Rook, honden of muffe lucht reinigen

Met onze zelfontwikkelde rondom stoombehandeling hebben wij de oplossing als je auto stinkt. Uitstekend tegen rooklucht, hondenlucht of  muffe lucht.

Stinkende auto-interieur reinigen met stoom is de beste oplossing. Met deze geurbehandeling  is de rooklucht binnen twee uur uit je auto,  inclusief service op uw locatie. Eveneens bij muffe of hondenlucht. Beter dan de welbekende Ozonbehandeling. Bij een Ozonbehandeling moet uw auto naar een garage.
Doordat wij alle oppervlaktes intensief stoom reinigen, worden alle nare geuren bij de bron verwijderd.
Onderdelen die intensief worden gereinigd: alle kunststof – vloer – matten – stof / leerbekleding – gordels – plafond – ruiten.
Onze bestelbussen zijn van al het nodige voorzien.
Meer informatie over deze behandeling is onderaan de pagina te vinden.

Beschrijving

Waarom onze 360° stoombehandeling?

Sinds 2011 reinigen wij onder andere stinkende auto-interieurs op locatie. Na veel aanmeldingen van stinkende auto’s hebben wij dit programma ontwikkeld. De Ozonbehandeling hebben wij eveneens getest. Bij een Ozonbehandeling moet het apparaat tot wel 8 uur in de auto geplaatst worden. Onze zelfontwikkelde geurbehandeling hebben wij uitvoerig getest en tot op heden is het erg succesvol. Stank door; een hondrook, schimmel en consumptie zijn de meest voorkomende geuren.

Duur en tips van deze stoombehandeling

Met deze interieurreiniging heb je binnen twee uur een geurvrije en schone auto. De bekleding kan vochtig zijn na de reiniging. Na de reiniging van een stinkende auto is het meestal nodig de interieurfilter te vervangen.
Het is belangrijk dat de ramen van de auto een stuk open blijven. Hierdoor kan de auto luchten.
Bij gebruik van de auto, graag een baddoek  plaatsen.
Als de auto beschimmeld is zal er ook een schimmellucht ontstaan. Kies in dit geval voor het programma Schimmel reinigen.

Normale geurbehandeling

Stinkt de auto door een omgevallen middel, of is er in de auto overgegeven?
Zulke stank in de auto kan eenvoudiger gereinigd worden, doordat enkel de plek van het ongeluk intensiever gereinigd moet worden. De auto is meestal al na 45 minuten geurvrij en schoon. Bekijk voor zo een situatie het programma  Geur neutraliseren.

Waarom het interieur volledig laten reinigen?

Je hebt de keus om enkel deze plek intensief te laten reinigen, of inclusief reiniging van de rest van het interieur. Een stinkende auto moet meestal zo uitgebreid mogelijk gereinigd worden. De lucht gaan snel overal in zitten. Onze reinigingen zijn altijd met hete stoom. Vaak in gevallen van een nare geur in de auto, wordt alles rondom geshamponeerd en diep gestoomd.
Let wel dat wij enkel kunnen reinigen waar wij bij kunnen. In enkele gevallen lekt het bij grote hoeveelheden door onder het tapijt. Het tapijt los laten maken door een garage en dan laten reinigen kan noodzakelijk.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.