Autopoetsbedrijf in Den Haag

Of het nu gaat om een glanzende sportwagen of je trouwe gezinswagen, elk voertuig verdient de beste behandeling om zijn uitstraling te behouden en zijn levensduur te verlengen. Op zoek naar een autopoetsbedrijf in Den Haag, schakel dan Wash and Care in. Bij ons auto schoonmaakbedrijf in Den Haag streven we ernaar om niet alleen een auto schoon te maken, maar ook om een ongeëvenaarde was- en verzorgingservaring te bieden die voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten. En het mooiste? We komen bij je aan huis zonder voorrijkosten.

Impressie video van stoomreinigen auto interieur op locatie | Volkswagen Tiguan.

Wash and Care voor een optimale reinigingsbeurt

Een van de grote voordelen van ons autopoetsbedrijf is dat wij op locatie langskomen om je auto te reinigen in Den Haag en omstreken. Of je nu thuis bent of aan het werk; wij komen bij je langs zonder voorrijkosten. Dit bespaart ontzettend veel tijd, want je auto zelf wassen is een tijdrovende klus. Naar een car wash rijden is niet veel beter, want door de drukte aldaar ben je vaak ook veel tijd kwijt.

Een ander voordeel van je auto laten schoonmaken door Wash and Care is dat wij werken met een stoomreiniging. Hierbij reinigen we je auto met stoom, hitte en hoge druk, waarbij geen chemische middelen ingezet worden die slecht zijn voor het milieu of voor de auto zelf.

Je auto reinigen van binnen en buiten

Je auto laten schoonmaken in Den Haag en omstreken doe je bij Wash and Care, want wij hebben een aantal reinigingsprogramma’s voor het interieur en exterieur van je auto of een combinatie hiervan. Andere diensten die wij aanbieden, zijn:

  • Poetsen met lak beschermende wax.
  • Verwijderen muffe geurtjes, huisdierenluchtjes of rooklucht.
  • Verwijdering van je autobekleding.
  • Herstellen van krassen en lak.
  • Glascoating aanbrengen.
  • Dak van cabrio reinigen.
  • Andere voertuigen kunnen ook gereinigd worden.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Je auto polijsten?

Naast het wassen en verzorgen van auto’s biedt Wash and Care ook professionele polijstdiensten aan om het exterieur van voertuigen een extra glans te geven. Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde polijsttechnieken en hoogwaardige materialen om krassen, swirls en andere onvolkomenheden te verwijderen, waardoor de lak van de auto weer tot zijn oorspronkelijke glans wordt hersteld.

auto polijsten
Interieur reinigen auto

Interieursreiniging

Het schoonmaken van je auto-interieur met stoom is de beste manier om grondig te reinigen. Het is bij ons gemakkelijk en voordelig, omdat we zonder extra kosten naar jouw huis of bedrijf komen. Reinigen met stoom biedt allerhande voordelen voor je auto-interieur. Allereerst doodt stoom bacteriën en ziektekiemen, waardoor het interieur hygiënisch wordt. Daarnaast verwijdert stoom gemakkelijk hardnekkig vuil en vlekken, zoals koffie- of vetvlekken. Bovendien dringt de stoom diep door in bekleding, tapijten en andere oppervlakken, waardoor ook allergenen worden geëlimineerd. Door met stoom te reinigen, is je auto als laatste ook snel weer opgedroogd.

Schimmel verwijderen

Bij Wash and Care begrijpen we dat schimmel in je auto niet alleen een esthetisch probleem is, maar ook een gezondheidsrisico kan vormen voor jou en je passagiers. Daarom bieden we professionele schimmelverwijderingsdiensten aan om je voertuig weer schoon, fris en veilig te maken. Ons team van experts gebruikt speciale reinigingsmiddelen en technieken om schimmel grondig te verwijderen van alle oppervlakken in je auto, inclusief bekleding, vloerbedekking, dashboard en ventilatiesysteem. Of je nu slechts op een plek schimmel hebt of door je hele auto; we zullen de schimmel vakkundig verwijderen.

schimmel verwijderen in auto

Prijs van je auto wassen in Den Haag

Bij Wash and Care werken we met reinigingsprogramma’s. We hebben er drie: interieur, exterieur of een combinatieprogramma. Binnen interieur en exterieur hebben we ook nog extra programma’s zoals basis en compleet. Hoewel stoomreiniging duurder is dan traditionele methoden, leidt het uiteindelijk tot besparingen. Traditionele reinigingsmiddelen bevatten vaak chemische stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je voertuig op lange termijn. Door regelmatig stoomreinigingen te gebruiken, kunnen we oxidatie en roest voorkomen, wat resulteert in een verlengde levensduur van jouw auto.

Jouw autopoetsbedrijf in Den Haag is toch ook Wash and Care?

Onze car cleaning op locatie biedt unieke voordelen aan je. Boek nu snel online een afspraak in en je kunt rekenen op een prima prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien kun je snel terecht bij ons: vaak al de volgende dag. Wanneer wij bij je langskomen, hoef je alleen je auto leeg te halen. Wij doen de rest. We zijn werkzaam sinds 2011 en hebben een goede klanttevredenheid opgebouwd. Ons werkgebied ligt in de volgende zes postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Ben je dus op zoek naar een auto schoonmaakbedrijf in Gouda of een autopoetsbedrijf in Haarlem? Geen zorgen! Wash and Care komt ook bij jou langs.