Autopoetsbedrijf in Dordrecht

Als je op zoek bent naar een professioneel autopoetsbedrijf in Dordrecht, hoef je niet verder te zoeken dan Wash and Care. Wij zijn er trots op om onze klanten hoogwaardige autopoetsdiensten aan te bieden gewoon bij jou aan huis of op je werk. Of je nu je geliefde auto wilt laten stralen voor een speciale gelegenheid of gewoon regelmatig onderhoud wilt uitvoeren, bij Wash and Care ben je aan het juiste adres voor een complete poetsbeurt zonder voorrijkosten. Ons team van ervaren professionals staat klaar om jouw voertuig de zorg en aandacht te geven die het verdient.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Wash and Care als jouw autopoetsbedrijf in Dordrecht

Bij Wash and Care komen we op locatie langs om je auto te reinigen in Dordrecht en omgeving. Dit heeft als voordeel dat je niet veel tijd kwijt bent aan het zelf poetsen van je voertuig. Ook een wasstraat levert nauwelijks tijdsbesparing op vanwege de drukte en de tijd die je dientengevolge moet besteden aan wachten in een file tot je de wasstraat eindelijk in kunt rijden. Een tweede voordeel van Wash and Care is dat wij werken met een stoomreiniging. Hierbij wordt met hitte en hoge druk een grondige reiniging uitgevoerd, die duurzaam is voor je auto maar ook voor het milieu. Wij gebruiken namelijk geen slechte chemische reinigingsmiddelen.

Je auto wassen en meer

Bij ons kun je jouw auto wassen in Dordrecht, maar wij bieden ook andere dingen aan dan een volledige reiniging van je interieur en exterieur. Wij bieden namelijk ook:

  • Bekleding in je auto verwijderen.
  • Verwijderen nare geurtjes, zoals huisdierenlucht, rookgeuren en muffe luchtjes.
  • Krassen herstellen.
  • Poetsen met lak beschermende wax.
  • Reiniging van andere voertuigen, zoals vrachtauto’s.

We hebben hiervoor drie globale programma’s opgezet: interieur, exterieur en een combinatieprogramma interieur en exterieur. Binnen het interieur en exterieurprogramma bieden we bovendien nog onderscheid tussen basisreinigingen en complete reinigingen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Polijsten van je auto

Het hoofddoel van polijsten is om de lak van je voertuig te verbeteren door kleine oneffenheden, krassen en oxidatie te verwijderen. Door het polijsten krijgt de lak een gladdere en glanzendere afwerking, waardoor de auto er als nieuw uitziet. Bovendien helpt polijsten bij het herstellen van de kleur en glans van de lak, waardoor het voertuig zijn oorspronkelijke uitstraling terugkrijgt. Herstel van krassen en de lak kan Wash and Care ook voor je uitvoeren op locatie.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Reiniging van het interieur in je auto

Een reiniging van het interieur van je auto is van tijd tot tijd ook noodzakelijk. Voor het behoud van het gemak en voor de hygiëne is een periodieke interieursreiniging geen overbodige luxe. Onze interieurreiniging vindt eveneens plaats middels een stoomreiniging. Hierdoor kunnen we zelfs op de minst bereikbare plekken vuil, stof en bacteriën verwijderen. Bij Wash and Care zorgen we ervoor dat jij je niet meer hoeft te schamen om passagiers mee te nemen.

Onze unieke schimmelreiniging

Schimmelvorming komt helaas wel eens in een auto voor. Schimmels groeien vaker, wanneer je auto voor langere tijd heeft stilgestaan of wanneer je auto veel vocht vasthoudt. Schimmelgroei is schadelijk voor de gezondheid, dus een schimmelreiniging is ten zeerste aan te raden. Bij Wash and Care vind je een zelfgemaakte reiniging op basis van stoomreiniging en een schimmelreiniger. Of schimmel nu op een plek in je auto zit of overal door je auto; wij maken je auto weer helemaal schimmelvrij.

Kosten van je auto laten schoonmaken in Dordrecht

Bij Wash and Care bieden we drie opties om je auto te laten schoonmaken in Dordrecht. We hebben een programma voor het interieur, een voor het exterieur en zelfs een combinatieprogramma. Stoomreiniging is duurder dan traditionele poetsmiddelen, maar uiteindelijk zal het juist geld opleveren. Traditionele reinigingsmiddelen hebben vaak chemische stoffen in zich namelijk, waardoor je auto op de lange termijn aangetast wordt. Door regelmatig te stoomreinigen, voorkomen we oxidatie en roest, wat de levensduur van je auto juist verlengt.

Wash and Care is jouw auto schoonmaakbedrijf in Dordrecht

Wash and Care biedt een duurzame oplossing voor het reinigen van je voertuig in Dordrecht en omstreken. Met onze milieuvriendelijke reiniging wordt je voertuig grondig gepoetst, waardoor je niet alleen aandacht besteedt aan de esthetiek van je voertuig maar ook aan een duurzamere toekomst. Ons autopoetsbedrijf komt graag langs bij je in Dordrecht, maar we zijn nog in zes andere postcodes actief: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Doetinchem of een autopoetsbedrijf in Apeldoorn? Geen zorgen! Wash and Care komt ook bij jou langs.