Schimmelbehandeling

Schimmel verwijderen in auto

Laat schimmel in de auto goed verwijderen en laat zo uw gezondheid niet in gevaar brengen. Wij reinigen sinds 2011 auto interieurs op locatie. Hierdoor hebben wij veel kennis over het reinigen van schimmel. Onze bussen zijn geschikt om alle vormen van schimmel aan te pakken.

Beschrijving

Schimmel reinigen 1

Deze behandeling is geschikt voor auto’s met beginnende schimmel. In zulke gevallen zit de schimmel nog op één plek. Hierdoor in een rondom aanpak vaak niet nodig. Deze plek waar de schimmel zit stomen wij grondig. De rest van het interieur wordt ook schoon gemaakt.

360º schimmelbehandeling

Als de schimmel op meer dan één plek zit, moet de auto 360º (rondom) worden gestoomd. Omdat de schimmel zich al heeft verspreid, is rondom stomen nodig. Het interieur wordt stevig schoon gemaakt. Hierdoor verdwijnt ook sterke (schimmel) geur.

Stomen is de beste manier om schimmel in de auto te verwijderen. Terwijl de hitte van van Max. 180 ºC alle vuil losweekt, kunnen wij ook de hoeken en naden schoon stomen door de hoge druk. Schimmel en bacteriën overleven deze hitte niet. Boek online en laat uw auto weer in goede staat brengen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.