Auto reinigen in Den Haag e.o. | Interieur stomen aan huis

Laat je auto moeiteloos schoonmaken bij jou thuis in Den Haag en omstreken. Ons professionele autopoetsbedrijf biedt vakmanschap en kan zowel de buitenkant als het interieur grondig reinigen. Door het interieur te stomen, worden bacteriën en vuil effectief verwijderd, inclusief een grondige reiniging van de bekleding. Onze ervaren medewerkers kunnen vlekken, vuil en vervelende geuren snel verwijderen. Stap weer vol trots in je schone auto!

Ontdek onze service zonder extra kosten voor het langskomen in Den Haag en omstreken. Onze bestelbussen zijn uitgerust met alles wat nodig is om je auto weer te laten stralen.

Impressie video van stoomreinigen auto interieur op locatie | Volkswagen Tiguan.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

We bieden 3 programma’s voor het Interieur aan. Buitenkant reinigen kan je toevoegen aan een van deze programma’s. Daarnaast heb je voor zowel het interieur als buitenkant extra opties om de reiniging op maat te maken. Bepaalde opties zijn alleen zichtbaar als de buitenkant reinigen aan het programma is toegevoegd. Zoals; polijsten en glascoating.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen abonnement auto of bestelbus

Wil je geen omkijken meer naar de schoonmaak van jouw auto of bestelbus, en genieten van de laagste prijs? Neem een abonnement. Voor de looptijd van je abonnement plannen we e in op een vaste dag per twee, vier, of achtwegen. Laat jouw auto of bestelbus zo goed als nieuw blijven met een van deze abonnementsvormen.

Interieur Compleet ⭐⭐⭐⭐⭐ – Binnenkant volledig reinigen €69,99 
Auto Compleet  ⭐⭐⭐⭐⭐ – Binnenkant en Buitenkant volledig reinigen en waxen €89,99

Prijs wagenpark reinigen

Wil je een bepaald aantal auto’s, bestelbussen, bussen of vrachtwagens eenmalig of periodiek laten reinigen bij jouw op locatie? Vraag een offerte aan voor een scherpe prijs. 
De volgende factoren zijn bepalend voor de prijs:
– Aantal voertuigen per type voertuig
– Interieur en of exterieur
– Eenmalig of periodiek 
– Reiniging op 1 of op meerdere locaties. 
Vraag een offerte aan en geniet van gunstige prijzen al vanaf €25 per voertuig.

Prijzen caravan of camper reinigen op locatie

Voor het stoomreinigen van je camper of caravan op jouw locatie hebben we drie hoofdprogramma’s.
Camper Compleet: Binnenkant stoomreinigen + buitenkant reinigen € 349
Interieur Camper: Binnen stoomreinigen €€250
Buitenkant Camper: Buitenkant reinigen (met hogedruk of stoom) €120

Met onze expertise sinds 2011 weten we als geen ander hoe wij jouw vakantie perfect kunnen laten beginnen met een hygiënisch schone  camper of caravan. Ook ideaal om jouw camper seizoen in stijl af te sluiten.

Betalingswijze Wash and Care

Wash and Care, het autopoetsbedrijf in Den Haag voor alle type reinigingen op jouw locatie

Als autopoetsbedrijf in Den Haag en omgeving kun je bij ons terecht voor alle soorten stoomreiniging op jouw locatie. Of het nu gaat om normaal onderhoud of extreem vervuilde voertuigen, wij staan klaar om auto’s, vrachtwagenscampers, caravans, bestelbussen, motorfietsen of bedrijfsmachines grondig schoon te maken en eventueel te poetsen of polijsten 

Wij zijn het autopoetsbedrijf in Den Haag voor de volgende reinigingen:

  • Interieur en exterieur reiniging
  • Schimmel in de auto verwijderen
  • Vlekken uit de bekleding shamponeren en diep stomen
  • Rooklucht, hondenlucht, schimmellucht en muffe lucht verwijderen
  • Nare geur van urine en ontlasting reinigen 
  • Krassen of doffe lak herstellen door polijsten
  • Glascoating aanbrengen
  • Auto poetsen met lak beschermende coat wax
  • Cabrio dak reinigen, ook als ie vol algen zit. Met of zonder impregneren
  • Motorfiets reinigen 

