Autoreiniging op locatie

Beschrijving

 

Prijzen en inhoud

Programma’s
Postcodes: 1000 – 1599 | 2000 – 2199
Inhoud
Interieur met Vlekken of Leerbehandeling & Int. kunststof poetsen ➕ Exterieur Basis €129 Binnenkant Extra stoomreinigen ➕ shampoo en diep stomen voor vlekvrije bekleding. Kunststof in het interieur poetsen voor een nette en nieuwe uitstraling. Buitenkant basis reinigen.
Interieur met Vlekken of Leerbehandeling €93 Binnenkant Extra stoomreinigen ➕ shampoo en diep stomen voor vlekvrije bekleding. Of het leer grondig reinigen en conditioneren.
Interieur Basis ➕ Exterieur Basis €79 Binnenkant Basis ➕ Buitenkant Basis reinigen. Goed voor voertuigen die regelmatig gereinigd worden.
Interieur Basis €49 Binnenkant Basis stoomreinigen. Goed voor voertuigen die geregeld gereinigd worden.
OPTIES:
+ Vlekken, schimmel, leer of geur +€44?
+ Kunststof poetsen €19
+ Plafond vlekken verwijderen €19
+ Dieren haar verwijderen €15
+ Jet Seal Coat Wax (lakbescherming + glans) en banden WET-look €49
+ Spraywax en banden WET-look €19
+ Polijsten 1, 2, of 3 stappen v.a. €249
+ Motorruimte €19
+ Koplampen polijsten €49

 

Interieur stoomreinigen: 1. Dashboard, vakken, stoelen en bank basis stoomreinigen (stof en ontsmetten) 2. Tussen en onder de stoelen 3. Vloer en matten stofzuigen en stoomreinigen 4. Ruiten en spiegels

Exterieur reinigen basis: 5. Carrosserie 6. Tankklep en velgen 7. Ruiten en spiegels

Schone deurranden bij interieur en Exterieur.

Doorloop de opties tijdens het samenstellen voor een optimale reiniging.

Waarom het auto interieur stoom reinigen?

Laat jouw auto interieur reinigen voor een beter resultaat dan reguliere methodes. Met stoom een auto interieur reinigen zorgt ervoor dat het gehele interieur wordt ontsmet. Bij het reinigen van zowel het interieur als het exterieur (krasloos) gebruiken wij hogedruk stoom. Hierdoor kunnen wij eenvoudig de naden bereiken. Stomen van het interieur ontsmet alle oppervlaktes en verzekerd je van echte hygiëne.

Waarom Wash and Care?

Een auto interieur schoonmaken is een tijdrovende en intensieve klus. Ook de schoonmaak van de buitenkant vergt veel tijd. Bovendien heb je voor een grondige binnen- en buitenkant reiniging kennis en tools nodig. Wash and Care B.V. reinigt het interieur en exterieur van auto, vrachtwagens, bussen, machines e.d. op locatie. Met de kennis en expertise sinds 2011 bestaat elke afspraak uit kwaliteit, service en gemak.
Onze bestelbussen zijn ingericht met machines, elektriciteit en water. Door onze werkwijze met stoom, besparen wij enorm op water bij elke interieur of exterieur schoonmaak.
Verwijderd: Een auto interieur reinigen kan al met vijf liter water.
Laat de binnen- en buitenkant reinigen en stomen en krijg ook de plekken schoon die wasstraten overslaan. Bekijk de optionele reinigingen in het programma om jouw auto goed schoon te laten maken.

Jouw wagenpark reinigen?
Wil je jouw wagenpark structureel en voordelig laten reinigen op jouw locatie? Vraag een gratis demo reiniging aan. Wij komen kosteloos een demo reiniging bij jou op locatie uitvoeren. Op deze manier kan je onze werkwijze en kwaliteit eerst ervaren voordat je over gaat tot een samenwerking. Klik hier voor meer informatie en het aanvragen van een offerte.

✅ De beste prijs – geen voorrijkosten

Geen wachttijden – Veelal binnen 48u

🦠 Stomen doodt bacteriën en ziekteverwekkers

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.