360° geurbehandeling

Rook, honden of muffelucht uit de auto verwijderen?

Heb je Met onze zelf ontwikkelde rondom stoombehandeling hebben we de oplossing als uw auto stinkt. Uitstekend tegen rooklucht, hondenlucht of  muffelucht.

Stinkende auto-interieur reinigen met stoom is de oplossing. Binnen twee uren heeft u de rooklucht uit de auto. Eveneens bij muffe of hondenlucht. Beter dan de welbekende Ozonbehandeling. Bij een Ozonbehandeling moet uw auto naar een garage.
Met deze geurbehandeling is uw auto in ongeveer twee manuren gereinigd en geurvrij. Service op uw locatie.
Doordat wij alle oppervlaktes intensief stoomreinigen, worden alle nare geuren bij de bron verwijderd.
Onderdelen die intensief worden gereinigd: alle kunststof – vloer – matten – stof / leerbekleding – gordels – plafond – ruiten.
Onze bestelbussen zijn van al het nodige voorzien.
Meer informatie over deze behandeling is onderaan de pagina te vinden.

Beschrijving

Waarom onze 360° stoombehandeling?

Sinds 2011 reinigen wij onder andere stinkende auto-interieurs op locatie. Na veel aanmeldingen van stinkende auto’s, is dit programma ontwikkeld. De Ozonbehandeling hebben wij eveneens getest. Bij een Ozonbehandeling moet het apparaat tot wel 8 uren in de auto geplaatst worden. Deze zelfontwikkelde geurbehandeling uitvoerig getest en tot op heden, is het erg succesvol. Stank door; een hondrook, schimmel en consumptie zijn de meest voorkomende.

Duur en tips van deze stoombehandeling

Met deze interieurreiniging heeft u binnen twee uren een geurvrije en schone auto. De bekleding kan vochtig zijn na de reiniging. De interieurfilter laten vervangen na de reiniging van een stinkende auto is meestal nodig.
Het is belangrijk dat de ramen van de auto een stuk open blijven. Hierdoor kan de auto luchten.
Bij gebruik van de auto, graag een baddoek  plaatsen.
Als de auto beschimmeld is, zal er ook een schimmellucht ontstaan. Kies in dit geval voor het programma Schimmel reinigen.

Normale geurbehandeling

Stinkt de auto door een omgevallen middel, of is er in de auto gekotst?
Zulke stank in de auto kan eenvoudiger gereinigd worden. Doordat enkel de plek van het ongeluk intensiever gereinigd moet worden. De auto is meestal al na 45 geurvrij en schoon. Bekijk voor zo een situatie het programma  Geur neutraliseren.

Waarom het interieur volledig laten reinigen?

U heeft de keus om enkel deze plek intensief te laten reinigen, of inclusief reiniging van de rest van het interieur. Een stinkende auto moet meestal zo uitgebreid mogelijk gereinigd worden. De lucht gaan snel overal in zitten. Onze reinigingen zijn altijd met hete stoom. Vaak in gevallen van een nare geur in de auto, wordt alles rondom geshamponeerd en diep gestoomd.
Let wel dat wij enkel kunnen reinigen waar wij bij kunnen. In enkele gevallen lekt het bij grote hoeveelheden door onder het tapijt. Het tapijt los laten maken door een garage en dan laten reinigen kan noodzakelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.