Autopoetsbedrijf in Amersfoort

Op zoek naar een grondige en duurzame reiniging voor jouw auto? Zoek niet verder dan Wash and Care, het autopoetsbedrijf van Amersfoort en omstreken. Met onze professionele aanpak en oog voor detail laten we jouw voertuig weer stralen als nieuw. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkig vuil, het polijsten van de lak of het reinigen van het interieur, bij Wash and Care ben je aan het juiste adres voor een ongeëvenaarde service en kwaliteit.

Auto uitgebreid reinigen voor het inleveren bij de leasemaatschappij

Voordelen van je auto door een schoonmaakbedrijf in Amersfoort te laten reinigen

Wil jij jouw auto reinigen in Amersfoort, dan heb je meerdere opties. Je kunt zelf je auto poetsen, maar dit vereist enige ervaring en veel tijd. Je kunt er echter ook voor kiezen om door een wasstraat te rijden, maar hiervoor moet je weer tijd vinden om naar de locatie te rijden en eenmaal daar sta je vaak ook nog in de file om door de wasstraat te mogen. Het is veel tijdbesparender om een voertuig te laten reinigen door Wash and Care, want wij komen bij je aan de deur zonder hiervoor voorrijkosten te rekenen. Bovendien reinigen wij middels stoom. Dit is minder schadelijk voor je auto dan de chemische reinigingsmiddelen bij een wasstraat en bovendien is een stoomreiniging een ecologisch verantwoorde manier om je auto te laten schoonmaken in Amersfoort.

Onze diensten aan huis

Wat kan Wash and Care nu voor je auto betekenen? Bij ons autopoetsbedrijf kun je terecht voor drie reinigingsprogramma’s: interieursreiniging, exterieursreiniging of een combinatie van beide. Bij ons kun je dus ook terecht voor zaken als:

  • Verwijdering autobekleding
  • Bestrijden van nare geuren, zoals de lucht van huisdieren, rooklucht of muffe geurtjes.
  • Herstellen van krassen in lak.
  • Herstel van dofheid lak.
  • Reiniging met lak herstellende wax.

Losse reiniging voor de auto of bestelbus? Kies programma
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Prijzen losse reiniging auto of bestelbus

Voor het eenmalig laten reinigen van jouw auto of bestelbus hebben de volgende prijzen zichtbaar hieronder. Indien je jouw auto of bestelbus periodiek wil laten reinigen, bekijk ons abonnement voor de beste prijs en service. Heb je een wagenpark die je eenmalig of structureel wil laten reinigen? Vraag een offerte aan. Of bekijk informatie en prijzen over: Camper en caravan, vrachtwagen, motorfiets, en bus, boot, of machine reinigen.

Binnenkant + opties

Interieur Basis €79 ⭐⭐⭐

Laat je het interieur al regelmatig professioneel reinigen? En heb je geen diepte reiniging nodig in de vloer en bekleding? Dan is dit programma vaak voldoende. Kies je alleen voor een interieurreiniging? Bekijk ook de optie: “Wasstraat klaar maken (deurranden, kofferbakrand + Tankklep)”. Zo hoef je alleen nog door de wasstraat te rijden om je auto weer op redelijk schoon te krijgen.

Interieur Compleet €129 ⭐⭐⭐⭐

Heeft je interieur een stevige reiniging nodig om de vloer en matten goed schoon te krijgen? De bekleding aan alle kanten te shamponeren, stomen en uitzuigen? Uiteraard krijg je alle kunststof gereinigd met stoom. Aan het eind reinigen we ook de ramen van binnen. Handig om de optie “Wasstraat klaar maken” eraan toe te voegen als je de buitenkant niet laat reinigen.

