Autopoetsbedrijf in Hoorn

Autopoetsen is een essentieel onderdeel van autoverzorging dat verder gaat dan alleen het schoonmaken van je auto. Een goed gepoetste auto ziet er niet alleen beter uit, maar behoudt ook langer zijn waarde. Wanneer je op zoek bent naar een deskundig autopoetsbedrijf in Hoorn en omstreken, die deze onaangename klus uit je handen neemt, dan ben je bij Wash and Care aan het juiste adres. Wij reinigen je complete wagenpark op locatie zonder voorrijkosten. We kiezen hierbij voor de ecologische keuze: een reiniging met stoom. Dus wil je jouw auto op duurzame wijze schoon hebben? Kies dan voor Wash and Care.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Jouw auto laten schoonmaken?

Moet jij je auto nu laten schoonmaken in Hoorn of zelf dit onaangename klusje op je nemen? Jouw auto dient periodiek gereinigd te worden en dit vergt nogal wat tijd. Je moet eerst weten hoe je jouw auto dient te poetsen en met welke middelen. Dan volgt nog de daadwerkelijke reiniging, waarmee je wel een paar uur zoet bent. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om door een car wash te rijden, maar hier is het vaak ontzettend druk. Bovendien werken wasstraten met poetsproducten, die chemicaliën bevatten. Die zijn niet goed voor het milieu, maar ook niet goed voor je auto op den duur.

Kies voor Wash and Care en je hebt hier geen last van. Wij zijn een schoonmaakbedrijf, dat langskomt op locatie. Of je nu thuis bent of aan het werk, wij komen langs waar jij je auto gewassen wilt hebben. Met ons poetsbedrijf kies je dus echt ervoor om tijd te besparen! Wij reinigen je voertuigen bovendien met stoom. Dit is een ecologisch verantwoorde keuze en bovendien zeer goed voor je auto. Stoom gaat namelijk roest tegen.

Je auto laten wassen op locatie in Hoorn en omstreken

Bij Wash and Care bieden we drie reinigingsprogramma’s voor uw voertuigen: een voor de binnenkant, een voor de buitenkant en een combinatieprogramma. Hierbinnen vind je de volgende diensten opgenomen:

  • Poetsen compleet wagenpark
  • Reinigen met lak herstellende wax
  • Herstellen krassen
  • Daken van cabriolet reinigen
  • Stomen van bekleding
  • Glascoating aanbrengen
  • Vervelende luchtjes verwijderen
  • Herstellen doffe lak

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Interieursreiniging

Bij Wash and Care staat een diepgaande interieursreiniging centraal om uw voertuig een frisse en schone uitstraling te geven. Ons ervaren team gebruikt alleen de beste producten en technieken om vuil, vlekken en geuren effectief te verwijderen uit je auto-interieur. Van dieptereiniging van stoffen en leer tot grondige reiniging van dashboards en bekleding, wij zorgen ervoor dat elk detail zorgvuldig wordt behandeld. Bovendien besteden we speciale aandacht aan vaak vergeten plekken zoals ventilatieroosters en deurpanelen.

Auto stomen

Schimmel verwijderen

Schimmel in je auto kan niet alleen een onaangename geur veroorzaken, maar kan ook een schadelijke uitwerking hebben op je gezondheid. Bij Wash and Care begrijpen we het belang van een grondige en effectieve schimmelverwijdering. Onze specialisten gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten om schimmel volledig te elimineren. We behandelen niet alleen de zichtbare schimmelplekken, maar sporen ook verborgen schimmel op om verdere groei te voorkomen.

Wil je ook je auto laten polijsten door Wash and Care?

Overweeg je om je auto weer zijn oorspronkelijke glans terug te geven? Bij Wash and Care bieden we professionele polijstservices aan die je auto er weer als nieuw uit laten zien. Onze experts gebruiken hoogwaardige polijstmiddelen en geavanceerde technieken om kleine krasjes en doffe plekken effectief te verwijderen. Het polijsten herstelt niet alleen de glans, maar beschermt ook de lak tegen toekomstige schade.

Kosten van je auto door ons laten reinigen in Hoorn

Binnen onze drie wasprogramma’s hebben we ook nog een aantal subprogramma’s, zoals basis en complete poetsbeurten. Onze stoomreiniging is duurder dan traditionele reinigingsmethodes, maar op den duur ben je met ons goedkoper uit. Dit komt, doordat stoomreinigingen effectiever zijn en doordat stoom minder schadelijk is voor je voertuig. Mechanische onderdelen van je voertuig worden beter beschermd, wat ertoe leidt dat de levensduur van je voertuig verlengd wordt.

Jouw auto schoonmaakbedrijf in Hoorn is Wash and Care

Wash and Care is graag jouw autopoetsbedrijf in regio Hoorn. Onze deskundige medewerkers willen graag je interieur en exterieur weer laten stralen. Je kunt zeven dagen per week bij ons terecht. Of beter: wij bij jou terecht, want wij komen op locatie langs zonder voorrijkosten te rekenen. We zijn werkzaam op de volgende 6 postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Dit houdt in dat als je een autopoetsbedrijf in Lelystad nodig hebt of je wilt jouw auto laten wassen in Utrecht, dan kun je dit bij ons doen. Met onze duurzame reiniging zijn wij de ideale keuze voor het onderhoud van je voertuig.