Autopoetsbedrijf in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een deskundig autopoetsbedrijf in Hoofddorp? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Bij Wash and Care staat jouw voertuig centraal en streven we ernaar om het weer een glansrijke uitstraling te geven, zowel van binnen als van buiten. Met onze professionele stoomreiniging en zorgvuldige aandacht voor detail, zorgen we ervoor dat je auto er altijd als nieuw uitziet. Of het nu gaat om een grondige wasbeurt, het verwijderen van hardnekkig vuil op je autobekleding of het polijsten van de lak, ons team van deskundige medewerkers staat klaar om aan al je behoeften te voldoen.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

De voordelen van een autopoetsbedrijf in Hoofddorp

Wanneer jij je auto moet reinigen in Hoofddorp en omstreken, dan heb je uit een aantal mogelijkheden de keuze. Je kunt ten eerste zelf je auto grondig reinigen. Hiervoor heb je echter wat ervaring nodig en je moet de tijd hebben. Om tijd te besparen, rijden daarom veel mensen door de lokale car wash. Dit is echter vaak alsnog een tijdrovende klus, omdat er een grote kans is dat je in de file voor de wasstraat terechtkomt. Kies daarom voor je derde optie: Wash and Care. Ons autopoetsbedrijf komt graag bij je langs in Hoofddorp om je auto te laten wassen. Of je nu thuis bent of op kantoor; wij komen langs voor een poetsbeurt en vragen hiervoor geen voorrijkosten.

Bij ons kun je hiervoor terecht

Bij ons vind je een aantal wasprogramma’s. We hebben een reiniging voor het exterieur, interieur reiniging en een programma dat zowel de binnen- als buitenkant van je voertuig onder handen neemt. Onder deze programma’s vallen de volgende diensten:

  • Reinigen van de bekleding van je auto
  • Poetsen met lak herstellende wax
  • Poetsen van cabriodaken
  • Verwijderen van onaangename geurtjes
  • Krassen in lak herstellen
  • Reiniging van je complete wagenpark
  • Glascoating aanbrengen
  • Doffe lak herstellen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Je complete wagenpark reinigen?

Voor onze zakelijke klanten bieden wij ook de mogelijkheid om het complete wagenpark te reinigen. Ook wanneer je een camper of caravan bezit, dan kunnen wij deze grotere voertuigen moeiteloos reinigen. We reinigen ieder voertuig middels een stoomreiniging. Dit biedt een aantal voordelen. Ten eerste mag je met stoom voertuigen ook op publieke grond reinigen. Normaal is dit verboden, omdat de chemicaliën uit de poetsmiddelen in de grond trekken. Ten tweede is een stoomreiniging duurzamer voor je voertuig, omdat de chemische middelen ontbreken en dus geen schade kunnen veroorzaken na verloop van tijd.

Interieursreiniging op basis van stoom

Wil je ook de binnenkant van je auto reinigen in Hoofddorp en omstreken? Wij bieden ook verscheidene interieur programma’s aan. Door de hoge druk en hitte bij een stoomreiniging kunnen wij een dieptereiniging uitvoeren, die hardnekkig vuil en bacteriën aanpakt. Hierbij maakt het niet uit welk type bekleding je hebt: of je nu leer, tapijt, kunststof of stoffen bekleding hebt, onze reiniging is geschikt.

Interieur reinigen auto
schimmel verwijderen in auto

Schimmel deskundig verwijderen

Schimmel geeft een nare lucht aan je auto en bovendien is het schadelijk voor je gezondheid. Wij bieden een eigen reiniging aan van schimmel in je auto. Wij kunnen zorgen voor een effectieve reiniging en tevens het onderliggende probleem aanpakken. Hierbij maakt het niet uit of de schimmel zich geconcentreerd heeft op een plek in je auto of meer verspreid zit door je auto, wij maken je auto schimmelvrij.

Naast auto wassen ook polijsten in Hoofddorp

Bij Wash and Care bieden we niet alleen hoogwaardige autoschoonmaakdiensten aan, maar we zijn ook gespecialiseerd in het polijsten van auto’s. We begrijpen dat het niet alleen belangrijk is dat je auto schoon is, maar ook dat de lak in topconditie verkeert en een glanzende afwerking heeft. Met onze professionele polijsttechnieken kunnen we kleine krassen, oxidatie en andere onvolkomenheden verwijderen, waardoor de lak van je auto weer als nieuw wordt.

auto wassen en polijsten

Tarieven voor auto professioneel laten schoonmaken in Hoofddorp

Wash and Care biedt drie poetsprogramma’s aan: één voor de binnenkant van je auto, één voor de buitenkant en één voor een combinatie van beide. Binnen deze programma’s heb je de mogelijkheid om extra’s toe te voegen, zoals basisreiniging of volledige reiniging. Hoewel stoomreiniging initieel duurder is, leidt het op de lange termijn tot kostenbesparing, omdat het schadelijke chemicaliën vermijdt en de levensduur van je auto verlengt. Daarnaast kan regelmatige stoomreiniging oxidatie en roest voorkomen, waardoor de levensduur van je voertuig ook wordt verlengd.

Wash and Care als jouw auto schoonmaakbedrijf in Hoofddorp en omstreken

Wash and Care is graag jouw nieuwe autopoetsbedrijf in Hoofddorp. We rekenen geen voorrijkosten en komen bij je langs waar je maar wilt. Ons werkgebied strekt zich uit over zes regio’s in Nederland met de volgende postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Haarlem of een autopoetsbedrijf in Hilversum? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij leveren uitstekende waarde voor je geld en nemen al het poetswerk voor je over. Het enige wat we van je vragen is om je auto vooraf leeg te maken.