🚚 7 dagen per week aan huis of bedrijf 
⭐ Beste prijs – Geen voorrijkosten
🧭 Ruime landelijke dekking
♻ Ecologisch – Uitstekende klanttevredenheid
⏱ Sinds 2011 – Gecertificeerd 
🍃 Ontsmet – Neutraliseert nare geuren
🌡 Stoom is de krachtigste reinigingstechniek

auto poetsen polijsten Rotterdam

Auto poetsen en polijsten in Den Haag en omstreken

Wil je de uitstraling van je auto weer nieuw leven in laten blazen aan huis? Laat je auto dan professioneel poetsen of polijsten door onze experts. We bieden een handige service waarbij we naar jouw locatie komen, dus geen gedoe met het brengen en ophalen van je auto.

In Den Haag en omgeving hebben we twee verschillende polijstvarianten beschikbaar. Of je nu kiest voor een snelle poetsbeurt, een grondige poetsbeurt of zelfs een complete polijstbehandeling met of zonder glascoating, onze ervaren specialisten zorgen voor een verbluffend resultaat.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om alleen te laten poetsen met wax, waardoor je auto niet alleen glanst maar ook extra beschermd is. Ga voor de beste kwaliteit en service als het gaat om het poetsen of polijsten van je auto in Den Haag. Maak kennis met onze service aan huis expertise in Den Haag en omgeving.
Klik hier voor meer informatie over auto poetsen en polijsten op locatie.

Auto interieur schoonmaken stoomreinigen Rotterdam

Wist je dat stoomreiniging de beste interieurreiniging is?

Het schoonmaken van je auto interieur met stoom is de beste manier om grondig te reinigen. In Rotterdam bieden wij professionele auto interieur reiniging aan. Het is gemakkelijk en voordelig, omdat we zonder extra kosten naar jouw huis of bedrijf komen.
Stoomreiniging heeft verschillende voordelen:

1.  Allereerst doodt stoom bacteriën en ziektekiemen, waardoor het interieur hygiënisch wordt. Daarnaast verwijdert stoom gemakkelijk hardnekkig vuil en vlekken, zoals koffie- of vetvlekken.
2. Bovendien dringt de stoom diep door in bekleding, tapijten en andere oppervlakken, waardoor ook allergenen worden geëlimineerd. 3. Een ander voordeel is dat stoom geen chemicaliën gebruikt, wat beter is voor het milieu en de gezondheid van de bestuurder en passagiers.
$. Stoomreiniging droogt snel op, waardoor er geen langdurige wachttijden zijn na het reinigen. Kortom, auto-interieur reinigen met stoom biedt een snelle, effectieve en milieuvriendelijke manier om je auto schoon te houden.
Klik hier voor meer informatie over auto interieur reinigen op locatie.

car cleaning aan huis Rotterdam

Waarom kiezen voor onze car cleaning aan huis in Den Haag

Onze car cleaning op locatie in Den Haag biedt veel voordelen voor autobezitters. 
1. Boek snel online een afspraak met de beste prijs-kwaliteit. Meestal voor de volgende dag als een afspraak.
2. Ervaar het gemak van car cleaning voor jouw deur. Het enige wat je hoef te doen is de auto leeg te halen. Wij regelen de rest.
3. Met onze car cleaning sinds 2011 hebben we een goede  klanttevredenheid op gebouwd.  Niet tevreden? We gaan gelijk verder aan de slag. 
4.
We hebben we alles bij ons wat nodig is voor een grondige reiniging. Het gemak van auto reinigen op locatie bespaart tijd en moeite, terwijl het ook zorgt voor een schone en frisse auto. Dus waarom wachten? Boek nu uw afspraak en ervaar zelf de voordelen van auto reinigen op locatie in Den Haag!

Locaties om je auto te laten reinigen:

Je auto interieur of buitenkant laten reinigen, stomen, en poetsen kan op de locatie in 6 provincies:
Amsterdam, Almere, AlkmaarBreda, Amersfoort, Apeldoorn, Eindhoven, Doetinchem, Dordrecht, Den Haag, Gouda, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Rotterdam,  Roosendaal, Purmerend, Spijkenisse, ‘s-Hertogenbosch, Purmerend.
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |