Autopoetsbedrijf in Den Bosch

Op zoek naar de beste verzorging voor je auto in Den Bosch? Bij Wash and Care ben je aan het juiste adres! Wij zijn graag jouw autopoetsbedrijf in Den Bosch en omstreken en zorgen ervoor dat jouw voertuig er altijd stralend uitziet. Of het nu gaat om een grondige wasbeurt, een diepgaande interieurreiniging of een complete polijstbeurt, ons professionele team staat klaar voor jouw voertuig.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Waarom je auto laten schoonmaken in Den Bosch?

Waarom zou je nu je auto laten schoonmaken in plaats van zelf een emmer te vullen en je auto te reinigen? Wanneer je zelf van plan bent om je auto te reinigen in Den Bosch, houd dan rekening met een aantal zaken. Ten eerste moet je weten wat je doet. Je kunt niet zomaar ieder autopoetsmiddel op ieder voertuig gebruiken. Onderzoek hiernaar doen kost tijd. Bovendien kost de reiniging zelf ook genoeg tijd. Wasstraten bieden hierin ook geen uitkomst. Ze zijn vaak drukbezocht en reinigen met chemische middelen die op den duur juist schade aan je auto toebrengen.

Deze problemen ervaar je niet als je kiest voor een professioneel autopoetsbedrijf nabij Den Bosch, zoals Wash and Care. Wij komen bij je op locatie langs, waardoor je tijd bespaart. Of je nu thuis bezig bent of aan het werk bent op kantoor, wij reinigen je voertuig op locatie zonder voorrijkosten te rekenen. Bovendien vinden onze poetsbeurten plaats op basis van stoom. Een stoomreiniging bevat geen chemicaliën en is dus gezonder voor je auto en voor het milieu. Stoom zorgt namelijk ervoor dat roest tegengegaan wordt.

Services bij ons auto schoonmaakbedrijf in Den Bosch

Wash and Care heeft drie wasprogramma’s: voor de binnenkant van je voertuig, voor de buitenkant en voor zowel buiten- als binnenkant van je wagen. Hierdoor omvat ons dienstenpakket ook zaken als:

  • Doffe lak herstellen
  • Reiniging van je cabrio dak
  • Volledige poetsbeurt van andere voertuigen, zoals campers.
  • Glascoating aanbrengen
  • Krassen weghalen
  • Poetsen met lak herstellende wax
  • Nare luchtjes verwijderen
  • Stomen van je autobekleding

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Interieur van je auto wassen

Wil je ook het interieur van je auto grondig laten wassen in Den Bosch? Ook deze dienst voert Wash and Care graag voor je uit. Bij Wash and Care gaan we verder dan alleen het oppervlakkig schoonmaken van je auto-interieur. Wij gebruiken stoomreiniging om diepgaand vuil, bacteriën en geuren effectief te verwijderen. Deze innovatieve methode is niet alleen grondig, maar ook milieuvriendelijk en veilig voor alle soorten bekleding en oppervlakken. Stoomreiniging zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkst bereikbare plekken in je auto weer hygiënisch schoon worden.

auto polijsten

Je auto polijsten

Bij Wash and Care kunnen we ook je autolak weer laten glanzen. Onze experts gebruiken hoogwaardige polijstmiddelen en geavanceerde technieken om kleine krasjes, doffe plekken en oneffenheden in de lak zorgvuldig te verwijderen. Het resultaat is een stralende, spiegelgladde finish die je auto er als nieuw uit laat zien. Bovendien biedt een goede polijstbeurt niet alleen esthetische voordelen, maar helpt het ook om de lak te beschermen tegen toekomstige schade.

Schimmel uit je auto verwijderen

Schimmel in je auto-interieur is niet alleen onaangenaam, maar kan ook schadelijk zijn voor je gezondheid. Bij Wash and Care begrijpen we het belang van een grondige en effectieve schimmelverwijdering. Onze specialisten gebruiken geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten om schimmel grondig te verwijderen en verdere groei te voorkomen. Of het nu gaat om hardnekkige schimmelplekken op bekleding, vloermatten of in ventilatiesystemen, wij zorgen ervoor dat je auto weer fris, schoon en veilig is en pakken hierbij ook de dieperliggende oorzaak aan.

Kosten van je auto reinigen in Den Bosch

Naast de drie algemene reinigingsprogramma’s hebben we ook een aantal subprogramma’s, zoals basis of complete reinigingen. Mensen beweren vaker dat stoomreinigingen duurder zijn en wij snappen dat. Een stoomreiniging is ook iets duurder dan normale poetsbeurten, maar op den duur zijn juist deze poetsbeurten gunstiger voor je portemonnee. Waarom? Omdat stoom je auto niet beschadigt, waardoor de levensduur van je auto toeneemt. De mechanische onderdelen worden namelijk beter beschermd en zullen minder snel slijten.

Jouw auto in deskundige en ecologische handen bij Wash and Care

Wanneer je jouw auto professioneel en duurzaam wilt laten reinigen in Den Bosch en omstreken, dan ben je bij Wash and Care op de juiste plek. We zijn iedere dag beschikbaar en komen bij jou langs zonder voorrijkosten te vragen op de volgende zes postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Heb je daarom een autopoetsbedrijf in Spijkenisse nodig of wil je jouw auto laten reinigen in Amsterdam, laat het ons dan weten. Dan komen wij zo spoedig mogelijk bij je langs.