Autopoetsbedrijf in Haarlem

Ben jij ook op zoek naar een professioneel autopoetsbedrijf in Haarlem? Als autobezitter begrijp je het belang van een grondige en professionele reiniging voor je voertuig. Schakel daarom Wash and Care in, jouw toonaangevende auto schoonmaakbedrijf van regio Haarlem. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat jouw auto straalt als nooit tevoren. Of het nu gaat om een ​​simpele wasbeurt of een uitgebreide detailbehandeling, bij Wash and Care ben je verzekerd van kwaliteit en service die voldoen aan jouw hoogste verwachtingen.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Dit is waarom je kiest voor een autopoetsbedrijf in Haarlem

Er zijn waarschijnlijk meerdere bedrijven in Haarlem die je kunt inschakelen voor een reiniging van je auto, maar waarom kies jij nu voor ons? Bij Wash and Care komen wij op locatie langs zonder extra voorrijkosten te rekenen. Dit houdt een enorme tijdsbesparing voor jou in! Waar je normaal uren zoet bent met het zelf poetsen van je auto of met het “even” door de wasstraat te rijden, komen wij van Wash and Care bij je langs op locatie of je nu thuis bent of aan het werk.

Bovendien reinigen wij je auto met stoom. Dit biedt meerdere voordelen. Ten eerste zorgt de hoge druk en hitte voor een grondige reiniging van je voertuig. Een tweede voordeel is dat je middels een stoomreiniging geen chemische reinigingsmiddelen hoeft te gebruiken. Dit is duurzamer voor de conditie van je auto als ook voor het milieu.

Interieur en exterieur reiniging

Wanneer je ons inschakelt om je auto te reinigen in Haarlem, dan kunnen wij je meerdere reinigingsprogramma’s aanbieden. We hebben een programma voor het interieur, exterieur en een combinatieprogramma. Andere diensten die wij onze klanten aanbieden, zijn:

  • Wassen met wax die lak beschermt.
  • Weghalen nare geurtjes in de auto.
  • Bekleding van je auto weghalen.
  • Aanbrengen van glascoating.
  • Reiniging van je cabrio dak.
  • Wagenpark reinigen, waaronder vrachtwagens. 

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Verwijder die krassen!

Als je op zoek bent naar een professionele polijstservice voor je auto in Haarlem, dan is Wash and Care de ideale keuze. Onze ervaren teamleden zijn gespecialiseerd in het polijsten van auto’s om een ​​glanzende en krasvrije afwerking te garanderen. Of het nu gaat om het verwijderen van lichte krassen, oxidatie of het herstellen van de glans van verweerde lak, wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw auto weer in topconditie te brengen. Door gebruik te maken van hoogwaardige polijstmiddelen en moderne technieken, laten wij jouw auto weer stralen als nieuw.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Met stoom je interieur reinigen

Wil je jouw auto-interieur grondig reinigen en ontsmetten? Schakel dan Wash and Care in voor een professionele stoomreiniging. Met behulp van geavanceerde stoomreinigingstechnologieën verwijderen we effectief vuil, vlekken en bacteriën uit alle hoeken en gaten van je auto-interieur. Of het nu gaat om stoffen bekleding, leer, kunststof of tapijten, onze ervaren teamleden zorgen voor een diepgaande reiniging zonder schade aan te brengen.

Verwijdering van schimmel

Heb je last van schimmel in je auto en wil je hier snel vanaf? Bij Wash and Care bieden we een effectieve oplossing om schimmel uit je auto te verwijderen. Schimmel kan niet alleen onaangename geuren veroorzaken, maar ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Onze ervaren teamleden zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen en desinfecteren van auto-interieurs, inclusief het verwijderen van schimmel. Met behulp van professionele reinigingsmiddelen en apparatuur zorgen we ervoor dat alle sporen van schimmel volledig worden geëlimineerd, zodat je weer kunt genieten van een fris en gezond auto-interieur.

Tarieven van ons auto schoonmaakbedrijf in Haarlem

We bieden bij Wash and Care drie algemene reinigingsprogramma’s bij je auto laten schoonmaken in Haarlem: een voor interieur, een voor exterieur en een combinatie programma. Binnen deze programma’s hebben we nog de keuze uit subprogramma’s, zoals de basis reiniging of complete reiniging. Hoewel stoomreiniging duurder is dan traditionele methoden, leidt het op lange termijn tot besparingen. Dit komt doordat traditionele reinigingsmiddelen vaak schadelijke chemische stoffen bevatten die de auto op lange termijn kunnen beschadigen. Door regelmatig stoomreinigingen toe te passen, kunnen we oxidatie en roest voorkomen, wat resulteert in een verlengde levensduur van jouw auto.

Jouw autopoetsbedrijf in Haarlem wordt toch zeker ook Wash and Care?

Jouw auto wassen in Haarlem op locatie zonder voorrijkosten? Dan ben je bij Wash and Care op de juiste plek. Wanneer je bij ons een afspraak maakt, ben je verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Op de dag van onze afspraak regelen wij verder alles voor je. Jij hoeft alleen van tevoren je auto leeg te halen. Wash and Care vind je ook in zes andere regio’s door Nederland: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Doetinchem of een autopoetsbedrijf in Gouda?