Interieur Showroom €159 ⭐⭐⭐⭐⭐

Heb je net een occasion auto gekocht, of wil je jouw auto verkopen tegen de beste prijs, of wil je zonder boete de lease-auto kunnen inleveren bij de leasemaatschappij? Of gewoon als je een keer weer heel trots je auto wil instappen. Dan is dit programma ideaal voor de binnenkant. We gaan De bekleding, vloer, kunststof, grondig en op detail reinigen. Nadien worden materialen ook gevoed.

Schimmel reinigen 1 plek €43

Beginnende schimmel is veelal om 1 plek. Bijvoorbeeld links bij de achterbank of op de vloer. De rest van het interieur krijgt wordt gereinigd zoals het.

Schimmel rondom (meerdere plekken) €72 of €99

Afhankelijk van het hoofdprogramma heeft deze optie twee prijzen. We gaan het interieur 360 graden reinigen tegen schimmel. Ook waar de schimmel niet zichtbaar is, krijgt de schimmelbehandeling.

Wasstraat klaar maken (deurranden, E.d.) €18

Heb je voor een alleen interieurreiniging gekozen omdat je van plan bent door de wasstraat te rijden? Met deze optie krijg je de belangrijke onderdelen schoon waar de wasstraat niet bij komt. Het betreft: Deurranden, kofferbakrand & tankklep.

Zonnedak (rooster + randen) €13

Een van de onderdelen van een auto die onopgemerkt weinig aandacht krijgt. Terwijl deze voor heel wat extra genot zorgt. Met deze opties gaan we de 4 randen en de rooster aan beide zijden schoonmaken. Uiteraard ook het glas aan bede zijden.

Glascoating voorruit of achterruit vanaf €55

Vind je veiligheid heel belangrijk? En heb je geen zin om steeds ruitenwisservloeistof aan te moeten schaffen en bij te moeten vullen?
Water stroomt er perfect vanaf.
– Beter zicht wanneer het (keihard) regent
– Vuil hecht minimaal en heb je langer een helder schone ruit
– Voorruit vol insecten in de zomer is verledentijd
.

Plafond vlekken reinigen €38

Op zorgvuldige wijze gaan we spotjes in het plafond reinigen. Verkleurde plafond, of een plafond met grote oppervlakte vlekken vallen hier niet onder. Dit vanwege de complexiteit van het veilig reinigen van een plafond.

Kunststof poetsen & voeden (inbegrepen bij Interieur Showroom) €23

Na een grondige stoomreiniging van het interieur, is het laten voeden (poetsen) van de kunststofdelen, de juiste punt op de i. Geniet van een nieuwe uitstraling. Krassen worden ook minder zichtbaar.

Textielbeschermer / impregneren (vuil en waterafstotend) €39

We raden aan om bij stofbekleding deze na een grondige dieptereiniging (vlekkenbehandeling – bij ons shampoo + diep stomen) te laten impregneren. Het aanbrengen van textielbescherming zorgt voor ervoor dat de bekleding water en vuilafstotend wordt. Daarnaast behoudt de bekleding langer zijn originele kleur.

Kinderstoelen stomen €14

Laat ook de kinderstoelen / Maxi-Cosi grondig stoomreinigen en ontsmetten. Weg mat de voedingsresten, bacterie en nare geur. De hete stoom is uitstekend om ook de kinderzitjes in korte tijd representatief schoon te krijgen. Deze reiniging is niet gericht op het reinigen van vlekken.

Dierenhaar €25 – Dierenhaar EXTRA €48

Het verwijderen van dierenhaar, veelal hondenhaar is meestal een complexe activiteit omdat alleen stofzuigen weinig oplevert. Met deze optie gaan we met verschillende technieken aan de slag voor een maximaal resultaat. Het resultaat is altijd afhankelijk van de type haren (lang of kort) en het type tapijt (compact of open). Korten haren I.c.m. open tapijt kan zeer complex zijn voor een 90 tot 100% resultaat.

