Autobekleding reinigen

Afspraak & programma op maat maken

Beschrijving

Autobekleding reinigen door shamponeren en stomen is de ultieme manier om je autostoelen en bank weer schoon en vlekvrij te krijgen. Alle kleuren autobekleding kunnen wij schoonmaken. Laat ook de rest van het interieur reinigen en stap voortaan in een hygiënische auto. Bekijk de video en beschrijving onderaan voor meer uitleg.

Autobekleding reinigen €69: bekleding shamponeren & diep stomen & uitzuigen (vochtig aan het eind – sneller droog bij gebruik van de auto).
Opties: plafond, interieur stomen & reinigen (de rest), exterieur, poetsen en lakbescherming, e.d..
Advies: Laat ook de rest van het interieur reinigen. Je kan eventueel ook de kunststof in het interieur laten poetsen voor een strakker en frisser interieur. Bekijk de interieur opties.

Wat moet ik weten over autobekleding laten reinigen?

Jouw autobekleding reinigen wij door een combinatie van enkele technieken. Afhankelijk van de type bekleding, vervuiling en wat voor soort vlekken, wordt door de poetser ter plaatse een geschikte methode toegepast.
Niet alle vlekken in de bekleding zijn daadwerkelijk vlekken. Soms is er sprake van slijtage of verwering. In zulke gevallen valt de bekleding niet meer te herstellen. Vaak is het een combinatie. Onze ervaring leert dat na deze behandeling de bekleding en het interieur er vaak wel op vooruit gaat.
Crème autobekleding is veelal complexer te reinigen. Hierdoor is de reiniging van een interieur met crème bekleding  of vloer intensiever en tijdrovend. Dergelijke interieurs worden tot “Extra vervuild + €25” of “Extreem vervuild +€50” gerekend.
Fiat 500 met crème ruitvormige bekleding waarvan vlekken uit de bekleding gereinigd moeten worden rekenen wij €159. Boek het minimaal “Interieur Showroomklaar maken“.

Let op dat afhankelijk van de intensiviteit van de reiniging de watergraad van de stoom wordt bepaald en intensiviteit van de dieptereiniging (shamponeren). De bekleding kan vochtig zijn na de reiniging als deze erg vervuild is en/of van dikke stof is. Als je alle instructies opvolgt die jij van onze poetser krijgt, kan de bekleding al na enkele uren helemaal droog zijn.

Indien je ook de buitenkant van de auto wil reinigen kan dat eveneens in dit programma. Hiervoor is een compleet programma samengesteld, bekijk het (2) Aanbevolen: Interieur en Exterieur programma.

🚚 Zelfvoorzienend – Geen voorrijkosten

⌛️ Geen wachttijden – Veelal binnen 48u

🦠 Stomen doodt bacteriën en ziekteverwekkers

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.