit. Een stoomreiniging kan zowel op leer, kunststof, tapijt of stoffen bekleding uitgevoerd worden.

Schimmel in auto

Schimmel verwijdering op deskundige wijze

Schimmel in je auto veroorzaakt nare geuren en is niet goed voor de gezondheid van jou en je passagiers. Bij Wash and Care hebben we een eigen reiniging ontwikkeld om schimmel effectief uit je auto te verwijderen, waarbij we ook de onderliggende oorzaak aanpakken. Of de schimmel nu op een plek zit of door je hele auto heen, wij kunnen je auto gegarandeerd schimmelvrij maken.

Polijsten van lak

Bij Wash and Care gaan we verder dan alleen het reinigen van jouw auto; we bieden ook professionele polijstdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw voertuig zijn glans behoudt. Door gebruik te maken van geavanceerde polijsttechnieken en hoogwaardige producten, kunnen we oppervlaktekrassen, swirls en andere onvolkomenheden effectief verwijderen.

Kosten van je auto laten wassen in Leiden

Wash and Care maakt gebruik van drie basis poetsprogramma’s. Binnen deze programma’s kun je dan weer kiezen voor bijvoorbeeld een complete reiniging of een basisreiniging. Stoomreiniging mag dan wel wat duurder zijn dan traditionele methodes, maar op de lange termijn bespaar je geld. Het gebruik van gewone schoonmaakmiddelen kan na verloop van tijd schadelijke chemicaliën achterlaten, wat de duurzaamheid van je auto kan verminderen. Door regelmatig stoom te gebruiken, kunnen we echter oxidatie en roest bestrijden, waardoor de levensduur van je auto wordt verlengd.

Jouw auto deskundig laten reinigen in Leiden door Wash and Care

Kies nu ook Wash and Care als jouw auto schoonmaakbedrijf in Leiden. Ons werkgebied strekt zich uit over zes regio’s in Nederland met de volgende postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Hoofddorp of een autopoetsbedrijf in Gouda? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij rekenen geen voorrijkosten en we bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De volledige poetsservice nemen we hierbij voor onze rekening. Wij verzoeken je alleen vriendelijk om vooraf je auto leeg te maken.