Motorruimte reinigen €24

Het essentieel om je motorruimte regelmatig te laten stoomreinigen. Dit proces verwijdert vuil, vet en andere verontreinigingen op de motor. Ook de onderkant van de motorkap heeft vaak onderhoudt nodig. Het resultaat? Een efficiëntere werking en een langere levensduur van je voertuig.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Heldere en stralende koplampen zijn mooier en ook nodig om geen afkeuring bij de APK te krijgen? Laat ze met een professionele polijstbeurt weer als nieuw eruit zien en verbeter jouw veiligheid op de weg.

Buitenkant + opties

Buitenkant Compleet €70 ⭐⭐⭐⭐

Exterieur van de auto laten reinigen is een optie die je toevoegt aan een interieur programma. Je stoomreinigen en spraywaxen de buitenkant volledig. Carrosserie, deurranden (deurstijlen), tankklep, velgen, banden shine & ramen reinigen.

Buitenkant Showroom €99 ⭐⭐⭐⭐⭐

Het exterieur kan je toevoegen aan een van interieur programma’s. We gaan de buitenkant reinigen op detail zoals bij “Buitenkant Compleet”. Aanbevolen bij verkoop, inruilen, inleveren & occasion aankoop of polijsten.

Sealant Wax van Jet Seal €66 (weersinvloeden + glans)

Na een grondige schoonmaak van de buitenkant, brengen we machinaal de Sealant Wax van het merk Jet Seal biedt aan die bescherming tot wel een jaar biedt. Daarnaast ook een stralende glans.

1 stap polijst + Sealant Wax (meer glans + bescherming) €189

Kies voor showroom reinigen van de buitenkant. Vervolgens polijsten we de lak fijn. Deze stap van polijsten is voor het herstellen van de kleur. Voor krassen doet het helaas vrij weinig. Nadat dit gedeelte is afgerond brengen we de Sealant aan om de lak te beschermen zodat je ook langer van de scherpe kleur kan genieten.

2 stappen polijsten + Sealant Wax (max. glans + krassen + bescherming) €319

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna de lak verzegelen met Jet Seal Wax.

2 stappen polijsten + GLASCOATING (max. glans + krassen + bescherming) €812

Het exterieur voorzien van een grondige (showroom) reiniging. Vervolgens gaan we grof, en nadien fijn polijsten. Hierna brengen we de glascoating (keramische coating) aan van het merk Cartec. Glascoating staat bekend als meest duurzame bescherming en daardoor jarenlange behoud van de diepe glans.

Mos uit de naden €15

Groene aanslag bij de rubbers, aan de binnenkant van de ramen, bij de emblemen, in de naden en groeven op de carrosserie, wordt met hoge druk stomer eruit geblazen. De hitte lost de mos probleemloos op.

Harsstippen €25

Deze zwart of bruine hebben een intensievere aanpak nodig om uit de lak te halen. Met stoomreiniging is het vaak goed te verwijderen. In enkele gevallen moet we de auto kleien en of polijsten

Motorruimte reinigen €24

Hierbij reinigen we het onder de motorkap, afvoergoot bij de ruitenwisser en motorruimte. Motorruimtes met opzichtig motorolie kunnen we je helaas niet mee van dienst zijn.

Koplampen (2) polijsten €48

Bespaar honderden euro’s en laat de koplampen weer opleven in plaatst van nieuwe aan te schaffen. Bovenal noodzakelijk voor voldoende zicht tijdens het rijden. Waardoor je ook geen afkeuring krijgt bij de APK.

Cabriodak reinigen (Algen & hars) €148

Grondige reiniging van dak tegen Algen en hars. Stoomreiniging werkt uitstekend om een mooi resultaat te bereiken. Het wordt aangeraden om de optie voor impregneren (bescherming) erbij te nemen zodat het dat water en vuil afstotend wordt.

