Autopoetsbedrijf in Hilversum

Een goed onderhouden auto straalt niet alleen klasse uit, maar behoudt ook zijn waarde op de lange termijn. Autopoetsbedrijven zijn een essentiële schakel geworden voor autobezitters die streven naar een brandschone en glanzende auto. Ben jij daarom ook op zoek naar een deskundig autopoetsbedrijf in Hilversum en omstreken? Dan ben je bij Wash and Care aan het juiste adres. We werken op deskundige wijze en hebben oog voor detail. Dit alles bieden wij met een ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Waarom ons autopoetsbedrijf in Hilversum inschakelen?

Wanneer je een professioneel auto schoonmaakbedrijf in Hilversum vraagt om langs te komen, dan is dit voordeliger dan bijvoorbeeld zelf je auto te poetsen. Bij laatstgenoemde moet je ten eerste zelf over de ervaring en tijd beschikken om de klus te klaren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om naar de wasstraat te rijden, maar door de drukte daar bespaar je vaak ook niet veel tijd. Wash and Care biedt je auto een optimale schoonmaakbeurt aan, die tijdbesparend is doordat wij op locatie bij je langskomen. Zo kun jij je richten op je dagelijkse bezigheden, terwijl wij je voertuig onder handen nemen. Bovendien maken wij gebruik van een duurzame stoomreiniging. Dit is duurzamer voor je auto, omdat er geen chemische middelen aan te pas komen, en voor het milieu. Wil je dus ecologisch verantwoord je auto laten wassen, dan ben je bij Wash and Care op de goede plek.

Je bent bij ons aan het juiste adres

Wash and Care biedt een drietal wasprogramma’s aan: interieur, exterieur en een combinatieprogramma. Bij ons kun je daarom terecht voor de volgende diensten:

  • Autobekleding reinigen
  • Het weghalen van nare geurtjes, zoals sigarettengeur of muffe geurtjes
  • Krassen in lak herstellen
  • Doffe lak herstellen
  • Poetsen met lak herstellende wax
  • Aanbrengen van coating voor glas
  • Poetsen van het dak van je cabrio
  • Hele wagenpark reinigen

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Andere voertuigen reinigen op locatie

We kunnen je ook helpen aan een poetsbeurt voor andere voertuigen. Wij reinigen ook vrachtwagens, motorfietsen en campers op locatie. Door onze kennis en ervaring kunnen we praktisch ieder voertuig reinigen middels onze stoomreiniging. Dit heeft als voordeel dat we ook de grotere voertuigen mogen wassen op publieke grond. In veel gemeentes mag dit niet, omdat er bij de meeste schoonmaakbeurten chemische poetsmiddelen om de hoek komen kijken. Bij stoomreinigingen voer je een dieptereiniging uit op basis van stoom, waarbij chemische invloeden ontbreken.

Interieur van je auto wassen

Wil je ook eens het interieur van je auto laten wassen in Hilversum? Met behulp van een professionele stoomreiniging kunnen we bij Wash and Care ook een dieptereiniging van je interieur uitvoeren. Door de hoge druk en hitte van de stoom kunnen we efficiënt al het vuil en de vlekken en bacteriën uit de bekleding van je auto verwijderen. Je type autobekleding maakt hierbij niet uit. Onze poetsbeurt is geschikt voor zowel stof, leer, kunststof of tapijt.

Professionele verwijdering van schimmel

Schimmel in je auto kan gezondheidsproblemen opleveren voor jou en je passagiers. Wij hebben een efficiënte oplossing om schimmel uit je auto te verwijderen, voordat het te veel schade kan veroorzaken. Wij hebben speciale reinigingsmethoden en -producten ontwikkeld om schimmel effectief te verwijderen en de onderliggende oorzaak aan te pakken. Of het nu gaat om schimmel op een specifieke plek of verspreid door je hele auto, wij helpen je om je auto weer schimmelvrij te maken.

Polijsten bij Wash & Care

Bij Wash & Care bieden we een professionele polijstservice voor je auto aan om ervoor te zorgen dat hij er weer als nieuw uitziet. Onze deskundige medewerkers maken gebruik van geavanceerde polijsttechnieken en hoogwaardige producten om krassen, doffe plekken en andere onvolkomenheden te verwijderen. Of het nu gaat om een lichte opfrisbeurt of een grondige polijstbeurt, wij staan ​​garant voor een verbluffend resultaat dat de glans en uitstraling van je auto herstelt. Met onze zorgvuldige aanpak en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat jouw voertuig weer straalt als nooit tevoren.

auto wassen en polijsten

Tarieven van je auto laten reinigen in Hilversum

Bij Wash and Care in Hilversum hebben we drie belangrijke programma’s om je auto schoon te maken: één voor binnen, één voor buiten en eentje dat een combinatie is van beide. In deze programma’s kun je kiezen uit extra’s zoals basisreiniging of complete reiniging. Stoomreiniging kost wat meer dan de gewone methodes, maar op de lange termijn bespaar je geld. Dat komt omdat de gewone schoonmaakmiddelen vaak schadelijke chemicaliën bevatten die je auto op den duur kunnen beschadigen. Door regelmatig stoom te gebruiken, kunnen we oxidatie en roest tegengaan, waardoor je auto langer meegaat.

Ook jouw auto laten schoonmaken in Hilversum en omstreken?

Wanneer je op zoek bent naar een autopoetsbedrijf in Hilversum, waar je geen voorrijkosten hoeft te betalen, dan ben je bij Wash and Care op de goede plek. Wij zijn werkzaam in zes regio’s van Nederland: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Haarlem of een autopoetsbedrijf in Gouda? Dan kun je ook bij ons terecht. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding en nemen de hele poetsbeurt voor je uit handen. Het enige wat we jou vragen is om van tevoren je auto leeg te ruimen.