Wash and Care is jouw autopoetsbedrijf in Apeldoorn

Als je op zoek bent naar een grondige en professionele reiniging voor je auto, dan is Wash and Care het autopoetsbedrijf van Apeldoorn en omstreken. Met een uitgebreid scala aan diensten en een toegewijd team van experts staan wij bekend om onze hoogwaardige autoverzorging. Of je nu een exterieursreiniging of interieursreiniging of beide nodig hebt, Wash and Care biedt de perfecte oplossing om je auto weer te laten stralen. En het mooiste van dit alles? Wij komen bij jou thuis zonder voorrijkosten te rekenen!

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Je auto laten wassen in Apeldoorn zonder voorrijkosten

Je auto zelf wassen, is een tijdrovende klus waar je niet altijd tijd voor hebt. En wanneer je dan een gaatje vrij weet te maken om even door de wasstraat te rijden, dan blijkt ineens dat anderen dit idee ook hadden en sta je in de file, voordat je auto eindelijk gewassen wordt. Kies er daarom voor om jouw auto te laten schoonmaken in en nabij Apeldoorn door Wash and Care. Wij komen bij jou aan huis zonder voorrijkosten te rekenen. Bovendien reinigen wij je auto grondig middels een stoomreiniging, een duurzame en milieuvriendelijke reiniging. Bij ons loop je hierdoor geen risico op krassen of deukjes, die je in een carwash wel vaker dan je lief is tegenkomt.

Wat doen wij als autopoetsbedrijf in Apeldoorn?

Wij bieden drie programma’s om je auto te reinigen in Apeldoorn en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor een poetsprogramma voor je exterieur, maar ook voor de binnenkant van je auto. Als laatste bieden we een combinatie aan van zowel interieurs- als exterieursreiniging. Dit omvat de volgende diensten:

  • Autobekleding verwijderen en stomen.
  • Weghalen nare geuren, zoals mufheid, sigarettengeur of huisdierenluchtjes.
  • Herstel van doffe lak.
  • Herstellen van krassen en deukjes.
  • Reiniging met wax die lak herstelt.
  • Volledige reiniging van campers, vrachtwagens en motorfietsen.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Het interieur van je auto reinigen en stomen

Wil jij ook het interieur van je auto reinigen in of nabij Apeldoorn? Bij Wash and Care kun je rekenen op een intensieve stoomreiniging van de binnenkant van je auto. Wil je dat het interieur van je auto er net zo schoon uitziet als de buitenkant? We komen naar jou toe en reinigen grondig, verwijderen allergenen en verlengen de levensduur van je interieur. Het is tevens slim om de autobekleding mee te nemen. Onze methode gebruikt hete stoom om diep in de stof van de stoelen te komen en ze grondig te reinigen, zonder harde chemicaliën te gebruiken. Zelfs lastige vlekken en vuil in crèmekleurige en leren stoelen kunnen we goed verwijderen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. Daarbij zorgen we ervoor dat de stoelen worden verzorgd, zodat ze in topconditie blijven.

Interieur reinigen auto

Je auto polijsten

Je kunt ook je auto laten polijsten door ons schoonmaakbedrijf nabij Apeldoorn. Weg zijn die krasjes en deukjes, wanneer je Wash and Care op bezoek hebt gehad. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten zorgen we ervoor dat krassen en doffe plekken verdwijnen, waardoor de lak van je auto weer als nieuw lijkt. Wij behandelen iedere auto met de grootste zorg en expertise.

Schimmel verwijderen

Door onvoorziene omstandigheden kan er wel eens schimmel in je auto groeien. Dit is natuurlijk voor uw gezondheid niet bevorderlijk. Wij bieden daarom ook een uitgebreide schimmelreiniging op locatie aan. Onze reiniging bestaat uit een stoomreiniging en deskundige schimmelreiniger. Hiermee kunnen we zelfs de ergste schimmel terugdringen. Of je nu schimmel hebt op een plek of door je hele auto; wij bieden het schimmelreinigingsprogramma aan, dat bij je past.

schimmel verwijderen in auto

Wash and Care is je professioneel autopoetsbedrijf in Apeldoorn

Schakel nu ook Wash and Care in als jouw autopoetsbedrijf van Apeldoorn. Wij werken zeven dagen per week en komen bij je thuis of op het werk langs. We bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding zonder voorrijkosten. We hebben een ruime landelijke dekking in de volgende postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Daarom kun je jouw auto laten reinigen in Breda ook of bijvoorbeeld in Amersfoort.

Onze stoomreiniging is bovendien ecologisch verantwoord en er wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke chemische middelen. Dit komt je auto en het milieu ten goede. Bovendien verwijdert onze reiniging nare geuren, het ontsmet en biedt een grondige reiniging van zowel de binnen- als buitenkant van je voertuig.