Cabriodak impregneren €60

Het impregneren van je cabriodak is essentieel om het te beschermen tegen vuil, vlekken en water. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet. Voorkom dat je cabriodak binnen korte tijd vervuild is met aalgen en mos. Het verlengt de levensduur van het dak en zorgt ervoor dat het er altijd schoon en fris uitziet.

Kunststof buitenkant poetsen € 15,00

Laat de kunststof aan de buitenkant na een grondige reiniging ook poetsen voor een stralend exterieur met de puntjes op de ie. Ook zorgt het regelmatig laten poetsen van de kunststof voor langere levensduur, en voorkomt vervuiling en vlekken.

Ook andere voertuigen reinigen zonder voorrijkosten

Naast auto’s reinigen wij ook andere voertuigen bij je thuis of op je werk. Ook motorfietsen, campers en vrachtauto’s kunnen wij grondig reinigen. Met onze kennis en expertise kunnen we ieder voertuig vakkundig poetsen. Het voordeel is dat we met een stoomreiniging de buitenkanten van deze grotere voertuigen ook mogen doen op publieke grond, aangezien er in veel gemeentes een verbod geldt voor het wassen van voertuigen op straat als er chemische middelen de bodem in kunnen trekken. Bij een stoomreiniging heb je deze beperking niet.

Polijsten van de lak

Geef je auto een stralende glans met de polijstdiensten van Wash and Care. Ons deskundige team staat klaar om je voertuig weer te laten schitteren als nieuw. Door gebruik te maken van hoogwaardige polijsttechnieken verwijderen we krassen, oxidatie en andere oneffenheden van het oppervlak van je auto. Of het nu gaat om kleine krasjes of om meer diepgaande beschadigingen, wij zorgen ervoor dat je auto weer een glad en glanzend exterieur heeft.

auto wassen en polijsten
Auto stomen

Interieurreiniging en stomen

Wil je je auto-interieur weer laten stralen als nieuw? Dan is een stoomreiniging van Wash and Care precies wat je nodig hebt. Onze gespecialiseerde diensten maken het verwijderen van vuil, vlekken en zelfs schimmel een fluitje van een cent. Door gebruik te maken van hete stoom kunnen we diep in de bekleding doordringen en hardnekkig vuil effectief verwijderen, zonder agressieve chemicaliën te gebruiken. Of het nu gaat om gemorste drankjes, stofophopingen of vervelende geurtjes, onze stoomreiniging laat je auto-interieur weer fris en schoon aanvoelen.

Verwijdering schimmel in je auto

Verwijder schimmel in je auto gemakkelijk met de stoomreinigingsdiensten van Wash and Care. Onze speciale methode gebruikt hete stoom en hoge druk om diep in de bekleding te dringen en schimmel effectief te verwijderen. We vermijden hierbij agressieve chemicaliën. Zelfs hardnekkige schimmelvlekken verdwijnen snel met onze professionele stoomreiniging.

Laat jouw auto wassen door Wash and Care

Laat jouw auto ook wassen door ons autopoetsbedrijf in Amersfoort en omgeving. Bij ons wordt jouw auto op duurzame wijze gepoetst middels stoomreiniging. Wij komen bij je langs aan huis of op je werk zonder voorrijkosten te vragen. Onze medewerkers zijn ware autoliefhebbers en zullen ieder voertuig met liefde en nauwkeurigheid behandelen. Uw tevredenheid en gemak staan bij ons centraal. Tijd is kostbaar en daarom komen wij graag bij je langs, zodat jij tijd bespaart. Wij zijn maar liefst actief in zes provincies en ons werkgebied ligt binnen onderstaande postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199 | 1600 – 1999 | 2200 – 4299 | 4600 – 5899 | 6500 – 7399 | 8000 – 8299 |. Wil je dus je auto in Den Haag laten poetsen? Of zoek je een autopoetsbedrijf in Tilburg?. Dat is bij Wash and Care geen probleem. Wij streven ernaar iedere auto weer te laten stralen als nieuw.