Autopoetsbedrijf in Doetinchem

Bij Wash and Care streven we ernaar om uw voertuig in topconditie te brengen en te houden, zowel van binnen als van buiten. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, bieden wij een uitgebreid scala aan professionele autopoetsdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ben je dus op zoek naar een professioneel autopoetsbedrijf in Doetinchem? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij komen bij je op locatie langs zonder hiervoor voorrijkosten te vragen.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Waarom nu ons autopoetsbedrijf in Doetinchem kiezen?

Je auto heeft regelmatig onderhoud nodig om de duurzaamheid te verlengen. Je auto poetsen kost echter wel wat tijd. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om naar een car wash te gaan, maar door de drukte op deze plekken bespaart dit in het algemeen ook weinig tijd. Bovendien worden in een wasstraat veelal chemische reinigingsmiddelen gebruikt die op de lange termijn niet goed zijn voor je voertuig. Bij Wash and Care werken we met stoom, hoge druk en hitte. Onze stoomreiniging is een duurzame reiniging, waarbij er geen schadelijke poetsmiddelen aan te pas komen. Bovendien komen wij bij je aan de deur of op kantoor langs, zodat je geen tijd verliest. We kunnen als laatste je motorfietsen, campers en vrachtauto’s ook van een grondige reiniging voorzien.

Onze diensten

Bij ons auto schoonmaakbedrijf kun je drie reinigingsprogramma’s in en nabij Doetinchem afnemen. We kunnen zowel de binnenkant als de buitenkant van je voertuigen onder handen nemen, maar we kunnen ook alleen het interieur of alleen het exterieur reinigen. Binnen deze programma’s hebben we ook nog verscheidene opties, zoals:

  • Interieur basis
  • Interieur compleet
  • Interieur showroom
  • Buitenkant compleet
  • Buitenkant showroom

Bovendien kunnen we je een abonnement aanbieden, waarbij we je auto komen reinigen in Doetinchem per twee, vier of acht weken.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Je auto laten schoonmaken van binnenuit

Wil je het interieur van je auto laten schoonmaken in Doetinchem? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. We hebben drie reinigingsprogramma’s voor het interieur van je voertuig. Neem tijdens deze reiniging ook je autobekleding mee. Met onze methode reinigen we stoelen grondig met hete stoom, zonder het gebruik van harde chemicaliën. Zelfs lastige vlekken en vuil op crèmekleurige en leren stoelen kunnen we effectief verwijderen, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Bovendien zorgen we ervoor dat de stoelen goed verzorgd worden, zodat ze in topconditie blijven.

auto polijsten

Je auto polijsten

Bij Wash and Care kun je jouw auto een glanzende make-over geven door deze te laten polijsten. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je auto er weer als nieuw uitziet. Met geavanceerde technieken en hoogwaardige producten verwijderen we doffe plekken en krasjes, waardoor de lak weer straalt als nooit tevoren.

Je auto schimmelvrij maken

Schimmel in je auto is geen fraai gezicht en is ook nog eens slecht voor de gezondheid. Bij Wash and Care bieden we een effectieve oplossing om je auto vrij te maken van schimmel. Onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten zorgen ervoor dat alle schimmel grondig wordt verwijderd of je nu schimmel op een plek hebt of door je hele auto heen. Met onze zelf ontwikkelde reiniging op basis van stoom en schimmelreiniger hebben we je auto in een mum van tijd in een schimmelvrije staat gebracht.

Je auto wassen in Doetinchem op locatie bij Wash and Care

Laat nu ook Wash and Care jouw autopoetsbedrijf in Doetinchem zijn. Met onze service, beschikbaar zeven dagen per week, komen we naar jou toe, waar je ook bent: thuis of op het werk. Geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zonder extra kosten voor het voorrijden. Met een uitgebreide landelijke dekking in verschillende postcodes, waaronder 1000 – 1599, 2000 – 2199, 1600 – 1999, 2200 – 4299, 4600 – 5899, 6500 – 7399, 8000 – 8299, is het gemakkelijk om jouw auto in Apeldoorn of zelfs in Breda te laten reinigen.

Onze stoomreiniging maakt gebruik van geavanceerde technologieën die ecologisch verantwoord zijn en geen schadelijke chemicaliën bevatten. Dit draagt niet alleen bij aan het behoud van je auto, maar ook aan de bescherming van het milieu. Daarnaast biedt onze reiniging een diepgaande verwijdering van nare geuren, een grondige desinfectie en een uitgebreide reiniging van zowel de binnen- als buitenkant van je voertuig.